Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΚΚΕ για διάγγελμα Μητσοτάκη: Δεν θα πληρώσουμε ξανά την καπιταλιστική κρίση

ΚΚΕ: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κοροϊδεύουν τους συνταξιούχους | Sofokleousin«Μέχρι τώρα η κυβέρνηση ζητούσε θυσίες απ’ το λαό για να μην καταρρεύσει το αποδυναμωμένο δημόσιο σύστημα υγείας. Σήμερα ζητάει νέες θυσίες από εργαζόμενους κι αυτοαπασχολούμενους, με το πρόσχημα της “δίκαιης κατανομής

ΚΙΝΑΛ: Μέτρα καθυστερημένα, ανεπαρκή και συντηρητικά

Οργανωτικό... λίφτινγκ του ΚΙΝΑΛ | DocumentoΤο Κίνημα Αλλαγής σχολίασε τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ως ανεπαρκή, ανεπεξέργαστα και το χειρότερο με στρεβλώσεις που προδίδουν τις βαθιά συντηρητικές λογικές της ΝΔ . Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου «η Κυβέρνηση υπό την πίεση των προβλημάτων, εξαναγκάστηκε

Γιάννης Μαγκριώτης : Το «ανάχωμα στην ύφεση» που εξήγγειλε η κυβέρνηση, δυστυχώς, δεν θα αντέξει.

Ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί δεν μπόρεσαν να πείσουν ότι η πολιτική τους θα αποτρέψει την καταστρεπτική ύφεση, λόγω της πανδημίας, πολύ περισσότερο ότι το 2021 θα έχουν ανακτηθεί με κέρδη οι φετινές απώλειες.

ΣΥΡΙΖΑ: Το σχέδιο Μητσοτάκη είναι 20% μειώσεις μισθών για τους εργαζόμενους και ανοσία αγέλης για τους μικρομεσαίους

Αναλυτικά η ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το σχέδιο που ανακοίνωση ο Κ. Μητσοτάκης . Μετά από δύο μήνες ανυπαρξίας που στοίχισαν ακριβά στην ελληνική οικονομία, ο κ. Μητσοτάκης εμφάνισε επιτέλους το περιβόητο σχέδιό του για την επόμενη μέρα.

Οι διαρροές στην ψηφοφορία για τον Παπαγγελόπουλο

Κορωνοϊός: Πληροφορίες για δύο ύποπτα κρούσματα στη Βουλή - ΤΑ ΝΕΑ«Υπέρ» της διεύρυνσης του κατηγορητηρίου κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ψήφισαν 175 βουλευτές, «κατά» κανένας και «παρών» κανένας. Δύο άκυρα και κανένα λευκό.

ΕΦΕΤ: Οι νέοι κανόνες για το πώς θα ανοίξουν καφέ και εστιατόρια

ΕΦΕΤ: Οι νέοι κανόνες για το πώς θα ανοίξουν καφέ και εστιατόρια ...Τον «Πλήρη Οδηγό Επανεκκίνησης για τη Μαζική Εστίαση» εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) και την Ελληνική Ένωση Επιχειρήσεων Οργανωμένης Εστίασης (ΕΠΟΕΣ) ενόψει της επαναλειτουργίας των εστιατορίων που προγραμματίζεται για την 25η Μαϊου.

Κορονοϊός: 166 οι νεκροί, 10 νέα κρούσματα - 2.850 συνολικά στη χώρα μας

Σε 166 ανέρχονται οι νεκροί από επιπλοκές του κορονοϊού στη χώρα μας, καθώς ένας ακόμη ασθενής εξέπνευσε το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Σωτήρη Τσιόδρα. Εκ των θανόντων, οι 48 ήταν γυναίκες (28.9%) και οι υπόλοιποι άνδρες.

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Το σχέδιο - γέφυρα για οικονομία, εργασία και τουρισμό ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Το κυβερνητικό σχέδιο, για οικονομία, τουρισμό και εργασία, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μέσω διαγγέλματος ο πρωθυπουργός γνωστοποίησε το πρόγραμμα - γέφυρα της κυβέρνησης για τους επόμενους μήνες, ένα πακέτο ενίσχυσης της οικονομίας και της εργασίας στα 24 δισ. ευρώ, όπως ο ίδιος είπε.

Τσίπρας: "Παράθυρο στην ιδιωτική εκπαίδευση" από την κυβέρνηση

Το άνοιγμα των σχολείων και το ζήτημα του πολυνομοσχεδίου που κατέθεσε η κυβέρνηση, εν μέσω πανδημίας, για την παιδεία, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Βίντεο που φέρεται να αποκαλύπτει παραβίαση της μυστικότητας στη σημερινή ψηφοφορία της Βουλής έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Την Τρίτη στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση της ΝΔ για διεύρυνση ...Παραβίαση μυστικότητας της ψηφοφορίας που διεξήχθη νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου κατά του τέως αναπληρωτή υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου που αφορά την υπόθεση Novartis, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και το σχετικό βίντεο.

Ενίσχυση έως 1.500 ευρώ σε παραγωγούς λαϊκών αγορών - Όλες οι λεπτομέρειες

Ενισχύσεις συνολικού ύψους 12 εκατ. ευρώ θα λάβουν οι παραγωγοί λαϊκών αγορών λόγω της κρίσης του κορονοϊού. Όπως αναφέρουν στελέχη του υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”, όλοι

Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 2.909 μόνιμες θέσεις για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η 4Κ/2020 προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 2.909 μόνιμες θέσεις Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στους δήμους της χώρας για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Του Μιχάλη Καρχιμάκη : Ιστορίες,καθημερινής λεηλασίας,ασυδοσίας και αθέμιτου πλουτισμού ,σε βάρος του δημοσιου πλούτου,απο ασυνείδητες πολιτικες ηγεσίες.

19 Μαρτίου 2020 και ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής εκδίδει απόφαση με την οποία χαρακτηρίζει ως απόρρητη κάθε σύμβαση ανάπτυξης, εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης των πληροφοριακών συστημάτων ελέγχου της πρόσβασης και διάθεσης παροχών καθώς και της πραγματοποίησης