Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΚΚΕ: Τι δείχνει η δημοσιοποίηση της «λίστας Πέτσα»

Σχόλιο του ΚΚΕ για τη δημοσιοποίηση της λίστας με τα ποσά χρηματοδότησης των ΜΜΕ.«Η δημοσιοποίηση -με καθυστέρηση μηνών- της "λίστας Πέτσα", αλλά και η χρηματοδότηση μεγάλων ΜΜΕ με πακτωλό χρημάτων, αποδεικνύει πόσο

ΚΙΝΑΛ: "Όλοφάνερο το γιατί έκρυβε τη λίστα η κυβέρνηση"

ΚΙΝΑΛ | Τελευταία νέα και πολιτικές ειδήσεις για το ΚΙΝΑΛ από το ...Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η σειρά του Κινήματος Αλλαγής να σχολιάσει τη δημοσίευση της λίστας Πέτσα από την κυβέρνηση.«Από τα στοιχεία αυτά είναι ολοφάνερο το γιατί έκρυβε τη λίστα η κυβέρνηση.

Τσίπρας: "O Πέτσας έχει θέση στο επόμενο Master Chef"

O Aλέξης Τσίπρας άφησε σαφείς αιχμές ότι η λίστα Πέτσα που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα περιείχε αλλοιωμένα στοιχεία.

ΣΥΡΙΖΑ για λίστα ΜΜΕ: Να δοθούν σήμερα οι εντολές καταχώρησης και οι αρχικές τιμολογήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Να δοθούν σήμερα οι εντολές καταχώρησης και οι αρχικές ...Να δοθούν στη δημοσιότητα οι εντολές καταχώρησης και οι αρχικές τιμολογήσεις, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση για τη δημοσιοποίηση της λίστας της χρηματοδότησης των ΜΜΕ για τη καμπάνια του κορωνοϊού.

Οργή στη Σερβία για το κλείσιμο των συνόρων από την Ελλάδα -«Δυσάρεστη και κακή απόφαση», λέει ο ΥΠΕΞ

Ο Σέβρος ΥΠΕΞ  Ιβιτσα ΝτάτσιτςΟ υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, εξέφρασε την ελπίδα ότι η ελληνική κυβέρνηση θα αναθεωρήσει σύντομα την απόφαση που έλαβε χθες για την απαγόρευση εισόδου των Σέρβων πολιτών.

Κύριες συντάξεις: Ποιοι θα δουν αυξήσεις έως 150 ευρώ από τον Σεπτέμβριο

Μηνιαίες αυξήσεις από 10 ευρώ έως και 150 ευρώ θα δουν τον Σεπτέμβριο στις κύριες συντάξεις τους παλαιοί και νέοι συνταξιούχοι ανάλογα με τα έτη ασφάλισης και το μισθό. 

Κορονοϊός: Αυτή είναι η λίστα με τα ΜΜΕ και τα ποσά που πήραν

Ενισχύεται με 35 εκατομμύρια ευρώ ο ΕΛΓΑ- Εντός 30 ημερών η εξόφληση των αποζημιώσεων

O Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο και έπειτα από συνεννόηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών,

Κιλκισιακός: Στα 60 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής ιστορίας


Το ποδόσφαιρο ως κυρίαρχο άθλημα διαχρονικά, είναι ένα άθλημα βαθιά λαϊκό, δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα στους φιλάθλους και αποτυπώνεται στην καθημερινότητα των ανθρώπων, επηρεάζει και επηρεάζεται από τις κοινωνικές, πολιτιστικές και οικονομικές πραγματικότητες που αναπτύσσονται γύρω από αυτό.