Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Τηλεφώνημα για βόμβα στο σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω

Τηλεφώνημα για βόμβα στο σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω - ΤΩΡΑΚοινωνία
Ύστερα από τηλεφώνημα για εκρηκτικό μηχανισμό που έχει τοποθετηθεί στο σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω, οι αρχές προχώρησαν στο κλείσιμο του σταθμού.
Οι αρχές ελέγχουν το σταθμό του Μετρό χωρίς να έχουν

Οι μεγάλοι χαμένοι του ασφαλιστικού οσοι έχουν πολλά χρόνια ασφάλισης

Οι μεγάλοι χαμένοι του ασφαλιστικού οσοι έχουν πολλά χρόνια ασφάλισηςΤο σχέδιο της κυβέρνησης εάν μείνει ως έχει και δεν ανατραπεί στη διαπραγμάτευση μετά το Πάσχα των Καθολικών θα αποτελέσει την τιμωρία εκείνων που έχουν πολλά χρόνια ασφάλισης και έναν καλό μισθό, καθώς όσο μεγαλώνει το ποσό και ο χρόνος ασφάλισης τόσο μειώνεται το ποσοστό αναπλήρωσης.

Ποινική έρευνα για διαρροή και πώληση θεμάτων στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ



Διαρροή θεμάτων στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ ερευνά η Δικαιοσύνη. Η ποινική έρευνα, την οποία παρήγγειλε ο εισαγγελέας Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, Αχιλλέας Ζήσης, προκλήθηκε ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του ιδρύματος, Αλέξανδρος Γαρύφαλλος.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΖΩΗΣ KALOE VITAL

Σίμος Δανιηλίδης : 3.500 μαθητές του δήμου μέχρι σήμερα στις αίθουσες του ΚΘΒΕ!

 Με ενθουσιασμό συνεχίζεται το πρωτοποριακό πρόγραμμα του δήμου Νεάπολης-Συκεών για την καλλιέργεια της θεατρικής παιδείας στα σχολεία, στο πλαίσιο της σύμπραξης με το ΚΘΒΕ
Εντυπωσιακή συνεχίζεται η ανταπόκριση των μαθητών των 45 σχολείων του δήμου Νεάπολης-Συκεών στην πρωτοποριακή δράση που ανέλαβε ο

Βρυξέλλες: Χιλιάδες άνθρωποι στην ουρά για να πάρουν το τρένο

Βρυξέλλες: Χιλιάδες άνθρωποι στην ουρά για να πάρουν το τρένο [εικόνες]Πανικόβλητοι κάτοικοι των Βρυξελλών συνωστίζονται μπροστά στον κεντρικό σταθμό των Βρυξελλών για να πάρουν το τρένο και να απομακρυνθούν από το κέντρο της πόλης ή να γυρίσουν στα σπίτια τους.Ο σταθμός ήταν κλειστός από την στιγμή των τρομοκρατικών επιθέσεων που

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Απώλειες καταγράφουν οι ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές, με τις μετοχές των εταιριών ταξιδίων και αναψυχής να οδηγούν την αγορά χαμηλότερα μετά τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στις Βρυξέλλες
Ο δείκτης των εταιριών ταξιδίων και αναψυχής STOXX Europe 600 υποχώρησε κατά 2,2%, με τις μετοχές των εταιριών easyJet,

Οι Παπανδρέου δεν εγκατέλειψαν ποτέ τη διαδικασία προσφοράς και συνεισφο...

Νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ

Δυνατότητα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ χωρίς προκαταβολή σε 36 δόσεις δίνει η ΔΕΗ σε όλες τις κατηγορίες καταναλωτών για το διάστημα μέχρι τις 31 Ιουλίου.
Στη συνέχεια θα ισχύσει μόνιμος κανονισμός ρύθμισης χρεών με ευνοϊκότερους όρους (μικρότερη προκαταβολή,

Ερχονται «λουκέτα» σε 21.000 επιχειρήσεις -Θα χαθούν 55.000 θέσεις εργασίας

Ερχονται «λουκέτα» σε 21.000 επιχειρήσεις -Θα χαθούν 55.000 θέσεις εργασίαςΚλείσιμο καταστήματων, απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας, μειώσεις μισθών προβλέπει για το επόμενο εξάμηνο στο χώρο των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, έρευνα τηςMarc για την  ΓΣΕΒΕΕ.
Από την έρευνα, που αποτυπώνει το οικονομικό κλίμα στις ΜμΕ προκύπτει ότι πάνω από

Του Χρόνη Μακρίδη : Ο καταλύτης για την ανάταξη της δημοκρατικής παράταξης


Κάθε ημέρα ακούμε και διαβάζουμε πλήθος δηλώσεων και άρθρα για την ενότητα της κεντροαριστεράς, του προοδευτικού ή ριζοσπαστικού ή μεταρρυθμιστικού κέντρου, των σοσιαλδημοκρατών, των σοσιαλιστών, αυτών της ανανεωτικής αριστεράς ή και της πολιτικής οικολογίας. Τις κάνουν ή τα γράφουν άλλοι από πραγματικό ενδιαφέρον και άλλοι στοχεύοντας στην προσωπική πολιτική τους

Χαλκιδική: Πράσινο φως για το έργο της Ελληνικός Χρυσός στην Ολυμπιάδα

Στην έγκριση της άδειας εγκατάστασης νέου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του εργοστασίου εμπλουτισμού στην Ολυμπιάδα του Δήμου Αριστοτέλη προχώρησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.
Το έργο είναι προϋπολογισμού 36,5 εκατ. ευρώ.

Αλλαγές στα τέλη ταξινόμησης και κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα

Η αγορά των αυτοκινήτων μπαίνει στο στόχαστρο της κυβέρνησης και των δανειστών, καθώς στο πλαίσιο της συμφωνίας για την αύξηση των εσόδων του Πρϋπολογισμού κατά 1,8 με 2 δισ. ευρώ εντάσσεται και η αναμόρφωση της φορολογίας των οχημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, προωθούνται ριζικές ανατροπές ώστε:

Η Φώφη Γεννηματά για την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες

Η σκέψη μας στον βέλγικο λαό. Θλίψη για τις ζωές που χάθηκαν. Η Ευρώπη μια οικογένεια απέναντι στην τρομοκρατία & τον φανατισμό.

Μέρκελ και Τσίπρας μιλούσαν στο τηλέφωνο όταν έμαθαν για το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες

Μέρκελ και Τσίπρας μιλούσαν στο τηλέφωνο όταν έμαθαν για το τρομοκρατικό χτύπημα στις ΒρυξέλλεςΤηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το προσφυγικό.
Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους ενημερώθηκαν και οι δύο για το τυφλό χτύπημα στις Βρυξέλλες, όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος

Αναβάλλεται η προ ημερησίας στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη

Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες και τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες, διεξάγεται σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, παρουσία των αρμόδιων υπουργών,

Τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες με 30 νεκρούς

isxuri-ekriksi-sto-aerodromio-twn-bruksellwn-polloi-traumatiesΠαγκόσμιο σοκ μετά τις νέες τρομοκρατικές, όπως όλα δείχνουν, επιθέσεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, αλλά και στο μετρό της βελγικής πρωτεύουσας λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη του τρομοκράτη του Παρισιού Σαλάχ Αμπτεσλάν. 

Γεννηματά: Η πολιτική της κυβέρνησης μπορεί να οδηγήσει σε ταξικό εμφύλιο

Γεννηματά: Η πολιτική της κυβέρνησης μπορεί να οδηγήσει σε ταξικό εμφύλιο - ΒΙΝΤΕΟ«Η πολιτική της κυβέρνησης μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ένα ταξικό εμφύλιο» είπε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό».
«Υπάρχει μία πολύ μεγάλη διαφορά, ότι όταν αναγκάστηκε

Στα Γιαννιτσά μεταφέρονται περίπου 1.000 πρόσφυγες

Στα Γιαννιτσά μεταφέρονται περίπου 1.000 πρόσφυγεςΠερίπου 1.000 πρόσφυγες και μετανάστες μεταφέρονται από την Αθήνα στα Γιαννιτσά, στο χώρο φιλοξενίας που δημιουργήθηκε επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκη -Έδεσσας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Όπως αναφέρει το

Γεννηματά: Τελευταία ο κ. Τσίπρας ακούει καλά λόγια από τον Σόιμπλε και την Μέρκελ

Γεννηματά: Τελευταία ο κ. Τσίπρας ακούει καλά λόγια από τον Σόιμπλε και την Μέρκελ - ΒΙΝΤΕΟ«Το τελευταίο διάστημα, ο κ. Τσίπρας ακούει πάρα πολύ καλά λόγια κυρίως από τον κ. Σόιμπλε και την κ. Μέρκελ» είπε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό».
«Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν σκοπιμότητες από την