Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Σκηνές ροκ και... διακοπή στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Διεκόπη η συνεδρίαση του Πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο συνεδρίαζε σήμερα, μετά από το εκρηκτικό κλίμα που δημιουργήθηκε από την τοποθέτηση της Τόνιας Αντωνίου.
Το μέλος του Πολιτικού συμβουλίου επιτέθηκε στους Κώστα Σκανδαλίδη και Νίκο Ανδρουλάκη για την στάση που κράτησαν σε σχέση με τους 58.
Αντωνίου προς Σκανδαλίδη: «Ζήταγες την Κεντροαριστερά και

Tου Νίκου Νυφούδη : «Η Θεσσαλονίκη είναι Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας. Να μην το ξεχνάμε…»

Παρακολουθώ εδώ και καιρό, μια ανελέητη μάχη στις πλάτες της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014, της Θεσσαλονίκης. Προσπάθησα πολύ να μην τοποθετηθώ αλλά νομίζω πως κάποια πράγματα πρέπει να τα καταγράψει η Ιστορία σωστά.
Λυπάμαι πραγματικά, που μια ιδέα την οποία κατάθεσε ο Σπύρος Βούγιας, τρία περίπου χρόνια πριν, αντί να αποτελεί

Το ΠΑΣΟΚ αντιδρά για τον Μιχάλη Καρχιμάκη : Και χαρακτηρίζει πρωτοφανεί την απόφαση που του επεβλήθει

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την εξέλιξη της υπόθεσης του Μ. Καρχιμάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η δικονομική μεταχείριση που υφίσταται ο Μιχάλης Καρχιμάκης για μια υπόθεση που δεν έχει κανένα οικονομικό αντικείμενο και καμία σχέση με διαχείριση δημόσιου χρήματος είναι πρωτοφανής

Οι αποδείξεις που πρέπει να κρατήσεις για την εφορία


Λίγο πριν από το "ραντεβού" με την εφορία, οι φορολογούμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το "χαρτοβασίλειο" των αποδείξεων.
Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζουν μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες, αλλά και όσοι έχουν μπλοκάκια, είναι πως το 25% του ετήσιου εισοδήματός τους θα πρέπει να καλύπτεται από αποδείξεις.
Οι δαπάνες που δίνουν έκπτωση φόρου, σύμφωνα

Βουλή: 700 εκατ. ευρώ για τους ανασφάλιστους πολίτες

Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση δεν θα αφήσει ακάλυπτους τους ανασφάλιστους πολίτες που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κυμαίνονται μεταξύ 2-3 εκατ., έδωσε στη Βουλή ο Αδ. Γεωργιάδης.
Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Γ. Λαμπρούλη από το ΚΚΕ ο υπουργός Υγείας τόνισε μάλιστα, πως με δεδομένο ότι τα

Μιχάλης Καρχιμάκης: Η Δικαιοσύνη θα αναγνωρίσει την αθωότητά μου.

     
Σε δήλωσή του, ο κ. Καρχιμάκης αναφέρει:
«Η κατηγορία δεν αντιστοιχεί στο πρόσωπο μου και στην πάγια δράση και συμπεριφορά μου χάριν και υπέρ του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος. Κυρίως ομως δεν αναλογεί στο υλικό της δικογραφίας. 
Ως εκ τούτου είμαι απολύτως βέβαιος οτι η δικαιοσύνη στο πλαίσιο της θεσμικής της λειτουργίας θα απολήξει στην

Α. Διαμαντοπούλου: Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές μπορεί να επιφέρουν ένταση στη ΝΑ Μεσόγειο

Η πρόεδρος του «Δικτύου» Άννα Διαμαντοπούλου, συμμετείχε σήμερα σε πάνελ με τον Πρωθυπουργό της Μάλτας Joseph Muscat, τον ΠΘ του Μαρόκου, τον Υπουργό Εξωτερικών της Τυνησίας και τον Enrico Letta σε συνέδριο του Economist για την Aνάπτυξη στην Ευρώπη, που διοργανώνεται στη Μάλτα.
Tο μέλλον της Ευρώπης και η Μεσόγειος

Το τηλεφώνημα του Γιώργου που δεν έγινε στον Βενιζέλο για το αν θα παραστεί στην ΕΛΙΑ

Άγνωστο παραμένει ακόμη αν τελικα στη συνδιάσκεψη της ΕΛΙΑΣ αυριο και μεθαύριο Κυριακή, θα παραστεί ο πρωην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. Ο ιδιος βρίσκεται στη Βιέννη που πήρε μέρος σε ένα μεγαλο οικονομικο φόρουμ στο οποίο και μίλησε για την κριση της ευρωπης και τις δυνατότητες να αλλάξουν οι ισορροπίες ενόψει των ευρωεκλογων, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες του να μην

Συνεδριάζει σήμερα Παρασκευή το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Υπό την προεδρία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, θα συνεδριάσει σήμερα, Παρασκευή 7 Μαρτίου, στις 16:00, το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος.

156 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ!

Εκατόν πενήντα έξι περιπτώσεις πρώην δημοτικών αστυνομικών που έκαναν χρήση πλαστών δικαιολογητικών προκειμένου να προσληφθούν εντόπισε ο έλεγχος του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης  για τα πιστοποιητικά γνώσεων και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου οι πρώην Δημοτικοί Αστυνομικοί να επαναπροσληφθούν σε τομείς του

Υποψήφια για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η Νιόβη Παυλίδου

Την υποψηφιότητα της για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε η Νιόβη Παυλίδου. Σε δήλωση της αναφέρει ότι:
Μετά από πολλή σκέψη - και συζητήσεις με φίλους και συμπολίτες που μοιραστήκαμε αγωνίες για κοινωνικές μεταρρυθμίσεις τα τελευταία χρόνια - αποφάσισα να καταθέσω την υποψηφιότητά μου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Κόμματα, πολιτικές κινήσεις και ομάδες πολιτών, όσοι αποφάσισαν

Μάτης: Δύο άμεσα μέτρα για την Πλατεία Ελευθερίας

Ανακοίνωση σχετικά για την πλατεία Ελευθερίας και τη χρήση της εξέδωσε ο Χρήστος Μάτης. Αναλυτικά:
Η επιβεβαίωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης του χαρακτηρισμού της πλατείας Ελευθερίας ως κοινοχρήστου χώρου, ο οποίος δε μπορεί να λειτουργεί ως πάρκινγκ αυτοκινήτων αποδεικνύει για μία φορά ακόμη την

Μόλις το 16% των ανέργων παίρνει επίδομα από τον ΟΑΕΔ

Αποκαλυπτικά για τις αδυναμίες της διοίκησης να παράσχουν επαρκή προστασία και στήριξη στους ανέργους είναι τα στοιχεία για την επιδότηση των ανέργων που δημοσιοποίησε σήμερα Παρασκευή ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Σε σύνολο 1.062.509 εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα του ΟΑΕΔ επίδομα τον Ιανουάριο έλαβαν μόλις οι