Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν τα κατάφερε στα Πηγάδια η ΑΕΚ, ήττα με 1-0 από την Ξάνθη

Τη δεύτερη της ήττα στη φετινή Super League γνώρισε το Σάββατο η ΑΕΚ. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, έχασε και πάλι με 1-0 σκορ, αυτήν τη φορά από την Ξάνθη στα «Πηγάδια», με αποτέλεσμα να παραμείνει χωρίς βαθμό στο νέο πρωτάθλημα.
Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε ο Μαρκόφτσκι στο 58ο λεπτό, χαρίζοντας έτσι στους Ακρίτες το πρώτο τους «τρίποντο» στη φετινή σεζόν.

Άλογα βγήκαν στην Εγνατία και προκάλεσαν καραμπόλα!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό, όταν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ξάνθης.
που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Ξάνθη βρέθηκε «αντιμέτωπο» στην μέση του δρόμου, δύο άλογα.
Ο οδηγός του λεωφορείου που αιφνιδιάστηκε, απέφυγε το ένα από τα δύο ζώα, ωστόσο συγκρούστηκε με το άλλο το οποίο σύμφωνα με το xanthipress.gr πρέπει να ήταν ήδη νεκρό.
O οδηγός κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο του οχήματός

Φέρνει Αγκάνθο ο Άρης;

Τον Ισπανό Νταβίντ Αγκάνθο Μέντεζ περιμένουν την Κυριακή στον Άρη, μετά την προφορική συμφωνία των δύο πλευρών. Όπως
διαβάζουμε στο Onsports οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλους τους όρους της συνεργασίας και από την στιγμή που ο 31χρονος επιθετικός έρθει στην συμπρωτεύουσα και περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους»
Γεννημένος στις 10/1/1981 αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...


Πυρκαγιά ξέσπασε  πριν από λίγο σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης.
Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες. με 7 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ...

Μηχανοκίνητη πορεία από τη Χαλάστρα μέχρι το κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν περίπου 50 μοτοσικλετιστές από την περιοχή, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αύξηση της τιμής της βενζίνης.

Ντροπή της Mέρκελ που δεν πήγε στην Ελλάδα!


«Επαίσχυντη εξέλιξη» χαρακτηρίζει σε συνέντευξη που θα δημοσιευτεί στην κυριακάτικη Welt, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των σοσιαλδημοκρατών(SPD) Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ το γεγονός ότι «ούτε η γερμανίδα καγκελάριος και ούτε ορισμένοι άλλοι ευρωπαίοι πρωθυπουργοί έχουν θεωρήσει αναγκαίο να επισκεφτούν την Ελλάδα». Πριν από μερικά χρόνια δεν θα μπορούσε καν να φανταστεί «ότι μια χώρα στην κρίση θα απομονωθεί πλήρως», σημειώνει ο ίδιος.

" To 1996 η Ελλάδα είχε καταρρίψει το F-16 μας, στο Αιγαίο"

Για πρώτη φορά με επίσημο τρόπο η Άγκυρα φαίνεται πως ισχυρίζεται ότι το μαχητικό F-16 που είχε πέσει στις 8 Οκτωβρίου του 1996 στο Αιγαίο, νότια της Χίου έχει καταρριφθεί από την

«Να αντιστρέψουμε το κλίμα»

Το μήνυμα του αρχηγού των «κίτρινων» ενόψει της αναμέτρησης με τους Κρητικούς

Στον Άρη αφήνουν πίσω την ήττα από τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ετοιμάζονται για το πρώτο «τρίποντο» στο σπίτι τους, απέναντι στον ΟΦΗ.

«Μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία, στο γήπεδό μας, με πάρα πολύ κόσμο, να αντιστρέψουμε όλο αυτό το κλίμα. Τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα!», το μήνυμα του αρχηγού των «κίτρινων», Μάρκου Βελλίδη, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τους Κρητικούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Κύμα μαζικής φυγής από τα ιδιωτικά σχολεία λόγω κρίσης




Περίπου 8.000 μαθητές δεν ανανέωσαν την εγγραφή τους λόγω κρίσης. Απειλή λουκέτου στα μικρά εκπαιδευτήρια, σοβαρό πρόβλημα και για τα δημόσια σχολεία από την απορρόφηση χιλιάδων μαθητών
Η οικονομική κρίση και οι εισοδηματικές απώλειες που τη συνοδεύουν αυξάνουν τον αριθμό των νοικοκυριών που δεν μπορούν να καταβάλουν τα

Παραιτήθηκε ο διοικητής των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας Γρηγόρης Χατζησάββας

Δεκτή από τον Υπουργό Υγείας έγινε η παραίτηση του διοικητή των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας Γρηγόρη Χατζησάββα, σύμφωνα με το φύλλο 403/24 Αυγούστου 2012 της εφημερίδας της Κυβερνήσεως στο οποίο αναφέρεται συγκεκριμένα:

Ληστής - «φάντασμα» στο Κιλκίς



Ληστής - «φάντασμα» στο Κιλκίς
Στη σύλληψη ενός 47χρονου ιδιοκτήτη παντοπωλείου, ο οποίος κατήγγειλε ψευδώς ληστεία σε βάρος του, προχώρησε η αστυνομία στο Πολύκαστρο Κιλκίς.

ΟΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ «ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ» ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

 
Εκατοντάδες έργα φωτοβολταϊκών κινδυνεύουν να μείνουν «στα χαρτιά» παρότι οι επενδυτές έχουν ξοδέψει ήδη σημαντικά ποσά και πολύ χρόνο, καθώς οι πολεοδομίες κάνουν τη δική τους ερμηνεία του νέου Οικοδομικού Κανονισμού.
Του Θοδωρή Παναγούλη
Επιστολή-παρέμβαση στον Αναπληρωτή Υπουργό ΠΕΚΑ κ. Σ. Καλαφάτη απέστειλε ο Σύνδεσμος Εταιρειών Φωτοβολταϊκών, στην οποία επισημαίνει ότι ενώ οι πολεοδομικές ρυθμίσεις που αφορούν τα φωτοβολταϊκά έχουν καθοριστεί λεπτομερώς με σειρά νόμων και υπουργικών αποφάσεων, ατυχώς, με το νέο Οικοδομικό Κανονισμό έχει δημιουργηθεί μία σύγχυση στις Διευθύνσεις

ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

 
Στην μελέτη των μέτρων το έχουν ρίξει στο ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας σειρά διαφωνιών, ως προς τις περικοπές σε πολίτες που έχουν ήδη πενιχρό εισόδημα και άλλους που εμφανίζουν ιδιαιτερότητες στις αμοιβές τους. Την ίδια ώρα, το κόμμα ετοιμάζεται για την εκδήλωση 38 ετών από τη γέννησή του τη Δευτέρα.
Τις δικές τους διαφωνίες εγείρουν στο ΠΑΣΟΚ, εξετάζοντας ξανά και ξανά τα νέα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση, ως «σωτήρια», δεδομένου ότι κατά τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, είναι αναγκαίο να ληφθούν, πλην όμως θα είναι τα τελευταία.

Σημαντική μεταγραφή για την Τότεναμ

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση της Τότεναμ, καθώς η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, απέκτησε τον Ούγκο Γιορίς από την Λιόν.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας, που είναι αρχηγός στην εθνική ομάδα της χώρας του, «μετακόμισε» στους «πετεινούς» έναντι περίπου δέκα εκατομμυρίων ευρώ και αφού υποβλήθηκε με επιτυχία στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Προφορική συμφωνία για διακανονισμό ΆΡΗ- Γκαρσία

Υπό τον φόβο να μην αγωνιστεί άμεσα στην Οριέντε, ο Νάτσο Γκαρσία δέχτηκε να έρθει σε διακανονισμό με τον Άρη, ώστε να του σταλεί η κάρτα του

Μεταξύ των δύο πλευρών έχει επέλθει συμφωνία, αυτή όμως είναι μόνο προφορική και πλέον οι Θεσσαλονικείς περιμένουν από τον Βολιβιανό μέσο να τηρήσει την δέσμευσή του και την προσεχή Δευτέρα να βάλει την

Ο Σόρος και οι «άλλοι»...




Πριν από τρεις - τέσσερις μήνες, η παρακάτω είδηση θα «ακουγόταν» περισσότερο ως ανέκδοτο, παρά ως πραγματικότητα: Ξένα επενδυτικά funds τοποθετούνται σε ελληνικά ομόλογα, θεωρώντας ότ. κρύβουν υπεραξίες! Σήμερα, ωστόσο, τα dealing rooms των μεγάλων ελληνικών τραπεζών, αλλά και πηγές από το City του Λονδίνου, όχι απλά μπορούν να επιβεβαιώσουν την πληροφορία, αλλά και να μιλήσουν με «ονόματα και διευθύνσεις» για τη συγκέντρωση δυνάμεων, που παρατηρείται τελευταία στους 10ετείς – και όχι μόνο - ελληνικούς τίτλους.

Στην Λάρισα η Φώφη, για τα "γενέθλια" του ΠΑΣΟΚ...




Η Περιφερειακή Επιτροπή Θεσσαλίας του ΠαΣοΚ διοργανώνει εκδήλωση για την 38η επέτειο της Διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη, την ερχόμενη Τετάρτη στις  8 το βράδυ στο κέντρο «Φρούριο».

Η εκδήλωση θα έχει ομιλήτρια την Φώφη Γεννηματά Εκπρόσωπο

ΕΔΩΣΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ

Πλήρης επιβεβαίωση η αποκάλυψη που έκανε χθες το Fimotro για τον αστυνομικό της ΕΚΑΜ που βρέθηκε με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Μάνου Σφακιανάκη σάρωσε το διαδίκτυο σε επιχείρηση με την
κωδική ονομασία «Trojan Horse» (Δούρειος Ίππος), διάρκειας έξι (6) ημερών, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Γιαννιτσά, Ρόδο και Κρήτη Οι ψηφιακές έρευνες διενεργήθηκαν μέσω του ειδικού προγράμματος (λογισμικό) TLO που διαθέτει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Μάλιστα με εισαγγελική άδεια δόθηκαν στη

«Έφυγε» ο Στάθης Αγγελούσης



Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 67 ετών ο επιχειρηματίας και πρώην βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, Στάθης Αγγλούσης.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 13:00 στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στον Έξαρχο Λοκρίδας

"Τιμητές οι κατήγοροι του Ανδρέα"



Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη διοργάνωση εκδήλωσης την 3η Σεπτεμβρίου με συνθήματα που έχουν συνδεθεί με το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.
«Η ιστορία του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί ούτε να παραχαραχθεί, ούτε να διαστρεβλωθεί από κανέναν», τόνισε το μέλος της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:
«Πολύ περισσότερο από κάποια κρατικοδίαιτα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ανακάλυψαν σήμερα την αριστερή του φυσιογνωμία όταν για δεκαετίες φρόντισαν να απομυζήσουν οτιδήποτε μπορούσαν από αυτό. Όταν οι στρόφιγγες των προσωπικών παροχών έκλεισαν, στράφηκαν αλλού προσδοκώντας να πάρουν από εκεί τα προνόμια που έχασαν.

«Ο Γ. Παπανδρέου θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της εικόνας μας»...


Το Γιώργο Παπανδρέου συνεχάρη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για την ομόφωνη επανεκλογή του ως Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι  ο κ. Παπανδρέου θα αξιοποιήσει και πάλι τη θέση του αυτή για την προβολή των εθνικών θέσεων σε όλους τους τομείς. Ιδίως για την αποκατάσταση της άδικης εικόνας που έχει δημιουργηθεί διεθνώς σε σχέση με την πορεία της δημοσιονομικής και διαρθρωτικής

Άρης προς οπαδούς: Ελάτε στο γήπεδο, το χρειάζονται αυτά τα παιδιά

Κάλεσμα στον κόσμο της να δώσει βροντερό «παρών» στην πρώτη φετινή εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ (2/9, 18:15), απηύθυνε μέσω ανακοίνωσής της η
ΠΑΕ Άρης.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Η αντίστροφη μέτρηση για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ο.Φ.Η. ξεκίνησε. Το πρώτο επίσημο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας και όλοι οι δρόμοι οδηγούν

Και άλλη γκέλα για τον ΠΑΟ



Ο ορισμός της γκέλας ήρθε μόλις τη δεύτερη αγωνιστική για τον Παναθηναϊκό.
Το Τριφύλλι παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ΠΑΣ Γιάννινα, πληρώνοντας κυρίως την αποβολή του Κατσουράνη στο 52ο λεπτό. Μια αποβολή που προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών για τον διαιτητή Σιδηρόπουλο που έδειξε δύο κάρτες στον αρχηγό του Τριφυλλιού μέσα σε 10 δευτερόλεπτα! Την πρώτη για διαμαρτυρία, τη δεύτερη αμέσως μετά χωρίς κανείς να καταλάβει γιατί. Προφανώς κάτι θα του είπε.

Σκάνδαλο και στο...Χάρβαρντ



Το έμβλημα του σήματος του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ εμπεριέχει τη λατινική λέξη "veritas" που σημαίνει "αλήθεια". Πόσο ειρωνικό αυτό για το σκάνδαλο με τους 125 φοιτητές του που κατηγορούνται για αντιγραφή
Σάλος έχει ξεσπάσει στους ακαδημαϊκούς και φοιτητικούς κόλπους του διασημότερου Πανεπιστημίου του πλανήτη, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η απάτη των άτακτων φοιτητών με τα απελπιστικά πανομοιότυπα γραπτά.
Υπενθυμίζουμε πως η εξέταση περιλάμβανε διαγώνισμα, το οποίο κάθε φοιτητής θα έπαιρνε μαζί στον κοιτώνα του, ώστε να το