Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 4,5% η διαφορά ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση της Pulse για το Action24 και την εκπομπή Evening Report, δείχνει πως έχει αρχίσει να παίρνει κεφάλι η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα η ΝΔ λαμβάνει το ΝΔ 31% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 26,5%.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του Αλέξη Τσίπρα στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία (27% έναντι 25%) ενώ στην

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για το ΕΣΡ- Εμμένει στο «όχι» η ΝΔ

Την έγκριση της Βούλη με 165 ψήφους υπέρ έναντι 86 κατά και 19 παρόντες (σε σύνολο 270) έλαβε η τροπολογία του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά για την αύξηση κατά δύο των μελών του ΕΣΡ.
Αναλυτικότερα, υπέρ της τροπολογίας τοποθετήθηκε πέρα των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που συγκροτούν την πλειοψηφία και το ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα

ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...

«Η υπέρβαση της κρίσης απαιτεί σχέδιο για την καταπολέμηση της ανεργίας, αξιοκρατία
και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις ιδίως στην δημόσια διοίκηση. Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ όμως προχωρούν στο στήσιμο ενός κομματικού κράτους».
Αυτό αναφέρει, αρχικά, σε σχετική του δήλωση,

Νομικά θα κινηθεί η ΔΕΗ κατά των "μπαταχτσήδων" καταναλωτών

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει η ΔΕΗ κατά των λεγόμενων "μπαταχτσήδων" καταναλωτών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται το κενό νόμου που υπάρχει και πηγαίνουν σε ιδιωτικές εταιρείες παροχής ρεύματος, αφήνοντας πίσω ανεξόφλητους λογαριασμούς.
"Υπάρχει δυστυχώς η διαδικασία που κάποιος μπορεί να αλλάξει και πάροχο ανεξάρτητα αν έχει εξοφλήσει το λογαριασμό του στο

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ...

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, θα προχωρήσει τελικά 
στη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών στις 24 Απριλίου, παρά τις αντιρρήσεις της αντιπολίτευσης και το ενδεχόμενο να μην συμμετάσχει αυτή στις εκλογές.

Ο Γκρούεφσκι, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το κόμμα του, το VMRO-DPMNE, αποφάσισε να

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΔΕΛΦΟΞΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ...

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι αντιδράσεις από τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος για τον διορισμό
των συγγενών του Ιάσονα Σχινά-Παπδόπουλου ως δημοσίων υπαλλήλων και από τις προκλητικές δικαιολογίες που εξέφρασε ο γραμματέας της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος για τις πρακτικές του.

Απίστευτο! Πέταξε κότες στο Μέγαρο Μαξίμου

Ενα απρόοπτο άφησε έκπληκτους όσους βρίσκονταν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, εν αναμονή της άφιξης του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Λίγο πριν μπει στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Μητσοτάκης μια άγνωστη γυναίκα η οποία φορούσε μία μπλούζα

Το ΚΚΕ έκλεισε τα 97 και το γιόρτασε με μεγάλη εκδήλωση στην Αθήνα

«ΚΚΕ Δυνατό, η ελπίδα είναι εδώ» και «Ένας αιώνας αγώνας και θυσία» είναι δυο από τα συνθήματα που δονούσαν το κατάμεστο ΣΕΦ στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΚΕ για τα 97 χρόνια του κόμματος. 
"Τιμάμε όλους και όλες που κράτησαν ψηλά τη σημαία

Μεταλλωρύχοι: Ο Σκουρλέτης έχασε και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας

Για «απώλεια και του τελευταίου ίχνους αξιοπιστίας» κατηγορεί τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουλρέτη, ο πρόεδρος του σωματείου των εργατοτεχνιτών και υπαλλήλων Μεταλλείων Κασσάνδρας «Αγία Βαρβάρα», Γιώργος Χατζής, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό «Μέγκα» για την επένδυση χρυσού στη Χαλκιδική.

Οδυσσέας: Ιδρυτικό Συνέδριο της παράταξης από μηδενική βάση

Την ανάγκη να αναστηθεί η σοσιαλδημοκρατία με αρχές και με κανόνες και να μη χαθεί το momentoum ξανα, τόνισε ο βουλευτής Αρκαδίας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στην εμφάνιση στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντζούνο.
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στη πρόταση που

Βιομήχανοι Βορείου Ελλάδας: Η κυβέρνηση πρέπει να πείσει ότι θέλει επενδύσεις

Τσίπρας: Καλώς ήρθες Κυριάκο -Ο Μητσοτάκης στο Μαξίμου

Τσίπρας: Καλώς ήρθες Κυριάκο -Ο Μητσοτάκης στο Μαξίμου  Σε συγκρουσιακό κλίμα το τετ α τετ Τσίπρα - Μητσοτάκη, εξαιτίας του διορισμού μετακλητών υπαλλήλων.
Λίγο πριν περάσει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, κυβέρνηση και αντιπολίτευση αντάλλαξαν σκληρές ανακοινώσεις.

Συνεδριάζει το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ υπό την Φ.Γεννηματά

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ υπό την Φώφη Γεννηματά και με τη συμμετοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ευρωβουλευτών και των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά για τους διορισμούς επιμένοντας ότι πρόκειται για τοποθετήσεις μετακλητών

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κινούμενο στο ίδιο μήκος κύματος με την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, που παρενέβη χθες στον Σκάι, υποστηρίζοντας ότι οι διορισμοί συγγενών του γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλου, στον κρατικό μηχανισμό, είναι στην ουσία τοποθετήσεις