Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Συνάντηση Τονικίδη με νέους του δήμου Κιλκίς

- Οι νέοι του δήμου Κιλκίς έχουν το δικό τους τρόπο να επικοινωνούν.- Το απέδειξαν για άλλη μια φορά την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014.
Ύστερα από πρόσκληση της δημοτικής παράταξης «Κιλκίς-Δήμος ΑΞΙΩΝ» και του επικεφαλής της υπ. δημάρχου Παύλου Τονικίδη πλημμύρισαν με την παρουσία τους το εκλογικό κέντρο.
Η ατμόσφαιρα ήταν εντελώς ξεχωριστή. Οι νέοι τα είπαν με τον υποψήφιο δήμαρχο, γνώρισαν πολλούς παριστάμενους υποψηφίους

ΤτΕ: Έτσι θα ρυθμίζονται τα «κόκκινα» δάνεια

Στη δημοσιότητα έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος το νέο Κώδικα για τη διαχείριση των «κόκκινων δανείων».
Ο εν λόγω κώδικας ορίζει πώς θα κινούνται οι τράπεζες, προκειμένου να ρυθμίζουν τα δάνεια των δανειοληπτών, που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα.
Το σχέδιο που παρουσιάστηκε, ακολουθεί έναν «οδικό χάρτη» πέντε σταδίων για τα δάνεια που παρουσιάζουν καθυστέρηση ή που τείνουν να χαρακτηριστούν «κόκκινα»: Αυτά είναι:

Ο Γιώργος Παπανδρέου για τους φορολογικούς παραδείσους

Νέα παρέμβαση από τον Γιώργο Παπανδρέου, για τους φορολογικούς παραδείσους αυτή τη φορά, μέσω άρθρου του πρώην πρωθυπουργού στην προσωπική του ιστοσελίδα, που δημοσιεύτηκε σήμερα, Σάββατο.
Ο κ. Παπανδρέου ασκεί κριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τις

Το «Ποτάμι» παρουσιάζεται στις 25 Μαρτίου

Την προσεχή Τρίτη, ανήμερα της 25ης Μαρτίου θα παρουσιαστούν οι θέσεις και το πρόγραμμα του νέου πολιτικού σχηματισμού, του «Ποταμιού», που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών για τις ευρωεκλογές του Μαΐου.
Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», οι επικεφαλής του κόμματος θα

Παφίλης: Nα καταργηθούν όλα τα διόδια

«Είναι απαράδεκτο σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός έχει υποστεί μια τεράστια μείωση του εισοδήματός του, που έχει χρυσοπληρώσει την κατασκευή σύγχρονων δρόμων, που πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα, η κυβέρνηση να τον χαρατσώνει, να του απαγορεύει ουσιαστικά την

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ...

Την οδύνη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του υπουργού Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσου Μητσόπουλου, εξέφρασε, με δήλωσή του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, προς την οικογένειά του αλλά και τον κυπριακό λαό.

Η «λογοκρισία» οδήγησε σε παραίτηση στον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Θεόδωρος Πλέσσιας, ανακοίνωσε με επιστολή του προς την Επιτροπή και τους φίλους της παράταξης την παραίτησή του από τη θέση του και τους λόγους τον οδήγησαν στη απόφαση αυτή.
Ο κ. Πλέσσιας στην επιστολή του επιστολή του κατήγγειλε καθεστώς φόρου και λογοκρισίας, ενώ υπογράμμισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γενιά των 30ρηδων στη χώρα.
Συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρει:

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: «Χωρίς μεταρρυθμίσεις δεν ψηφίζω»

Δεν θα ψηφίσει αν η κυβέρνηση κάνει πίσω στο θέμα των μεταρρυθμίσεων προειδοποιεί ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, τονίζοντας ότι οι μεταρρυθμίσεις δεν προχωρούν εδώ και τέσσερα χρόνια λόγω των γνωστών αντιδράσεων.

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων για την «Ελιά»

Τα πρώτα, δεκαπέντε πρόσωπα, που θα δώσουν την μάχη για να εκπροσωπηθεί ο κεντροαριστερός σχηματισμός της «Ελιάς» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γνωστοποίησε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με τον Ανδρέα Λοβέρδο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Divani Caravel» στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής και διήρκεσε περίπου τρεις