Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας: Υπήρχε «εντολή μη κατάσβεσης» στην Εύβοια

Ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης εξέφρασε τη δυσφορία του για τους κυβερνητικούς χειρισμούς • Ο δήμαρχος Μαντουδίου επιβεβαίωσε τον περιφερειάρχη και καταγγέλλει έγκλημα εκ προμελέτης.

Το SPD προηγείται των συντηρητικών της Μέρκελ για πρώτη φορά σε 15 χρόνια

H δημοσκοπική καθίζηση της γερμανικής δεξιάς συνεχίζεται. Για πρώτη φορά τους ξεπερνούν και οι Σοσιαλδημοκράτες του SPD.

Του Βασίλη Σκουρή : Επιχείρηση «σώστε τους εκσυγχρονιστές» στον ανασχηματισμό!

«Κινδυνεύει η στροφή προς το κέντρο, στέλνεται αρνητικό μήνυμα προς τους ανθρώπους που πιστεύουν στη διεύρυνση», οι προειδοποιήσεις από

ΜέΡΑ25 για νέα μέτρα: "Είναι μεγάλη η ιδιωτικομανία της Μητσοτάκης ΑΕ"

Για "ιδιωτικομανία" και "θατσερισμό" κατηγορεί την κυβέρνηση το ΜέΡΑ25 σχολιάζοντας τα νέα μέτρα για την πανδημία. Η ανακοίνωση του κόμματος.

Οι τράπεζες προχωρούν σε μαζικές ρυθμίσεις δανείων

Οι υφιστάμενες ρυθμίσεις θα εμπλουτιστούν περαιτέρω τις επόμενες εβδομάδες, με νέα εξειδικευμένα προϊόντα για τους πυρόπληκτους ειδικά για την περίοδο μετά τη λήξη της εξάμηνης αναστολής πληρωμών των δανείων τους.

Αλέξης Τσίπρας: "Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι εξαιρετικά ικανή να διευρύνει τις ανισότητες"

Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τον χαμηλό αριθμό των εισακτέων στα ΑΕΙ και παιδιών στους παιδικούς σταθμούς. Η ανάρτησή του στο Facebook.

Όλα τα νέα μέτρα – Τι ισχύει για κλειστούς χώρους, μάσκες και rapid test

Τα νέα μέτρα δημόσιας Υγείας που αφορούν σε ανεμβολίαστους πολίτες, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Όπως τόνισε “θα υπάρξουν μέτρα δημόσιας υγείας και αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα, αλλά θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας”.