Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Παπανδρέου: Πρέπει και μπορούμε να αναδείξουμε και την ουσία των δημοκρατικών προκλήσεων σήμερα

Γιώργος Παπανδρέου: Θα αγωνιστούμε για να είμαστε χρήσιμοι | InsiderΟ πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή την Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης, σε παρέμβαση του στην Κοινοβουλευτική Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Παρακολούθησης των Αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Κάλεσμα της ΚΝΕ σε παράσταση διαμαρτυρίας στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και στο αμερικανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα

Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας καλεί τους νέους και τις νέες τη Δευτέρα 1η Ιούνη, στις 19:00, σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Τραμπ ρίχνει λάδι στη φωτιά: Θα υποδεχθώ με σκυλιά και όπλα τους διαδηλωτές για τη δολοφονία του Φλόιντ

Ο Ντόναλντ,Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι «τα αγριότερα σκυλιά και τα απειλητικότερα όπλα που έχει ποτέ δει» θα είχαν υποδεχθεί τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν έξω από τον Λευκό Οίκο για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό, εάν είχαν παραβιάσει τον φράκτη.

Κ. Νοτοπούλου: Το «επιτελικό κράτος» της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν σταματά να μας «εκπλήσσει»

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πληγώνει καθημερινά την εικόνα του ελληνικού τουρισμού, ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει θέση», σημειώνει η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Νοτοπούλου, σχετικά με την παραδοχή του πρόεδρου της ΠΟΞ Γ.Τάσιου, πως μόλις δυο ημέρες πριν το άνοιγμα των ελληνικών

Άρθρο του Νίκου Ανδρουλάκη:Σωσίβιο στην πανδημία, η συνεργασία και η αλληλεγγύη

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποκάλυψε την περασμένη Τετάρτη ένα πρωτοφανές σε μέγεθος σχέδιο ανάσχεσης της χειρότερης ύφεσης των τελευταίων χρόνων, αλλάζοντας πλεύση μετά την τουλάχιστον άστοχη αντίδραση της ηγεσίας της το πρώτο διάστημα της κρίσης.

Δημοσκόπηση - πονοκέφαλος για τον Ερντογάν: Προτιμούν για πρόεδρο τον Ιμάμογλου

Εάν διεξάγονταν κοινοβουλευτικές εκλογές σήμερα στην Τουρκία, μόνο τέσσερα κόμματα θα ξεπερνούσαν το εκλογικό όριο του 10% και Πρόεδρος θα ήταν ο Εκρέμ Ιμάμογλου, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Eurasia Research η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε δείγμα 2.460 ατόμων σε όλη την Τουρκία μεταξύ 20 και 23 Μαΐου.

Χατζηδάκης: Τέλος στα πλαστικά μίας χρήσης από 1η Ιουλίου -Τα εννέα προϊόντα που θα αποσυρθούν

«Από την 1η Ιουλίου 2021 όλα τα πλαστικά μίας χρήσης θα αποσυρθούν», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης από την παραλία του Σχινιά.

Κουτσούμπας: "Ξεκάθαρο πραξικόπημα το ενδεχόμενο δικαστικού διορισμού του ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων"

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας άσκησε δριμεία κριτική από το βήμα της Βουλής στην κυβέρνηση για τις επιλογές του στο θέμα της θητείας του ΔΣ της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Μέσα στον Ιούνιο η μετονομασία του ΣΥΡΙΖΑ - Ποιο όνομα προκρίνεται

Μέσα στον Ιούνιο θα αποκτήσει όπως φαίνεται το νέο του όνομα ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της διεύρυνσης του κόμματος. Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συζητήθηκε η επανεκκίνηση

Αλαφούζος σε Δώνη: «Να τελειώσει η συνεργασία μας μετά τα πλέι οφ»

Αλαφούζος σε Δώνη: «Να τελειώσει η συνεργασία μας μετά τα πλέι οφ»
Ο προπονητικός κύκλος του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί μετά το πέρας των πλέι οφ της Super League. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έλαβε γραπτή επιστολή από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος τον ενημερώνει για την επιθυμία του να μην συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών μετά το καλοκαίρι.

Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στη Μινεάπολη

Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στη Μινεάπολη
Η αμερικανική πόλη Μινεάπολη, που συγκλονίζεται από ταραχές μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς, θα έχει απαγόρευση της κυκλοφορίας από το βράδυ της Παρασκευής, όπως επέβαλε ο δήμαρχός της.

Εξισωτική αποζημίωση: Εντάσσονται και οι δικαιούχοι συντάξεων χηρείας

Εξισωτική αποζημίωση: Εντάσσονται και οι δικαιούχοι συντάξεων χηρείαςΣτο μέτρο της Εξισωτικής αποζημίωσης εντάσσονται οι δικαιούχοι συντάξεων χηρείας, σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη.

Γεννηματά για τη φιέστα Ερντογάν: Κανείς δεν μπορεί να βεβηλώσει την Αγιά Σοφιά

Φ. Γεννηματά: Μετρό στη Θεσσαλονίκη όσο το δυνατόν γρηγορότερα ...Σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν στη Θεσσαλονίκη και την Βόρειο Ελλάδα αναφέρθηκε η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, σε συνέντευξή της στην ΕΤ-3.

ΥΠΕΞ: Πρόκληση κατά των Χριστιανών η ανάγνωση κορανίου στην Αγιά Σοφιά

Ιμάμης διαβάζει το κοράνιο μέσα στην Αγιά ΣοφιάΜε σκληρή γλώσσα απάντησε το υπ. Εξωτερικών στο σόου Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη και την ανάγνωση του Κορανίου εντός της Αγίας Σοφίας, ανήμερα της επετείου της άλωσης της Πόλης.