Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Ζέρβας: Ζήτησα να απαγορευτεί η κυκλοφορία στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Εικόνες από τη κοσμοσυρροή στη Νέα Παραλία ...Στην αποκάλυψη πως ζήτησε από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, να απαγορευτεί η κυκλοφορία στην παραλία της Θεσσαλονίκης για συγκεκριμένες ώρες μέσα στην ημέρα, προχώρησε πριν από λίγα λεπτά ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μ. Βορίδης: 150 εκατομμύρια ευρώ για την ανακούφιση αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων που πλήττονται από τον κορωνοϊό

Το Υπουργείο Οικονομικών, κατόπιν συνεννοήσεως με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη διέθεσε στο ΥπΑΑΤ ποσό ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ για την παροχή άμεσων ενισχύσεων προς τους παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα.

Κορονοϊός στην Ελλάδα: 43 νεκροί – 56 νέα κρούσματα, 1.212 σύνολο

Αυξήθηκαν οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα καθώς πλέον φτάνουν τους 43.Την ίδια ώρα, τα νέα κρούσματα του Covid- 19 είναι 56, αυξάνοντας τα συνολικά κρούσματα από τα τέλη του Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα 30 Μαρτίου στα 1.212.

Γεννηματά σε Τασούλα: Η Βουλή να συνεισφέρει στην ενίσχυση του συστήματος υγείας

Να αναλάβει θεσμική πρωτοβουλία καλεί τον Κωνσταντίνο Τασούλα, η Φώφη Γεννηματά έτσι ώστε η Βουλή να συνεισφέρει στην προσπάθεια ενίσχυσης του συστήματος υγείας.

Άρθρο του Νίκου Ανδρουλάκη : Το ευρωομόλογο είναι το φάρμακο για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης από τον κορονοϊό

Το ευρωομόλογο, ένα εργαλείο που θα πρέπει να εφευρεθεί από την αρχή, γρήγορα και σωστά, υπόσχεται σε αυτή τη συγκυρία να ελαφρύνει τα βάρη από τις πλάτες των κρατών - μελών, όπως η Ιταλία και η Ισπανία, που έχουν ήδη χτυπηθεί, μετρώντας πολλές εκατοντάδες νεκρών ανθρώπων κάθε μέρα και με

ΣΥΡΙΖΑ: Υποχρεωτική και όχι προαιρετική μείωση βουλευτικών μισθών για τον κορωνοϊό

Να γίνει υποχρεωτική η μείωση βουλευτικών και υπουργικών μισθών για τον κορωνοϊ, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Κουμουνδούρου σημειώνει ότι η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού δεν μπορεί να να αντιμετωπίσει το ζήτημα της ενίσχυσης της δημόσιας υγείας, εμπεριέχει ωστόσο έναν ισχυρό συμβολισμό και προτείνει να

Κορωνοϊός: Γερμανοί οικονομολόγοι τάσσονται υπέρ των κορωνοομολόγων κόντρα στη Μέρκελ

Το «κορωνοομόλογο» και οι αμετανόητοι Γερμανοί | kontranews.gr«Επικίνδυνη» χαρακτηρίζουν οι οικονομολόγοι του Ινστιτούτου Οικονομίας (IW) της Κολωνίας στη Γερμανία τη χρήση υπό τις παρούσες συνθήκες του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας για τη στήριξη των οικονομιών ευρωπαϊκών χωρών εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τσίπρας για Γλέζο: Η Ελλάδα, η Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη, έχασαν έναν σπουδαίο μαχητή

Τσίπρας για Γλέζο: Σύμβολο αγωνιστή που ήξερε να θυσιάζεται για ...Η Αριστερά, όλοι μας, νιώθουμε σήμερα ορφανοί», αναφέρει για το θάνατο του Μανώλη Γλέζου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Μητσοτάκης καλεί υπουργούς και βουλευτές να καταθέσουν έναν μισθό στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Κορωνοϊός: Ο Μητσοτάκης ζητάει από υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ ...Κάλεσμα στους βουλευτές της ΝΔ, τους Υπουργούς και τους Υφυπουργούς να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κοροναϊού απευθύνει μέσω Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έφτασε στην Ελλάδα η μεγαλύτερη προμήθεια υγειονομικού υλικού από την Κίνα

Κορωνοϊός: Φθάνει στην Αθήνα η μεγαλύτερη προμήθεια υγειονομικού ...Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε τα ξημερώματα ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος της Aegean το οποίο μετέφερε από την Κίνα μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού, δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση και Ελλήνων Εφοπλιστών.

Κορονοϊός: Προσφέρει το 50% του μισθού της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξελέγη η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ...Για δύο μήνες θα παραχωρήσει τον μισό μισθό της η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στο ταμείο για τον κορονοϊό, σε μια συμβολική κίνηση που αποφάσισε να προχωρήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δώρο Πάσχα: Πώς και πότε θα καταβληθε

Πότε θα δοθεί το δώρο Πάσχα - ΤΑ ΝΕΑΣτον τρόπο που θα καταβληθεί φέτος το δώρο του Πάσχα στους δικαιούχους αναφέρθηκαν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων για το σχέδιο τόνωσης της ελληνικής οικονομίας, λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού.

Κιλκίς: "Μπούκαραν" σε εστιατόριο δύο φορές και σήκωσαν ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 3.500 ευρώ


undefinedΔικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για κλοπή σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς Όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα παραβίασαν δύο διαδοχικές φορές επιχείρηση στην Κεντρική Μακεδονία και

Πέθανε ο Μανώλης Γλέζος

Πέθανε ο Μανώλης Γλέζος | ΈθνοςΈφυγε από τη ζωή ο ήρωας της Εθνικής Αντίστασης και αγωνιστής της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος. Το κατέβασμα της σημαίας των ναζί από την Ακρόπολη το 1941 (μαζί με τον Λάκη Σάντα) τον χαρακτήρισε για το υπόλοιπο της ζωής του.

Μιχάλης Καρχιμάκης : Απαιτείται η επιχείρηση μιας παγκόσμιας διαγραφής ιδιωτικού και δημόσιου χρέους .ολα αποτην αρχή.

Σε αυτή την παγκόσμια , αχαρτογραφητη και ανυπολόγιστη καταστροφή που έρχεται να πλήξει την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων και τείνει να ισοπεδώσει την παγκόσμια οικονομία ,με θύματα τους πάντες,η λύση είναι ίσως η ύπαρξη