Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΣΕΠ: Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός για 4.500 θέσεις εργασίας!

Αλλάζουν όλα στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που έχει στα «σκαριά» η Αρχή και αναμένεται να δημοσιεύσει, όπως έχει ήδη γράψει σε

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 6,26% θανάτων στην Ελλάδα μέσα σε 7 μήνες - Σε ποιες περιοχές σημειώθηκαν οι περισσότεροι

Αύξηση κατά 5.011 θανάτους ή διαφορετικά 6,26% σημείωσε ο αριθμός των θανάτων στην Ελλάδα μέσα σε 7 μήνες (από 3 Ιανουαρίου έως 31 Ιουλίου), συμπεριλαμβανομένων και των θανάτων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για συνέντευξη Μητσοτάκη: "Κακόγουστο σόου που παραπέμπει σε καθεστώτα ελέω Θεού μοναρχών"

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε κακόγουστη φάρσα τη συνέντευξη Μητσοτάκη τον οποίο χαρακτήρισε παράδειγμα αποσταθεροποίησης για τη χώρα.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ : «Σε λίγο ο κ. Μητσοτάκης θα μας πει ότι εμείς βάλαμε την ΕΥΠ να μας παρακολουθεί»

«Στην τρίωρη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού καταδείχθηκε από την αφωνία του για τον κ. Τσίπρα και τις συνεχείς επιθέσεις του στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα

Μητσοτάκης : Έβαλε απέναντι Καραμανλή και Παυλόπουλο - Έριξε γέφυρες στον Βενιζέλο

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχθηκαν τα γαλάζια στελέχη τα τρία «όχι» του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη σε πρόωρες εκλογές, αλλαγή εκλογικού νόμου και ανασχηματισμό.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: «Ο κ. Μητσοτάκης ομολόγησε ότι οι αυξήσεις στις συντάξεις το 2023 προβλέπονται από τη ρύθμιση του ΣΥΡΙΖΑ το 2017!»

Για «κυβερνητική προπαγάνδα και παραπληροφόρηση», κατηγορεί τον πρωθυπουργό η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με αφορμή τις εξαγγελίες του για αύξηση των συντάξεων.

Τρόμος για προοδευτική διακυβέρνηση - Τριπλό «όχι» σε πρόωρες, νέο εκλογικό νόμο και ανασχηματισμό

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι… «οι κανόνες του παιχνιδιού δεν νοούνται να αλλάξουν λίγους μήνες πριν από τις εκλογές» και ότι "θα πορευτούμε με τον

Eurobasket 2022: Δεν ξανάγινε - Ο προπονητής της Ιταλίας πήδηξε πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Απίθανα πράγματα από τον Τζανμάρκο Ποτσέκο, που πήδηξε από τη χαρά του πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά από τον θρίαμβο της Ιταλίας επί της Σερβίας.

Επιταγή ακρίβειας 250 ευρώ: Οι νέοι δικαιούχοι χωρίς αίτηση

Τελικά, στα 250 ευρώ αυξάνεται το ποσό της επιταγής ακρίβειας που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της ΔΕΘ.

Πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά—Τα μέτρα που θα εφαρμοστούν

Με τον καθιερωμένο αγιασμό αρχίζει σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.