Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Τζακ Ποτ στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ - Οι τυχεροί αριθμοί

undefined
Τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018.
Οι τυχεροί αριθμοί:

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2018: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία


: Από την Τρίτη 30 Ιανουαρίου αρχίζει η καταβολή των συντάξεων του Φεβρουαρίου 2018. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 2 Φεβρουαρίου.
Αναλυτικά:

Παράνομες μειώσεις στις επικουρικές - Τι πρέπει να κάνουν οι συνταξιούχοι

Παράνομες μειώσεις στις επικουρικές - Τι πρέπει να κάνουν οι συνταξιούχοιΠαράνομες μειώσεις που φτάνουν και τα 688 ευρώ το χρόνο επιβάλλονται στις επικουρικές συντάξεις εκατοντάδων χιλιάδων συνταξιούχων.Τα ποσά μπορούν να τα διεκδικήσουν χωρίς κανένα δικαστήριο γιατί είναι από λάθη των υπηρεσιών στις κρατήσεις που θα έπρεπε να έχουν οι επικουρικές μετά τις μειώσεις

ΡΥΘΜΙΣΗ Και οι αγρότες στις 120 δόσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για agrotes kaliergiesΔεν εξαιρούνται οι αγρότες από τη δυνατότητα ρύθμισης 120 δόσεων για οφειλές τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία, διευκρίνισε ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος. Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου,

Γ.Μπουτάρης:Θα είμαι δήμαρχος έως 100 χρονών!

Την επιθυμία του να παραμείνει δήμαρχος Θεσσαλονίκης έως 100 χρονών, προσθέτοντας πως «δεν θα πεθάνω τόσο εύκολα», εξέφρασε ο Γιάννης Μπουτάρης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ενιαίο Μέτωπο Ηπείρου για Φέτα: Όταν εισάγεις γάλα από εξωτερικό, δεν έχεις κωδικό ΠΟΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για φεταΤοπική Αυτοδιοίκηση, παραγωγοί, συνεταιριστικές οργανώσεις, γαλακτοβιομηχανίες και λοιπές τυροκομικές μονάδες της Ηπείρου, συγκροτούν ενιαίο μέτωπο για την προστασία της φέτας και των άλλων τυροκομικών προϊόντων προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (Π.Ο.Π.).

Ταλαιπωρία τέλος: Οδική βοήθεια εντός μίας ώρας -Διαφορετικά, πρόστιμα έως 20.000 ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για οδικη βοηθειαΜε βαριά πρόστιμα κινδυνεύουν οι εταιρείες οδικής βοήθειας αν δεν ανταποκριθούν στην κλήση των πελατών τους εντός μίας ώρας. Το πρόστιμο φτάνει στα 20.000 ευρώ.Η σχετική προβλέψη υπάρχει στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου όπου

Κουμουτσάκος υπέρ Εκκλησίας: Ο Κοτζιάς να ανακαλέσει τις δηλώσεις του για την Εκκλησία

Να ανακαλέσει τις δηλώσεις που έκανε για την Εκκλησία, καλεί τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, ο Γιώργος Κουμουτσάκος.Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάνει λόγο για «ατόπημα» και ζητεί από τον κ. Κοτζιά να το διορθώσει.

Στο ΕΣΡ όσα κανάλια διεκδικούν τηλεοπτική άδεια -Εχουν ήδη καταθέσει αίτηση ΣΚΑΪ, Star, Alpha, ΑΝΤ1, Ε και η Ελληνική Τηλεοπτική Α.Ε.

Στο ΕΣΡ όσα κανάλια διεκδικούν τηλεοπτική άδεια / EUROKINISSI: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥΣήμερα αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν μία από τις 7 τηλεοπτικές άδειες. Η προθεσμία για την κατάθεση των φακέλων είναι έως τις 15:00.
Αίτηση για άδεια έχουν ήδη καταθέσει ο ΣΚΑΪ, ενώ νωρίτερα

«Μην γκρινιάζετε, ζήστε» -27χρονη Αυστραλή που πέθανε από καρκίνο έγραψε έναν ύμνο στη ζωή

«Μην γκρινιάζετε, ζήστε» -27χρονη Αυστραλή που πέθανε από καρκίνο έγραψε έναν ύμνο στη ζωή [εικόνες]Η Χόλι Μπάτσερ πέθανε στις 4 Ιανουαρίου 2018, σε ηλικία 27 ετών. Είχε προσβληθεί από ανίατη μορφή καρκίνου και πριν πεθάνει ανέβασε μια ανοιχτή επιστολή στο Facebook.
Το συγκλονιστικό μήνυμά της κάνει τον γύρο του κόσμου και

Απεργούν και οι νοσοκομειακοί γιατροί της Θεσσαλονίκης αύριο

Θεσσαλονίκη: Απεργούν την Παρασκευή οι νοσοκομειακοί γιατροίΣτην πανελλαδική απεργία που έχει προκηρυχθεί για τις 12 Ιανουαρίου, ημέρα κατάθεσης στην Ολομέλεια της Βουλής του πολυνομοσχεδίου, θα συμμετάσχει και η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ), συντασσόμενη στις απεργιακές κινητοποιήσεις μαζί με τα

Β. Αποστόλου: Είμαι στη διάθεση των αγροτών για να συζητήσουμε

ΔΕΘ 2016: Με ορίζοντα τα τέλη του έτους η ρύθμιση για τα ελληνικά τρόφιμα
Ανοιχτός για διάλογο με τους αγρότες εμφανίστηκε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, μετά την προαναγγελία συνεδριάσεων των αγροτών για τα προβλήματα του κλάδου.

Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Λουκανίδης

undefined
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Τάκης Λουκανίδης, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα.

Αγόρασε ελληνικό νησί ο Μέσι

Αγόρασε ελληνικό νησί ο ΜέσιΙδιοκτήτης ενός ελληνικού νησιού είναι, πλέον, ο Λιονέλ Μέσι.
Όπως ανακοίνωσε το μεσιτικό γραφείο του Αλεσάντρο Πρότο, "Proto Group Ltd", ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αγόρασε τη νησίδα Σοφία. Πρόκειται για νησίδα βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος