Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Αριστερή Πλατφόρμα για ψήφο εμπιστοσύνης: Θέλουν να εκβιάσουν τους βουλευτές

Ως απόπειρα εκβιασμού των βουλευτών ερμηνεύει η Αριστερή Πλατφόρμα τη διαφαινόμενη πρόθεση της κυβέρνησης να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, μετά από τις 20 Αυγούστου.
«Είναι προφανές ότι στόχος μίας τέτοιας ενδεχομένως πρότασης για ψήφο εμπιστοσύνης είναι να εκβιάσει ωμά τους βουλευτές κυρίως της

Του Γ. Λακόπουλου : Ο τελευταίος χορός της καταστροφής

Αν οι Ευρωπαίοι πολίτες, τα Κοινοβούλια και οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα  μέσα ενημέρωσης της  Ευρώπης  και οποιοσδήποτε άλλος  ξένος παρακολουθούσαν όσα έγιναν στη Βουλή τα τελευταία 24ωρα, όλοι μαζί θα κατέληγαν  εξοργισμένοι  στο ίδιο συμπέρασμα.
Να τελειώνουμε με τους Έλληνες πολιτικούς. Δεν έχουν

Συνελήφθησαν διακινητές στο Κιλκίς- Μετέφεραν Σύρους με τουριστικό λεωφορείο


Οι συνεχείς στοχευμένοι έλεγχοι που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά 3 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα

ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής: Η μη επίλυση άμεσα του προβλήματος στις Σκουριές θέτει εν αμφιβόλω την συμμετοχή μας στα όργανα του κόμματος

Με κείμενό τους, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής και οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής τονίζουν ότι η μη επίλυση άμεσα του προβλήματος της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές, θέτει εν αμφιβόλω την συμμετοχή των μελών και στελεχών της Χαλκιδικής στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ολόκληρο το κείμενο:

Αβραμόπουλος: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ελλάδα

Για κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ελλάδα λόγω του μεταναστευτικού ζητήματος έκανε λόγο την Παρασκευή ο επίτροπος Μεταναστευτικών Υποθέσεων σε συνέντευξη Τύπου στο Καλαί τη Γαλλίας.
«Σχεδόν 50.000 μετανάστες έφτασαν τον Ιούλιο (στην Ελλάδα) σε σύγκριση με λιγότερο από 6.000 πέρυσι τον ίδιο μήνα» ανέφερε

Αντιδρούν οι κτηνοτρόφοι στη ρύθμιση για τη διάρκεια ζωής του φρέσκου γάλακτος

Την αντίθεσή του στη ρύθμιση με την οποία η επιτρεπόμενη διάρκεια ζωής του παστεριωμένου γάλακτος αφήνεται στην επιλογή της βιομηχανίας, εκφράζει ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ).
Όπως σημειώνει το μέτρο αυτό «ευνοεί την εισαγωγή φθηνού

Στις 4 το απόγευμα το Eurogroup -Ο νέος Γολγοθάς της κυβέρνησης και τα σενάρια χρηματοδότησης

Στις 4 το απόγευμα συνεδριάζει στις Βρυξέλλες το Eurogroup, με τη φυσική παρουσία των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.
Μοναδικό θέμα είναι η έγκριση ή μη της συμφωνίας της Ελλάδας με τους θεσμούς, η οποία επιτεύχθηκε πριν μερικές ημέρες και επικυρώθηκε το πρωί της Παρασκευής από την ελληνική Βουλή.

«ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ» Γεννηματά: Ειδικός φόρος Τσίπρα κάθε ευρώ που χάνεται από την τσέπη μισθωτών και συνταξιούχων

«Πρώτη φορά Αριστερά, τρίτη φορά μνημόνιο» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κατά την εισήγησή της στη συζήτηση στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τη συμφωνία με τους εταίρους της χώρας.
Σύμφωνα με την κυρία Γεννηματά, «το δίπολο μνημόνιο -

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Βαριές απώλειες στον ΣΥΡΙΖΑ -Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει ο Τσίπρας

Κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν ότι μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της συμφωνίας, συμπεριλαμβανομένης της εκταμίευσης της δόσης στις 20 Αυγούστου, η κυβέρνηση θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.
Τα όσα διαδραματίσθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στην Βουλή έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διασπαστεί και ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί πλέον να

ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ψηφίστηκε το 3ο Μνημόνιο: ΝΑΙ 222, ΟΧΙ 64, ΠΑΡΩΝ 11

«Όχι» από 32 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,  παρών και  απουσία. Η κυβερνητική πλειοψηφία βγαίνει ξανά τραυματισμένη από την ψηφοφορία του τρίτου Μνημονίου. Οι κυβερνητικές απώλειες είναι 32 ΟΧΙ, 11 ΠΑΡΩΝ και 1 απουσία.
Εγκρίθηκε με 222 ψήφους υπέρ το νομοσχέδιο για τη

Εχασε η Ζωή την ψηφοφορία: Στη 1:30 αρχίζει η συζήτηση στην ολομέλεια

Τα ξημερώματα αναμένεται να τελειώσει άλλη μια «απερίγραπτη» διαδικασία ψήφισης στην ελληνική Βουλή του τρίτου μνημονίου που σημαδεύεται από μια «ανηλεή» εσωτερική μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ.
Στην κατάληξη του το ολονύκτιο θρίλερ στη Βουλή -με

Τροπολογία κατέθεσε ο Βενιζέλος στη Βουλή

Τροπολογία κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος με την οποία ζητεί προσθήκη στο άρθρο 2 του νομοσχεδίου, ώστε να τεθούν όρια στην παρεχόμενη εξουσιοδότηση προς τον Υπουργό Οικονομικών και να προβλέπει την υποχρέωση άμεσης ενημέρωσης της Βουλής ώστε αυτή να κρίνει αν πρέπει να