Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Μπουτάρης -Υποβλήθηκε εκτάκτως σε επέμβαση

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στεντ.Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πήγε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το πρωί της Τρίτης, για

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΑΓΙΣΣΕΣ

    Αποτέλεσμα εικόνας για παύλος χρηστίδης
  • Θέλουμε μια ψηφοφορία για όλους και για όλα τα αδικήματα σε μια πραγματική, πλήρη προκαταρτική επιτροπή
  • Θέλουμε να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Δεν μας ενδιαφέρει καμία παραγραφή. 
  • Για ακόμα μια φορά μπρος σε ένα πολύ μεγάλο ζήτημα όπως είναι το διεθνές σκάνδαλο της Novartis, η κυβέρνηση αντί να φροντίσει να χυθεί  άπλετο φως την ενδιαφέρει να ρίξει σκιές και λάσπη σε

Με νέο υπολογισμό πριμ κτηνοτρόφων στη Βιολογική

Νεκρά 30.000 ζώα από τον καταρροϊκό πυρετόΤο νέο τρόπο που θα υπολογίζεται η ενίσχυση στη Βιολογική Κτηνοτροφία, τις καινούργιες καλλιεργητικές ομάδες όπως τα ακρόδρυα, τα ακτινίδια και ορισμένα κηπευτικά αλλά και τα κριτήρια μοριοδότησης που θα ισχύσουν, προβλέπει η τροποποιητική απόφαση του Μέτρου 11, η οποία εκδόθηκε και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα

Πότε καταβάλλεται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης - Ποιοι το δικαιούνται

Αποτέλεσμα εικόνας για κοινωνικο επιδομαΣτις 27 Φεβρουαρίου θα πιστωθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους. Η πληρωμή θα ξεκινήσει από την προηγούμενη ημέρα. 
Οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που εγκρίθηκαν τον Φεβρουάριο του 2017 και έκτοτε δεν έχουν τροποποιηθεί μέχρι 31 Ιανουαρίου

Πληρώνονται οι Συνδεδεμένες με επιβεβαίωση της

Αποτέλεσμα εικόνας για σιταριαΜε τον υπολογισμό της τιμής μονάδας, δηλαδή του ποσού ανά στρέμμα που πρέπει να καταβληθεί στους δικαιούχους σκληρού σιταριού, άνοιξε ο δρόμος για την καταβολή της Συνδεδεμένης ενίσχυσης σε 150.000 περίπου δικαιούχους.  

Διευκρινίσεις για την ένταξη μη ληξιπρόθεσμων οφειλών στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων

Διευκρινίσεις για την ένταξη μη ληξιπρόθεσμων οφειλών στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεωνΔιευκρινίσεις για την υπαγωγή μη ληξιπρόθεσμων οφειλών στην εφορία μέσω της πάγιας ρύθμισης των 12 δόσεων δίνει εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομικών.

Ειδικότερα :

Ολες οι αλλαγές στον Στρατό -Ποια κέντρα εκπαίδευσης καταργούνται -Ποια είναι τα 23 σημεία κατάταξης

Αποτέλεσμα εικόνας για στρατιωτεςΣε πλήρη ισχύ θα τεθούν από τις αρχές Μαρτίου οι αλλαγές στον Στρατό, καθώς η κατάταξη των νεοσυλλέκτων θα γίνεται από τα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών και θα καταργηθούν τα κέντρα εκπαίδευσης.  
Οι αλλαγές θα επηρεάσουν τους οπλίτες που θα

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατέθεσε μήνυση κατά του μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη»

Βενιζέλος: Δεν θα μπω στα ψηφοδέλτια της ΝΔΜήνυση κατά του μάρτυρα με το ψευδώνυμο «Μάξιμος Σαράφης», στην υπόθεση της Novartis, κατέθεσε το πρωί της Τρίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Η δήλωση του κ. Βενιζέλου, μετά την κατάθεση της μήνυσης:

Ποιοι δικαιούνται επίδομα μακροχρόνιου ανέργου, από τον ΟΑΕΔ

Βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και των όσων προβλέπουν οι αποφάσεις του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του επιδόματος μακροχρονίως ανέργων είναι Έλληνες υπήκοοι και οι υπήκοοι κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι ασφαλισμένοι κατά της ανεργίας.

ΦΩΦΗ ΓEΝΝΗΜΑΤΑ: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ.

Παρά τα όσα σιγοτραγουδούν οι σειρήνες της κυβερνητικής προπαγάνδας στα αυτιά των ταλαιπωρημένων πολιτών, η χώρα περνά μια εξαιρετικά δύσκολη καμπή. Η Κυβέρνηση δεν έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την πορεία της χώρας. Η χώρα πορεύεται με τη θηλιά στο λαιμό.

  • Η Τουρκία εντείνει την προκλητικότητά της στο Αιγαίο και την Κύπρο