Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η ΝΔ να χαίρεται τον ψευδομάρτυρά της

«Ο ψευδομάρτυρας Χρήστος Καλογρίτσας, συνεργάτης των Θεοδωρικάκου και Μητσοτάκη είναι το τελευταίο αποκούμπι της Ν.Δ.», υπογραμμίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Κορονοϊός: 2.293 νέα κρούσματα - 642 οι διασωληνωμένοι, 53 νεκροί

Τα τελευταία στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τετάρτης.

Ευρωκοινοβούλιο: Ηχηρό "χαστούκι" στη Τουρκία - Ζητά αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων

Οι σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας έχουν επιδεινωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να χρειάζονται επαναξιολόγηση σε βάθος, αναφέρει το κείμενο του ΕΚ που εγκρίθηκε την Τετάρτη.

Μαριέττα Γιαννάκου για νομοσχέδιο συνεπιμέλειας : Δεν μπορώ να το ψηφίσω

Πολιτικές αιχμές κατά Τσιάρα και κυβέρνησης από την βουλευτή επικρατείας της Ν.Δ σχετικά με το νομοσχέδιο για την αναγκαστική συνεπιμέλεια

Ομπάμα: Έχουμε καταγράψει UFO - Το αινιγματικό video

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επιβεβαίωσε πως και ο ίδιος έχει παρακολουθήσει video με τις πορείες ιπτάμενων αντικειμένων τις οποίες ουδείς μπορούσε να ερμηνεύσει κατά τρόπο λογικό.

Διπλώματα οδήγησης: Εξετάσεις από τα 17 και κάμερες - Όλες οι αλλαγές που φέρνει το νέο νομοσχέδιο

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το σχέδιο νόμου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την εκπαίδευση και εξέταση υποψηφίων οδηγών και οδηγών για τη χορήγηση διπλωμάτων οδήγησης.

Του Χάρη Τσιόκα : Η ΝΔ αποκλείει στην πράξη τα μεσαία στρώματα ,τη Νεανική Επιχειρηματικότητα και Εργασία από το κυβερνητικό της σχέδιο

Αίτημα το νέο παραγωγικό και κοινωνικό μοντέλο που θα δίνει έμφαση όχι μόνο στη δίκαιη κατανομή του παραγόμενου πλούτου αλλά και στην επιπλέον παραγωγή πλούτου