Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Αλεξιάδης: Από 15 Μαρτίου η υποβολή φορολογικών δηλώσεων - Τέλος Μαΐου η πρώτη δόση

Αλεξιάδης: Από 15 Μαρτίου η υποβολή φορολογικών δηλώσεων - Τέλος Μαΐου η πρώτη δόσηΓια τις αλλαγές που έρχονται στη φορολογία μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, ενώ ανέλυσε και τις ημερομηνίες για τις φορολογικές δηλώσεις και την υποβολή τους εντός Μαρτίου.
«Είναι σαφές ότι έχουμε καθυστερήσει. Για παράδειγμα στις φορολογικές δηλώσεις έπρεπε

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : «Όχι σε μικρό κόμμα μηχανισμών-Να δούμε ξανά τη Δημοκρατική Παράταξη μεγάλη»

Ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανέπτυξε τις σκέψεις του για τη Δημοκρατική Παράταξη και το μέλλον της, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου 2016. Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του συνοψίζονται στα εξής:

Αγρότες της Κρήτης εγκλώβισαν και προπηλάκισαν Σταθάκη, Ξανθό και Χαρίτση - «Προδότες» φώναζαν

Αγρότες της Κρήτης εγκλώβισαν και προπηλάκισαν Σταθάκη, Ξανθό και Χαρίτση - «Προδότες» φώναζαν [εικόνες&βίντεο]Αγρότες της Κρήτης, εγκλώβισαν 3 υπουργούς την Κυριακή στο Ρέθυμνο και τους προπηλάκισαν άγρια.
Ολα συνέβησαν το βράδυ στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου. Στο περιθώριο της συζήτησης για το νέο ΕΣΠΑ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των Υπουργών Σταθάκη,

Θεοδωράκης: Τι ζητούσαν από ΔΟΛ και Πήγασο Τσίπρας και Καμμένος - Τα μυστικά δείπνα

Με μια καυστική ανακοίνωση ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατηγορεί τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο για παρεμβάσεις σε δύο εκδοτικά συγκροτήματα.
Ο Στ. Θεοδωράκης αποκαλύπτει ότι υπήρξαν μυστικές νυχτερινές συναντήσεις των επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ σε σπίτια στην Κάντζα

Γεννηματά από Θεσσαλονίκη : Θετικά αποτελέσματα μόνο με την τήρηση της εθνικής γραμμής

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το προσφυγικό εξαπέλυσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής, Φώφη Γεννηματά κατά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συντονιστικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.
«Είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα η διάσκεψη για το προσφυγικό και αυτό που θα ήθελα να ευχηθώ είναι να έχουμε θετικά αποτελέσματα για την

Τζιτζικώστας: Υπάρχει θέμα ασφάλειας στην Ειδομένη

Έκκληση στην κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην αποσυμφόρηση της Ειδομένης και σε έναν δίκαιο επιμερισμό των προσφύγων και των μεταναστών σε όλη τη χώρα απηύθυνε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το προσφυγικό, ανέφερε: «Υπάρχουν σοβαρά θέματα ασφαλείας» και ζήτησε να γίνει διαχωρισμός προσφύγων

Απίστευτη δήλωση Ερντογάν: Ελπίζω ο Νταβούτογλου να επιστρέψει από τις Βρυξέλλες με τα 3 δισ!

Απίστευτη δήλωση Ερντογάν: Ελπίζω ο Νταβούτογλου να επιστρέψει από τις Βρυξέλλες με τα 3 δισ!Η ΕΕ δεν μας έχει δώσει ακόμα τα τρία δισ. ευρώ, επισήμανε ο πρόεδρος της Τουρκίας σημειώνοντας ότι «έχουν περάσει τέσσερις μήνες. Ακόμα δεν έχουν διατεθεί»

Tην ώρα του κρίσιμου ευρωπαϊκού συμβουλίου για την προσφυγική κρίση, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ασκεί κριτική στους ευρωπαίους εταίρους.

Μητσοτάκης: Το σχέδιο δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε

Το σχέδιο συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Real.gσύνοδοςr, σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον realfm 97.8 και την Κάτια Μακρή,
«Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν το προσχέδιο θα είναι και το τελικό κείμενο. Δυστυχώς δεν φαίνεται να πληροί ούτε τις ελάχιστες απαιτήσεις

Νέο επεισόδιο στην κόντρα κυβέρνησης-Ψυχάρη

neo-epeisodio-stin-kontra-kubernisis-psuxari«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης αλλά κανείς πια δεν του δίνει σημασία». Ετσι σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», γράφοντας το νέο κεφάλαιο στην αντιπαράθεση Μαξίμου-Ψυχάρη.
Το πρωτοσέλιδο έχει τίτλο: «Άλαλα τα χείλη των

Μπουτάρης: Θα βρούν παράνομα περάσματα & θα συνεχίσουν να έρχονται

Οι πρόσφυγες δεν θα σταματήσουν να έρχονται, ακόμα και με κλειστά σύνορα, εκτιμά ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.
Μιλώντας στο Star ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης υποστήριξε πως αυτοί οι άνθρωποι έρχονται από τον

Η Σύνοδος Κορυφής κλείνει οριστικά τα βαλκανικά σύνορα

Τα δέοντα για να βοηθήσει την Ελλάδα φαίνεται πως θα προσπαθήσει να κάνει η Ευρώπη, καθώς όπως φαίνεται από το σχέδιο συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής της Δευτέρας 7 Μαρτίου, στις Βρυξέλλες, κλείνουν οριστικά τα βαλκανικά σύνορα.
«Οι 28 χώρες της ΕΕ συμφώνησαν την Κυριακή να κλείσουν τον Δρόμο των Βαλκανίων. Το κύμα των παράνομων μεταναστών που μεταφέρονται

Πέννυ Δαλαμπούρα : Ο Αλέξης Τσίπρας, ο διάβολος και η μοναξιά

«Αυτός δεν ήτανε ούτε με το Θεό, ούτε με το διάβολο. Ήτανε μόνος του και η μοναξιά είναι χειρότερη από την κόλαση..»
Όσοι αγαπούν την πολιτική θα έχουν ακούσει την περίφημη ιστορία των τριών επιστολών: το δώρο του απερχόμενου ηγέτη στον διάδοχό του.
Κάθε νέος φέρελπις ηγέτης έχοντας πετύχει μία μεγάλη εκλογική

Υπόγειες κινήσεις στο ΣΥΡΙΖΑ,τα πρόσωπα οι επιδιώξεις

Το προσφυγικό, η αξιολόγηση και το ασφαλιστικό βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας που αφορά την πολιτική επικαιρότητα με αποτέλεσμα το κυβερνών κόμμα να έχει ρίξει το βάρος του στην λειτουργία της κυβέρνησης.
Στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όμως παρατηρείται μία

Φτιάχνουν 14 νέα hotspots σε μια εβδομάδα

pou-tha-leitourgisoun-ta-nea-hotspots-apo-aurioΣύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το συντονιστικό όργανο διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης, ο αριθμός των προσφύγων στην ελληνική επικράτεια ανέρχεται σε 33320.
Ενδιαφέρον έχει ομως η ενημέρωση για τα νέα κέντρα φιλοξενίας που σύμφωνα με το συντονιστικό κέντρο θα

Σαμαράς: Παρέδωσα κράτος και ο ΣΥΡΙΖΑ το κατάντησε ένα απέραντο hot spot

samaras-antonis-koΤην πρώτη του δημόσια παρέμβαση μετά από πολύ καιρό πραγματοποίησε απόψε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην Καλαμάτα.
Ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας όσα είχε πει το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου 2015, μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπαραβάλλοντάς τα με τα όσα συνέβησαν

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τέσσερις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ

Αυτή την εβδομάδα ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις τέσσερις δράσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους νέους επιστήμονες του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020 που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομίας.
Τις σχετικές πληροφορίες για το θέμα, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να τις αναζητήσουν στην

Αντώνης Σαουλίδη ς :«Η χώρα έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε μία ισχυρή σοσιαλδημοκρατική-δημοκρατική παράταξη (;) »

Πόσες φορές, σε δημόσιες παρεμβάσεις έχουμε βρεθεί μπροστά, τα τελευταία 3 χρόνια, στην παραπάνω πρόταση. Πολλές. Μάλιστα ,πολλοί από τους αστέρες της εγχώριας πολιτικής ζωής το εμφανίζουν σαν να ανακαλύπτουν την Αμερική, καταλήγοντας παράλληλα, σχεδόν ομόθυμα, πως η σανίδια σωτηρίας της πολύπαθης ελληνικής κοινωνίας είναι μία νέα συμπόρευση προσώπων.
Είναι σαφώς μία λανθασμένη αφετηρία συλλογιστικής. Και