Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ -ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ...

Στο δελτίο ειδήσεων του MEGA η Μαρία Σπυράκη μετέφερε όσο πιο πολιτισμένα μπορούσε το σοβαρό φραστικό επεισόδιο που δημιουργήθηκε σήμερα, κατά τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλου και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και

Παπανδρέου- Λοβέρδος-Χρυσοχοΐδης καταψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ

Τριγμούς στην κυβέρνηση προκαλεί το επίμαχο νομοσχέδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση.

Το νομοσχέδιο καταψήφισαν οι κ.κ. Γιώργος Παπανδρέου, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Χρήστος Αηδόνης, Γιώργος Ντόλιος και Συμεών Κεδίκογλου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Στην Αρχαία Ολυμπία ο Βλαντιμίρ Πούτιν!



Στην Αρχαία Ολυμπία ο Βλαντιμίρ Πούτιν!
Στην Αρχαία Ολυμπία βρίσκεται ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος έχει πολλές φορές εκφράσει την αδυναμία του στην Ελλάδα.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ

Ο πρωθυπουργός έχει την ευθύνη των χειρισμών, εμείς δε θα οδηγήσουμε εμείς τη χώρα σε εκλογές, όπως την οδήγησε ουσιαστικά από τον Νοέμβριο του 2011 η ΝΔ, τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Παράλληλα, σημείωσε ότι η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει

«Πόρτα» σε Έβερτον για Κατίδη!

Η ΠΑΕ Άρης έκρινε πως η πρόταση της Έβερτον για την απόκτηση του Γιώργου Κατίδη είναι ασύμφορη. Οι Άγγλοι προσφέρουν περίπου 400. 000 ευρώ, όχι όμως ντούκου, αλλά τμηματικά.

Η πρόταση της Έβερτον έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στη οδό Αλκμήνης, όμως απορρίφθηκε καθώς τα χρήματα που προσέφεραν οι Άγγλοι, αλλά κυρίως ο τρόπος καταβολής τους ήταν η αιτία που δεν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή. Η πρόταση ήταν ύψους 330.000 λιρών Αγγλίας

Ρεάλ... καλεί Κυριάκο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης προστέθηκε σύμφωνα με γερμανικό ρεπορτάζ στις ομάδες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον περιζήτητο πλέον ανά την Ευρώπη Κυριάκο Παπαδόπουλο!

«Πράσινος» ο Πύργος του Άιφελ


Σύμβολο εξοικονόμησης ενέργειας φιλοδοξεί να καταστεί ο Πύργος του Άιφελ με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών, φωτοβολταϊκών αλλά και συστήματος συλλογής του βρόχινου νερού.
Οι εργασίες θα ανακαίνισης θα πραγματοποιηθούν στον πρώτο όροφο, σε ύψος 57 μέτρων, που αν και μεγαλύτερος δέχεται τους λιγότερους επισκέπτες. Εκτιμάται ότι οι ενεργειακές παρεμβάσεις θα αυξήσουν την ενεργειακή αποδοτικότητα κατά 30%.

To Facebook αλλάζει ξανά


Αν είναι κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει το Facebook αυτό είναι οι συνεχείς αλλαγές. Πιστή λοιπόν στα καθιερωμένα η δημοφιλής υπηρεσία social media προχωρά σε μια ακόμη αλλαγή. 

Νέες αλλαγές στο Facebook. Oι μεταβολές έχουν να κάνουν με τις φωτογραφίες και συγκεκριμένα με το πώς εμφανίζονται.

Επιδόσεις ζώων που ζηλεύουν και οι Ολυμπιονίκες



Ακόμα και ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, ο Γιουσέιν Μπολτ, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με μία τσίτα. Και δεν είναι ο μόνος υπερ-αθλητής. 

Πολλά από τα ρεκόρ των προηγούμενωνΟλυμπιακών αγώνων σπάνε στους επόμενους, καθώς οι αθλητές εμφανίζονται ολοένα πιο βελτιωμένοι με τη βοήθεια της επιστήμης και της τεχνολογίας, όμως τα ζώα εξακολουθούν να υπερέχουν σε ταχύτητα, δύναμη και αντοχή, κάνοντας επιδόσεις που θα ζήλευαν οι πιο δημοφιλείς Ολυμπιονίκες.

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου


527: Ο Ιουστινιανός Α' στέφεται αυτοκράτορας του Βυζαντίου.

1498: Ο Χριστόφορος Κολόμβος πατάει το πόδι του για πρώτη φορά στην αμερικανική ενδοχώρα, στη σημερινή Βενεζουέλα.

1716:...Ο Ιρλανδός ηθοποιός Τόμας Ντόγκετ εγκαινιάζει τον πρώτο κωπηλατικό αγώνα του κόσμου, από τη Γέφυρα του Λονδίνου μέχρι το Τσέλσι στον Τάμεση.

"Έξυπνοι" κάδοι μειώνουν τον όγκο των απορριμμάτων



Η αυτοματοποίηση μπαίνει σιγά σιγά σε όλο και περισσότερους τομείς της ζωής, φτάνοντας και στο δύσκολο έργο της αποκομιδής των σκουπιδιών. 

Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνται και στην Ελλάδα διαφόρων ειδών κάδοι απορριμμάτων με συμπιεστές σε επαγγελματικούς χώρους με μεγάλο φορτίο, όπως δήμους, σούπερ μάρκετ, νοσοκομεία και βιομηχανικές μονάδες, καθώς και στα κέντρα διαχείρισης απορριμμάτων.Πρόσφατα, για πρώτη φορά, η μηχανική αποκομιδή εφαρμόστηκε και στην καθημερινότητα των ανθρώπων στην πόλη.

Γιατί υπάρχει πάντα χώρος για γλυκό; Στα κέντρα ευχαρίστησης του εγκεφάλου κρύβεται η απάντηση, σύμφωνα με τους ειδικούς


Γιατί υπάρχει πάντα χώρος για γλυκό;

Όσο και να φάμε η αλήθεια είναι μία: πάντα υπάρχει χώρος για γλυκό. Το μυστήριο αυτό αποφάσισαν να μελετήσουν οι ειδικοί του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κατάχρησης Ουσιών.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της μελέτης, δρα Νόρα Βόλκοφ, το γεγονός ότι στην όψη ενός λαχταριστού επιδορπίου ξεχνάμε το παραφουσκωμένου μας στομάχι, οφείλεται στο ότι τα σήματα των κέντρων ευχαρίστησης του εγκεφάλου υπερκαλύπτουν το αίσθημα δυσφορίας.

Γονίδιο εξολοθρεύει «εκ των έσω» τον καρκίνο Η μεταλλαγμένη μορφή του Chk1 σταματά μόνιμα την καρκινική ανάπτυξη


Γονίδιο εξολοθρεύει «εκ των έσω» τον καρκίνο
Νέους δρόμους στη θεραπεία του καρκίνου ανοίγει η ανακάλυψη της μεταλλαγμένης μορφής ενός γονιδίου – Chk1-  που όταν εκφράζεται στα καρκινικά κύτταρα σταματά μόνιμα τον πολλαπλασιασμό τους. Η νέα ανακάλυψη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Cancer Research» δίνει μελλοντική ελπίδα για «εκ των έσω» θάνατο των καρκινικών κυττάρων χωρίς να απαιτείται η χρήση χημειοθεραπείας ή ακτινοθεραπείας οι οποίες εφαρμόζονται ευρέως σήμερα για την αντιμετώπιση του καρκίνου και συνδέονται με πλήθος παρενεργειών.

20 τρόποι να βρεις την κλίση σου



Εντάξει λοιπόν, μπορείς να το παραδεχτείς: Η ζωή δεν στα έφερε ακριβώς όπως τα υπολόγιζες. Αυτά που ονειρευόσουν και για τα οποία προσπαθούσες στα 18 σου, σήμερα φαντάζουν ουτοπικά και εντελώς ανέφικτα. Για την ακρίβεια, δεν σε αντιπροσωπεύουν καν. Πόσο εύκολο, όμως, είναι να αλλάξεις τροχιά όταν έχεις πλέον μεγαλώσει; Και κυρίως, πώς θα βρεις αυτό που πραγματικά ονειρεύεσαι να κάνεις ή να γίνεις;

Οι γυναίκες είναι καλύτερες στο παζάρι...Ειδικά όταν οι πωλητές είναι άντρες


Την επόμενη φορά που εσείς κύριοι θα θελήσετε να κάνετε παζάριίσως θα έπρεπε να αναθέσετε τη «δουλειά» στη σύζυγόσας!
Νέα έρευνα βρετανών και αμερικανών ερευνητών έδειξε ότι οι γυναίκες που φλερτάρουν ενώ διαπραγματεύονται την τιμή ενός

αυτοκινήτου για παράδειγμα,εξασφαλίζουν γενναία έκπτωσηγια τον εαυτό τους!
Φυσικάόπως έχετε καταλάβειήδη το… κόλπο πιάνει μόνο αν οπωλητής είναι άντρας!

Στο Mega η Μαρία Σαράφογλου


Η Μαρία Σαράφογλου ανήκει από σήμερα στο

δημοσιογραφικό δυναμικό του Μega, δίνοντας τέλος στην υπερδεκαετή συνεργασία της με την ΕΡΤ. Τις τρεις τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν παρουσίαζε καθε πρωί (10 με 12) την ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ «Συμβαίνει τώρα». Η καλή δημοσιογράφος θα ενταχθεί στο πολιτικό ρεπορτάζ του Μεγάλου Καναλιού, ενώ θα αξιοποιηθεί και στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών.

Χωρίζουν Μπρούνι- Σαρκοζί;

Το... μαντήλι φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κουνήσει η Κάρλα Μπρούνι στον Νικολά Σαρκοζί!.


Η πρώτη κυρία της Γαλλίας φέρεται να έχει ομολογήσει πως θέλει να χωρίσει τον πρώην πρόεδρο αλλά δεν θέλει να μαθευτεί πριν την εκλογή του νέου ηγέτη του Κεντροδεξιού Κόμματος της Γαλλίας. Η Κάρλα προσπαθεί να στηρίξει τον σύζυγό της και να μην δημιουργήσει αρνητικό αντίκτυπο που θα επηρεάσει την εκλογή του.

Πώς φλερτάρουν σε κάθε χώρα;

Ποιες αρχές διέπουν το ερωτικό παιχνίδι σε κάθε χώρα; Τι χαρακτηρίζει το φλερτ
και ποια είναι η φιλοσοφία κάθε λαού γύρω από το θέμα του έρωτα;

Διαβάστε τα μυστικά διαφόρων λαών σε όλη την υδρόγειο…

Αγγλία: «Δημοσιοποιούν» τον ερωτά τους

Με τον Hugh Grant να κατασκευάζει το πρότυπο του Βρετανού, οι περισσότεροι θα πίστευαν ότι ο μέσος Άγγλος χαρακτηρίζεται από κοσμιότητα και ευγένεια. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Durex το 2005, ένας σημαντικός αριθμός κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν είναι σπάνιο να κάνει σεξ σε μέσα μεταφοράς, σε σοκάκια και κήπους

Στο μυαλό του Ευάγγελου Βενιζέλου Ανοιχτή ακόμα και η έξοδος του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση


 
 




Επικοινωνιακό πολιτικό τρικ, συνειδητή προσπάθεια να πιεστεί η τρόικα με την ελπίδα ότι θα υποχωρήσει ή προετοιμασία για ηρωϊκή έξοδο από την κυβέρνηση, λόγω μίας επικείμενης αποτυχίας στη διαχείριση της οικονομικής κρίσης; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει ακόμη τι ακριβώς από τα παραπάνω έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος τράβηξε «κόκκινη γραμμή» στη μέχρι τώρα στρατηγική της κυβέρνησης, αντιδρώντας στη λογική του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ότι «πρώτα κάνουμε και μετά διαπραγματευόμαστε». Για τον κ. Βενιζέλο αυτή η λογική δεν οδηγει πουθενά, παρά μόνο σε αδιέξοδο, με την κυβέρνηση να

Χάλκινο για Ηλιάδη στο τζούντο-πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα


Χάλκινο για Ηλιάδη στο τζούντο-πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα Το πρώτο της μετάλλιο στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου πανηγύρισε η Ελλάδα στο άθλημα του τζούντο.

Ο Ηλίας Ηλιάδης, στον τελικό των ρεπεσάζ της κατηγορίας των -90κ, επικράτησε με Yuko από δύο παρατηρήσεις (shido) του Βραζιλιάνου Τιάγκο Καμίλο και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Αέρα νίκης δίνουν στον Ομπάμα οι δημοσκοπήσεις

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έφθασε ή υπερέβη το 50% στην πρόθεση ψήφου σε τρεις βασικές πολιτείες για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ -Φλόριντα, Πενσιλβάνια, Οχάιο- σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Quinnipiac, του τηλεοπτικού δικτύου CBS News και της εφημερίδας The New York Times.

Ενώ απομένουν λιγότερες από 100 ημέρες έως τις προεδρικές

«Η Καλύτερη Διαδικτυακή Τράπεζα στην Κύπρο»

Το διεθνούς φήμης περιοδικό Global Finance απένειμε στη Λαϊκή Τράπεζα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το βραβείο της “Καλύτερης Διαδικτυακής Τράπεζας” στην Κύπρο για την εξυπηρέτηση επιχειρήσεων (Best Corporate/Institutional Internet Bank).

Ταυτόχρονα, το περιοδικό Global Finance απένειμε στη Λαϊκή Τράπεζα το περιφερειακό βραβείο για την Ευρώπη της “Καλύτερης Διαδικτυακής Τράπεζας” για την εξυπηρέτηση επιχειρήσεων στην υποκατηγορία “Καλύτερες Υπηρεσίες Διαχείρισης Επενδύσεων” (Regional sub-category Europe – Best Corporate/Institutional Internet Bank: Best Investment

Χαλκιδική: Απήγαγαν ολόκληρη οικογένεια


Σε σενάριο αστυνομικής ταινίας παραπέμπει το σατανικό σχέδιο που είχαν καταστρώσει τρεις αδίστακτοι δράστες προκειμένου να απαγάγουν μια τριμελή ευκατάστατη οικογένεια στη Χαλκιδική. Οι κακοποιοί, αφού έριξαν ισχυρές δόσεις υπνωτικού στον καφέ και

στο νερό, απήγαγαν πατέρα, μάνα και τον ανήλικο γιο τους και ζητούσαν λύτρα πέντε εκατομμύρια ευρώ για να τους αφήσουν ελεύθερους

Σύσκεψη των φορέων της Θεσσαλονίκης υπό τον Γ. Μπουτάρη, με αντικείμενο τα προβλήματα της ΔΕΘ

Σε σύσκεψη προσκαλεί τους εκπροσώπους Επιμελητηρίων, Επαγγελματικών και Παραγωγικών φορέων της πόλης αύριο στις 19.00 στο Δημαρχείο ο Γιάννης Μπουτάρης

Σκοπός της συνάντησης είναι η διαμόρφωση κοινής αντίληψης για την αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων που δημιουργούνται στην λειτουργία και στην εικόνα της πόλης κατά τη διάρκεια του τριημέρου των

Σέρρες: Χιλιάδες νεκρά ψάρια



Χιλιάδες νεκρά ψάρια επιπλέουν τις τελευταίες μέρες στον παραπόταμο του Στρυμόνα, στον Κερκινίτη, που ρέει παράκτια της λίμνης Κερκίνης. Η πρωτοφανής λειψυδρία που σημειώνεται λόγω των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών προκάλεσε τον θάνατο των ψαριών στην επιφάνεια του Κερκινίτη.
Σύμφωνα με τον γενικό συντονιστή του Φορέα Διαχείρισης της λίμνης Κερκίνης, Θ. Ναζιρίδη, πρόκειται για ένα πρωτοφανές

Αποτελέσματα απογραφής πληθυσμού 2011 περιφερειακής ενότητας Κιλκίς

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα του Νόμιμου Πληθυσμού, δηλαδή του αριθμού των δημοτών κάθε Δήμου της Χώρας, ανά Δημοτική Ενότητα, όπως αυτά προέκυψαν από την Απογραφή Πληθυσμού- Κατοικιών 2011, την οποία διενήργησε η ΕΛΣΤΑΤ κατά το χρονικό διάστημα από 10-24 Μαΐου 2011, με ημερομηνία αναφοράς την 9η Μαΐου 2011
Αποτελέσματα για το νομό Κιλκίς

Στα μαχαίρια ο Βενιζέλος με Σαμαρά – Στουρνάρα...



Αντιμέτωπη με την πρώτη της μεγάλη κρίση βρίσκεται η κυβέρνηση συνεργασίας του Αντώνη Σαμαρά, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να βρίσκεται σε διάσταση πια τόσο με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, όσο και με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άλλωστε, φέρεται να πιστεύει πως οι δύο άνδρες δηλώνουν έτοιμοι να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, προβάλλοντας ως πρόσχημα στην τρόικα ότι προσκρούουν στις αντιδράσεις Βενιζέλου. Εξ ου και η αποστροφή χθες του προέδρου του

Έκλεψαν λείψανα τεσσάρων Αγίων στη Χαλκιδική

Άδειασαν ό,τι ασημένιο βρήκαν από την εκκλησία της Αγίας Ευφημίας στη Νέα Τένεδο Χαλκιδικής, μαζί και μία λειψανοθήκη.

Άγνωστοι δράστες παραβίασαν την είσοδο της εκκλησίας και έκλεψαν τη λειψανοθήκη με τα λείψανα των Αγίων Ιουστίνης, Λαυρεντίου, Προσδοκίμου και Παολίνας.

Το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρο θάνατο

Οι άνθρωποι που έχουν άγχος ή κατάθλιψη, ακόμα και σε μέτριο βαθμό, είναι πιο πιθανό να πεθάνουν πρόωρα, σύμφωνα με μία νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, που θεωρείται η μεγαλύτερη που έχει γίνει μέχρι σήμερα για τη σχέση ανάμεσα στα ψυχικά προβλήματα και στον κίνδυνο θανάτου.

Ηλικιωμένος πνίγηκε στα Πυργαδίκια στη Χαλκιδική

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή Γυαλάκι Πυργαδικιών της Χαλκιδικής ένας ηλικιωμένος
Ο άτυχος 77χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του 77χρονου μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια

"Εφυγε" ο μοναχός-θρύλος του Αγίου Όρους

Σε ηλικία 106 ετών «έφυγε» από το Αγιον Ορος ο μακροβιότερος ασκητής της Aθωνικής πολιτείας, ο
μοναχός-θρύλος του Αγίου Ορους, ο π. Ιωάννης Χιλανδαρινός. Με καταγωγή από τη Σερβία και μόνιμος κάτοικος Αγγλίας για χρόνια, βρέθηκε μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (ούτε κι ο ίδιος θυμόταν πότε ακριβώς) στη Μονή Χιλανδαρίου, την οποία δεν εγκατέλειψε ποτέ. Ευγενικός, καλοσυνάτος, πράος, μια ήρεμη δύναμη, άφησε άφωνους

Νίκησε ο Ηλιάδης

Ο Ηλίας Ηλιάδης κέρδισε τον πρώτο αγώνα στον γύρο των "32" με αντίπαλο τον Σλοβάκο Μίλαν Ραντλ και πέρασε στους "16". Νίκησε με 11-0 στα σημεία τον αντίπαλό του. Ο Ηλιάδης στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του

Σκληρή απάντηση Παναγιωτακόπουλου σε Σηφουνάκη



Σκληρή απάντηση Παναγιωτακόπουλου σε Σηφουνάκη
Σκληρή ανακοίνωση με βαρείς χαρακτηρισμούς και σαφείς αιχμές κατά του βουλευτή και πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Σηφουνάκη εξέδωσε το μέλος της Πολιτικής του Γραμματείας του κόμματος, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. 

ΓΟΝΙΔΙΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ

Μία νέα κατεύθυνση στην αντικαρκινική θεραπεία μπορεί να δώσει η ανακάλυψη μίας μεταλλαγμένης μορφής ενός γονιδίου, το οποίο, όταν εκφράζεται στα καρκινικά κύτταρα, σταματά μόνιμα τον πολλαπλασιασμό τους. Μπορεί, έτσι, να. οδηγήσει σε «εκ των έσω» θάνατο των καρκινικών κυττάρων χωρίς τη βοήθεια οποιασδήποτε εξωτερικής χημειοθεραπείας.

Πόλεμος του photo-shop και στη Συρία! Αποκάλυψη ψεύτικων φωτογραφιών!


Πόλεμος του photo-shop και στη Συρία! Αποκάλυψη ψεύτικων φωτογραφιών!

Μπλόγκερς αποκάλυψαν ότι η αυστριακή εφημερίδα Die Kronen Zeitung - η μεγαλύτερη της χώρας -  χρησιμοποίησε μοντάζ (Photoshop) στην φωτογραφική κάλυψη ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Συρία, μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ. Στόχος , την κατηγορούν, να δραματοποιήσει τα γεγονότα και να αποσταθεροποιήσει το καθεστώς Ασαντ στην διεθνή κοινή γνώμη.
Σε μια νέου τύπου ...υπόθεση Κορμοράνου στον Πόλεμο του Κόλπου, στο φύλλο της 28ης Ιουλίου δημοσιεύθηκε στην  Kronen Zeitung φωτογραφία συριακής οικογένειας στο φόντο της κατεστραμμένης πόλης – ένας άνδρας με παιδί στα χέρια και μιά γυναίκα με μαντίλα περπατούν στο δρόμο. Η φωτογραφία αφορούσε το άρθρο της ημέρας για τις μάχες στο Χαλέπι.

H ελληνική 5η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων


Στη μάχη και η Βάσω Βουγιούκα
Στο «ExCel» επικεντρώνεται το ελληνικό ενδιαφέρον, την Τετάρτη, 5η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου καθώς δύο από τις μεγάλες ελπίδες της «γαλανόλευκης» αποστολής, ο Ηλίας Ηλιάδης και η Βάσω Βουγιούκα, ρίχνονται στη μάχη της διάκρισης.

Ο Ηλιάδης αρχίζει τους αγώνες του στην κατηγορία των -90κ. του τζούντο στις 11:30 το πρωί, αντιμετωπίζοντας τον Σλοβάκο Ραντλ. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της Αθήνας έχει αφήσει οριστικά πίσω του την αποτυχία του Πεκίνου, έχει επανέλθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, είναι το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και θεωρείται από τα φαβορί του αγώνα.

Στρατηγική διαπραγμάτευσης των μέτρων αναζητούν πάλι σήμερα οι τρεις αρχηγοί



ΜΕΤΑ την ολοκλήρωση, χωρίς να ανακοινωθεί κάποια πρόοδος, και των χθεσινών συναντήσεων του πρωθυπουργού και εκτάκτως και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τους εκπροσώπους της τρόικας, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευ. Βενιζέλος ανέλαβαν πρωτοβουλία για νέα συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών οι οποίοι στηρίζουν την κυβέρνηση σήμερα το απόγευμα στις 17.00.

Η τρόικα περιμένει την πολυπόθητη λίστα με τα μέτρα των 11, 5 δις ευρώ


Η τρόικα περιμένει την πολυπόθητη λίστα με τα μέτρα των 11, 5 δις ευρώ

Την ώρα που στο Μαξίμου το τηλέφωνο χτυπά ασταμάτητα, οι επικεφαλής της τρόικας κοιτούν αγωνιωδώς το κινητό τους μπας και λάβουν κανένα μήνυμα από τον έλληνα υπουργό οικονομικών προκειμένου να ξεκινήσουν και πάλι τις διαπραγματεύσεις!!

Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ αναμένουν  στο ακουστικό τους, περιμένοντας να τους ανακοινωθεί η πολυπόθητη λίστα με τα μέτρα των 11, 5 δις ευρώ.

Ουρές στις εφορίες - Σιωπηρή παράταση



Σιωπηρή παράταση έως την ερχόμενη Κυριακή (5/8) για την ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, έδωσε το υπουργείο Οικονομικών, ενώ μέχρι και την Παρασκευή (3/8) θα παραμείνουν ανοικτές οι εφορίες από τις οποίες οι φορολογούμενοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τον ειδικό κλειδάριθμο για την υποβολή της δήλωσης.