Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΒΓΟΝΤΖΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για κινημα αλλαγης
Ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας Αντώνης Βγόντζας και ο Βασίλης Κεγκέρογλου Συντονιστής του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, που θα διεξαχθεί στις 16,17,18 Μαρτίου, λόγω:

A) Των πολλών προσυνεδριακών εκδηλώσεων που ζητείται να οργανωθούν σε όλη την Ελλάδα,

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΙΞΙΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Αποτέλεσμα εικόνας για παυλος χρηστιδης
Δεν υπάρχει καμία ευθιξία και ευαισθησία στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η κ. Αντωνοπουλου εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μόνο μετά την γενική κατακραυγή και ο κ. Κουρουμπλής που πρωταγωνιστεί στη δικογραφία της

Παπανδρέου: H Ελλάδα είναι μια χώρα ειρήνης

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος ΠαπανδρέουΤο μήνυμα ότι «η Ελλάδα είναι μια χώρα ειρήνης που θέλει να κινείται στο πλαίσιο και την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου» έστειλε από τη Λάρισα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε δήλωση του

Εκτός κυβέρνησης η Ράνια Αντωνοπούλου

ektakti-ekseliksi-antwnopoulou-telos-meta-to-salo-antidrasewnΔεκτή έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου.
«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την

Άλλα δείχνει το σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ κι άλλα πήραν οι δικαιούχοι πετρελαίουοπεκεπε

Αποτέλεσμα εικόνας για οπεκεπεΈνα τεράστιο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί σχετικά με την πληρωμή της επιστροφής του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο για το 2015, που ούτως ή άλλως έφερε λιγότερα χρήματα στους δικαιούχους παραγωγούς, επειδή είναι η τελευταία χρονιά και αφορά 9 μήνες και όχι ολόκληρο το χρόνο.

Βήμα-βήμα για τη σωστή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2018

HΕνιαία Αίτηση είναι η μοναδική αίτηση χορήγησης ενίσχυσης που καλείται να υποβάλει ο γεωργός και η οποία καλύπτει όλα τα καθεστώτα και τα μέτρα στήριξης των άμεσων ενισχύσεων, των μέτρων μικρών νησιών Αιγαίου πελάγους και όσων μέτρων αγροτικής ανάπτυξης συνδέονται με εκτάσεις ή αφορούν ζώα. Βασική προϋπόθεση για τη

Εγγραφο-«φωτιά» καίει τον Παναγιώτη Κουρουμπλή για τα φάρμακα -«Εθαψαν» καταγγελία σε βάρος του

Αποτέλεσμα εικόνας για koyroymplisΑνώνυμη επιστολή που είχε φθάσει στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου και κατήγγειλε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή για αποφάσεις που επέτρεψαν την υπερτιμολόγηση συγκεκριμένων φαρμάκων «χάθηκε»... περιέργως μέσα στους δεκάδες φακέλους της δικογραφίας

Σοκ στην Πετρούπολη -Ρακοσυλλέκτης βρήκε νεκρό βρέφος σε κάδο

Σοκ στην Πετρούπολη -Ρακοσυλλέκτης βρήκε νεκρό βρέφος σε κάδοΣοκ για ρακοσσυλέκτη, ο οποίος ψάχνοντας στα σκουπίδια, στην Πετρούπολη, βρήκε ένα νεκρό βρέφος. Συγκεκριμένα, το νεκρό βρέφος βρέθηκε σε κάδο στη συμβολή των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας και Πίνδου. 

Συνελήφθη ο Κώστας Βαξεβάνης μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Αντώνης Σαμαράς

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

Ζάεφ: Οχι αμετάφραστο όνομα, όχι σε συνταγματική αναθεώρηση

Τις «κόκκινες γραμμές» της διαπραγμάτευσης μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ για την ονομασία  θέτει ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Ζόραν Ζάεφ με συνέντευξή του στο Spiegel.