Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Κώστας Παναγόπουλος : «Αν έδειχνα σε έναν ξένο δημοσκόπο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των μετρήσεων θα έλεγε ότι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι μικρότερη»

«Είναι αλήθεια ότι αν παρουσίαζε κάποιος μια σειρά μετρήσεων σε έναν δημοσκόπο από το εξωτερικό, χωρίς να του δείξει την πρόθεση εκλογικής συμπεριφοράς, θα υπέθετε με βάση όλα τα υπόλοιπα ευρήματα, ότι η διαφορά ανάμεσα στα δύο

Ανοίγει το Power Pass: Αίτηση σε 6 βήματα για επίδομα ρεύματος - Πλήρης οδηγός

Θέμα λίγων ημερών είναι πια το άνοιγμα της πλατφόρμας για την αίτηση του Power Pass στο gov.gr, και ήδη έχουν δοθεί όλες οι λεπτομέρειες για να μη χάσετε το επίδομα ρεύματος που θα ξεκινά από 18 ευρώ και θα φτάνει «ταβάνι» τα 600 ευρώ.

Ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ: Σε λίγες ημέρες τα πρώτα ονόματα - Στόχος πολλά νέα πρόσωπα

Επιτροπή ψηφοδελτίων συγκροτεί το αμέσως επόμενο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας, με στόχο το μεγαλύτερο μέρος τους να έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουλίου.

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Παραιτήθηκε με αιχμές ο Σπύρος Καρανικόλας

Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, καθώς ο Σπύρος Καρανικόλας παραιτήθηκε με αιχμές από μέλος του κινήματος με επιστολή του στον πρόεδρο, Νίκο Ανδρουλάκη.

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν τις 30.000 οι θάνατοι - Σε υψηλά επίπεδα ο δείκτης θνητότητας

Την 11η θέση στην Ευρώπη κατέχει η Ελλάδα με την καταγραφή 30.020 νεκρών από κορονοϊό με βάση την αναλογία απωλειών ανά 1 εκατομμύριο πολίτες.

Συνάντηση Τσίπρα με τον νέο Αμερικανό πρεσβευτή-Τι θα του πει για ΝΑΤΟ-Τουρκία

Με τον νέο πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνης θα συναντηθεί την Τρίτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας