Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Η Δικαιοσύνη ερευνά τις απευθείας αναθέσεις της Σοφίας Νικολάου

Η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα για ύποπτες συμβάσεις με απευθείας αναθέσεις οδήγησαν στη διενέργεια αυτεπάγγελτης ποινικής έρευνας από τον οικονομικό εισαγγελέα.

Αυτό είναι το νομοσχέδιο για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Θα ακολουθήσει η συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή και στη συνέχεια θα εισαχθεί στην Ολομέλεια, με βάση τον προγραμματισμό της Βουλή. 

Καζάνι που βράζει η Νέα Δημοκρατία - Οι διαφοροποιήσεις βουλευτών πρόβλημα για τον Μητσοτάκη

Η «βόμβα» Τζαβάρα, η επιμονή Όλγας Κεφαλογιάννη και Μαριέττας Γιαννάκου, οι αντιδράσεις για την εγκληματικότητα, τη φαρμακευτική κάνναβη και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι ενστάσεις της Άννας Ευθυμίου για το εργασιακό.

Μήνυση του Νίκου Παππά για την αλλοίωση των πρακτικών Καλογρίτσα από τη ΝΔ

Ο Νίκος Παππάς θα προβεί στην υποβολή έγκλησης- μήνυσης σε βάρος του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής Σταύρου Κελέτση.

Προανακριτική: Νέες αντιφάσεις στην κατάθεση Καλογρίτσα

Δηλώνει ότι δανειοδοτήθηκε για να "στήσει" κανάλι ο Χρήστος Καλογρίτσας, όμως τον ισχυρισμό φέρεται να διαψεύδει ο γιός του.

Φώφη Γεννηματά: "Στόχος μας ένα Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο για τη χώρα και την κοινωνία"

Την ανάγκη για ένα εθνικό πλαίσιο πράσινης ανάπτυξης που θα αποτυπωθεί σε έναν νέο κλιματικό νόμο τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

ΟΑΕΔ - Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Αρχίζουν οι αιτήσεις για εγγραφές και επανεγγραφές

Από αύριο Τετάρτη 19 Μαΐου στις 6μμ έως την Τετάρτη, 30 Ιουνίου στις 23:59 γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων στους 26 βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ για τη σχολική χρονιά