Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με την ΕΙΗΕΑ: «Η ενίσχυση του Τύπου οφείλει να γίνει με διαφάνεια»

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εκπροσώπους της ΕΙΗΕΑ για την κατάσταση που επικρατεί στον Τύπο, τα πλήγματα που είχε δεχθεί πριν καν την έλευση της πανδημίας και την ανάγκη άμεσης και ουσιαστικής στήριξής του.

Κορωνοϊός : Χάρτης υγειονομικής ασφάλειας και στο βάθος νέα μέτρα

Παρουσιάστηκε ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορωνοϊό. Ο χάρτης αυτός έρχεται να συμπληρώσει την πληροφορία

Γεννηματά: "Να τελειώνει η υποκρισία της κυβέρνησης. Να φέρει τώρα ρύθμιση για να μην έχει πολιτικά δικαιώματα η Χρυσή Αυγή"

Η Φώφη Γεννηματά κάλεσε εκ νέου την κυβέρνηση να φέρει άμεσα ρύθμιση για να μην έχει πολιτικά δικαιώματα η Χρυσή Αυγή μετά τη δικαστική απόφαση ότι λειτούργησε ως εγκληματική οργάνωση.

Κορονοϊός: 391 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - 98 διασωληνωμένοι

Χωρίς σταματημό συνεχίζει την πορεία της η επιδημία κορονοϊού στην Ελλάδα, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει το απόγευμα της Παρασκευής 391 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Διεκόπη η συνεδρίαση - Τη Δευτέρα η απόφαση για τα ελαφρυντικά

Τη Δευτέρα στις 10 το πρωί θα ανακοινώσει το Δικαστήριο αν και σε ποιους από τους καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής θα χορηγήσει

ΣΥΡΙΖΑ για τη Χρυσή Αυγή – Τσίπρας: Δεν είναι αθώοι όσοι τους ξέπλεναν τόσα χρόνια



Αποσπάσματα από τηλεπτικές εκπομπές με διάφορες τοποθετήσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή ανέβασε ο ΣΥΡΙΖΑ.