Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Sport: Η Μάντσεστερ Σίτι δίνει συμβόλαιο 750 εκατ. ευρώ στον Μέσι! -Τι περιλαμβάνει η ασύλληπτη πρόταση


Μια απίστευτη πρόταση φέρεται να έχει καταθέσει η Μάντσεστερ Σίτι στον Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό να έχει στα χέρια του προς... υπογραφή συμβόλαιο 750 εκατ. ευρώ!

Ευάγγελος Βενιζέλος: Είμαι κατά της ακινησίας ή της νευρικής κινητικότητας


Ο  πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην υπουργός Εξωτερικών, σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή της Κυριακής» Ευάγγελος Βενιζέλος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της της ιστορίας των διερευνητικών επαφών και

Αντετοκούνμπο: Τρομακτικό να μεγαλώνεις παιδί στις ΗΠΑ, φοβάσαι για τη ζωή σου


Για την κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες με τις διαδηλώσεις για τον ρατσισμό μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.«Οι άνθρωποι φοβούνται να περπατίσουν στους δρόμους των ΗΠΑ εξαιτίας του χρώματος. Φοβάσαι για τη ζωή σου.

Έρχεται νέο μεγάλο πακέτο αλλαγών στα εργασιακά - Όλες οι λεπτομέρειες


Σε ισχύ αναμένεται να τεθεί εντός του φθινοπώρου το νέο μεγάλο πακέτο αλλαγών στα εργασιακά το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ενίσχυση της ευελιξίας ως προς τον χρόνο αλλά και ως προς τον τόπο εργασίας.

Έφη Αχτσιόγλου : "Σοκάρει η αντίληψη της ΝΔ για το ασφαλιστικό"


Βολές κατά της κυβέρνησης, την οποία κατηγορεί ότι επαναφέρει ως κεντρική προτεραιότητα «την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης εξαπολύει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ελληνοτουρκικός διάλογος και η "βαριά σκιά" του Ανδρέα Παπανδρέου


Στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό στην κρίση του 1987, αποδίδεται η θεμελίωση της θέσης για διάλογο με την Τουρκία αποκλειστικά και μόνο για το θέμα της υφαλοκρηπίδας. Πώς το πνεύμα της προσέγγισης του Ανδρέα Παπανδρέου συνεχίζει να επιδρά και σήμερα αλλά και να προκαλεί αντιδράσεις.

Χρήστος Παπαστεργίου: - 65.000 παιδιά ΕΚΤΟΣ ΚΔΑΠ και ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ και ο κύριος Τζιτζικώστας το βιολί του... - Απούσα η Περιφέρεια Κ.Μ. από τα προγράμματα για ανέργους...


Το ζήτημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες οικογένειες, οι οποίες έμειναν εκτός των προγραμμάτων «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» καθώς και των «Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης» θέτει η Περιφερειακή Παράταξη