Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Α. Σαμαράς: Η ΝΔ δεν θα γίνει μέρος του προβλήματος, η πρωτοβουλία για τον νέο Πρωθυπουργό ανήκει στην κυβερνητική πλειοψηφία



«Πολλοί θα το ήθελαν αλλά η ΝΔ δεν θα γίνει μέρος του προβλήματος, είμαστε βαθιά προσηλωμένοι στο Σύνταγμα» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του βγαίνοντας από τα γραφεία της Συγγρού. 

7 στερεότυπα και γιατί δεν ισχύουν


Στερεότυπα
«Επειδή οι άνθρωποι έχουν ανθρώπινα ελαττώματα και θέλουν έναν εχθρό και μία απλή εξήγηση για αυτό που τους συμβαίνει, αποφασίζουν ότι οι Έλληνες είναι κάτι τεμπέληδες που δεν δουλεύουν και δεν πληρώνουν τους φόρους τους» έλεγε πρόσφατα ο διευθυντής του New Yorker, Ντέιβιντ Ρέμνικ, σε συνέντευξή του στο Βήμαgazino. Στερεότυπο, αναμφίβολα. Ένα από τα πολλά που κυκλοφορούν για τους Έλληνες, όπως και για όλους πιθανότατα τους λαούς του κόσμου.

Παπουτσής: Συμβάλλετε στην περιφρούρηση!


Ανησυχεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη  για την επέτειο του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη και με δήλωσή του ο υπουργός κ. Χρήστος Παπουτσής, ζητά από όλους τους διοργανωτές των εκδηλώσεων να αναλάβουν «ξεκάθαρες, αποφασιστικές πρωτοβουλίες» για την περιφρούρηση τους.
Για το λόγο αυτό είχε σήμερα συνάντηση  με Πρυτάνεις Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Αθήνας.

Κατατέθηκε η τροπολογία για την πετρελαιοκίνηση



Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το νέο τρόπο έκδοσης οικοδομικών αδειών και οι τροπολογίες που αφορούν σε βελτιώσεις για την ρύθμιση αυθαιρέτων και στην ελεύθερη κυκλοφορία των ΙΧ οχημάτων σε Αττική και Θεσσαλονίκη που κινούνται με πετρέλαιο κ.α.

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, ενώ η Νέα Δημοκρατία ζήτησε να αποσυρθούν οι τροπολογίες με το αιτιολογικό ότι δεν υπάρχει σε όλες αιτιολογημένη έκθεση του Λογιστηρίου για το εάν επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός.

Παράταση στο θρίλερ - Νέα σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αύριο το πρωί


Παράταση στο θρίλερ - Νέα σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αύριο το πρωί
Νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10 το πρωί, μετά την αναβολή της αποψινής, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την προεδρία της Δημοκρατίας.

Μετά την ανακοίνωση αυτή αποχώρησε από το προεδρικό μέγαρο ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
Πληροφορίες που έφεραν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Δημήτρη Αβραμόπουλο να αναλαμβάνει τη θέση του υπουργού Εξωτερικών στη νέα κυβέρνηση συνεργασίας, διαψεύστηκαν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Νέα Δημοκρατία θα αποδεχθεί τον Πετσάλνικο ως πρωθυπουργό


Η Νέα Δημοκρατία θα αποδεχθεί τον Πετσάλνικο ως πρωθυπουργό

Η Νέα Δημοκρατία είναι πρόθυμη να αποδεχθεί τον Φ.Πετσάλνικο ως πρωθυπουργό «μεταβατικής κυβέρνησης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του κόμματος Γ.Μιχελάκης -δήλωση η οποία ερμηνεύεται από κομματικούς κύκλους ως ένδειξη της άρνηση στη ΝΔ να αποδεχθεί την κυβέρνηση ως κυβέρνηση συνεργασίας.

«Στη ΝΔ δεν έγινε ποτέ πρόταση για το πρόσωπο του κ. Λουκά Παπαδήμου, αν τον πρότειναν η ΝΔ δεν θα έλεγε όχι» δήλωσε επισήμως το απόγευμα της Τετάρτης ο Γ.Μιχελάκης.

Αποχώρηση Καρατζαφέρη από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών


Ο Γιώργος Καρατζαφέρης

«Λυπάμαι εξαιρετικά σε τέτοιες στιγμές να παίζονται παιχνίδια τακτικής από τους κ. Παπανδρέου και Σαμαρά και συμπαρασύρουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» δήλωσε οργισμένος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αποχωρώντας από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. 

Ο κ. Καρατζαφέρης δεν συναντήθηκε τελικά με τους πολιτικούς αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες περίμενε επί 10 λεπτά μόνος του και αποχώρησε εκνευρισμένος, ενώ οι κ. Παπανδρέου, Σαμαράς και Παπούλιας διαβουλεύονταν σε άλλη αίθουσα.

Παπαρήγα: "Η νέα κυβέρνηση θα τσακίσει το λαϊκό κίνημα"


Παπαρήγα: "Η νέα κυβέρνηση θα τσακίσει το λαϊκό κίνημα"
Η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί είναι το μαύρο μέτωπο που αποσκοπεί στο να τσακίσει το λαϊκό κίνημα, επανέλαβε η Αλ. Παπαρήγα, μιλώντας σε συγξέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα.
Ξεκινώντας την ομιλία της στα μέλη του κόμματος η κ. Παπαρήγα επισήμανε ότι είναι συμβολικό το γεγονός, πως την ώρα που στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών θα ανακοινώνεται το όνομα του νέου πρωθυπουργού

Κ. Παπούλιας: Ο ελληνικός λαός περιμένει να αποδώσει η νέα κυβέρνηση


Γ. Παπανδρέου και Κ. Παπούλιας

Ανακούφιση εξέφρασε ο Κάρολος Παπούλιας υποδεχόμενος το Γιώργο Παπανδρέου στο Προεδρικό Μέγαρο. «Ανοίγει μια ευκαιρία, μια άλλη σελίδα στην ιστορία της χώρας μας» τόνισε, ότι ο λαός περιμένει από τη νέα κυβέρνηση να αποδώσει. 

«Ιστορική στιγμή για τη χώρα», χαρακτήρισε από την πλευρά του ο κ. Παπανδρέου την απόφαση για το νέο κυβερνητικό σχήμα, ενώ σημείωσε πως ελπίζει «να είναι μια βάση για περαιτέρω μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα μας» αλλά και για την εφαρμογή της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου. 

Γ.Παπανδρέου: Οι βασικές πολιτικές δυνάμεις ενωθήκαμε για το εθνικό συμφέρον



«Δεν λογαριάζω τίποτα μπροστά στο εθνικό συμφέρον. Το να είσαι Έλληνας είναι επιλογή» είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του προς τον ελληνικό λαό. 

«Σήμερα κάνουμε πράξη το εθνικά επιβεβλημένο και το αυτονόητο. Οι βασικές πολιτικές δυνάμεις του τόπου βάζουν πλάτη μέσα από μία κυβέρνηση εθνικής στήριξης για να κάνει η χώρα τα απαραίτητα βήματα» υπογράμμισε ο Γιώργος Παπανδρέου και σημείωσε ότι από την πρώτη στιγμή ήταν σαφές ότι τα πολιτικά κόμματα θα έπρεπε να συνεργαστούν.

Ο Παπανδρέου προκρίνει τον Πετσάλνικο


 

Στραμμένα στο Προεδρικό Μέγαρο είναι τα βλέμματα του πολιτικού κόσμου και της κοινωνίας, που περιμένει με αγωνία να μάθει ποιος θα αναλάβει τα ηνία της χώρας για το επόμενο διάστημα.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος μεταβατικός πρωθυπουργός είναι ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ενώ το υπουργείο Οικονομικών παραμένει στα

Ντ. Μπακογιάννη: Αντί να σώσουν την χώρα την στέλνουν στην καταστροφή



Να σταματήσουν τα απαράδεκτα κομματικά παιχνίδια ζήτησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.


Αν ως τις 5 το απόγευμα δεν έχει βρεθεί λύση, την ευθύνη την αναλαμβάνουν αυτοί που τινάζουν τη χώρα στον αέρα, είτε λόγω αδράνειας, είτε λόγω σκοπιμοτήτων, δήλωσε Ντόρα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με την ίδια, ο νέος πρωθυπουργός πρέπει να είναι ισχυρός με κύρος στο εσωτερικό, αναγνώριση στο εξωτερικό και όχι αχυράνθρωπος, έτσι ώστε να μπορέσει να εργαστεί για την ανάκτηση της χαμένης αξιοπιστίας της χώρας.

"Οι Έλληνες, αν θέλουν, μας παίρνουν και τα σώβρακα"

Τάδε έφη ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritschl. Το θέμα είναι ποιος τον ακούει. Αυτή η συνέντευξη του Γερμανού καθηγητή στο Spiegel ενδεχομένως να μην κάνει το γύρο του ελληνικού διαδικτύου. Λίγοι θα την πάρουν χαμπάρι και ακόμη λιγότεροι θα

Συνελήφθη στα Σκόπια ο Μάκης Ψωμιάδης

Ο Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη στα Σκόπια! Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από τις αστυνομικές αρχές των Σκοπίων, που αξιοποίησαν τις πληροφορίες της ΕΥΠ.

Στα χέρια του νόμου βρίσκεται και πάλι ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος συνελήφθη στα Σκόπια, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο πρώην παράγοντας της Καβάλας εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές της γειτονικής χώρας, που αξιοποίησαν τις πληροφορίες της Ελληνικής

Δήλωση Γ. Φραγγίδη βουλευτή Κιλκίς για τις πολιτικές εξελίξεις


Η χώρα οδηγείται στη χρεοκοπία και μαζί της οδηγείται σε χρεοκοπία το πελατειακό μεταπολιτευτικό σύστημά της.
Η Νέα Δημοκρατία, αλλά και δυστυχώς και κάποιοι μέσα από το κόμμα μου, αφήνουν τη χώρα μας να σέρνεται στο χάος. Επιμένουν να βλέπουν την προσωπική τους επιδίωξη και το στενά μικροκομματικό τους συμφέρον και όχι το εθνικό, το συμφέρον της πατρίδας.

Στις 5 το απόγευμα ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας


«Τελειώσαμε» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναχωρώντας από το Προεδρικό Μέγαρο
Για τις 5 το απόγευμα είναι το ραντεβού του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αναχωρώντας λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι από το Προεδρικό Μέγαρο, ο Κάρολος Παπούλιας είπε στους δημοσιογράφους που περίμεναν απ' έξω: «τελειώσαμε».
Κατά πληροφορίες που το Mega μετέδωσε με κάθε επιφύλαξη, το τελευταίο όνομα που ακούγεται για τη θέση του πρωθυπουργού είναι αυτό του Φίλιππου Πετσάλνικου.

Σαν Σήμερα...


9 Νοεμβρίου

Γεγονότα

1866: Το ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου στην Κρήτη. Ο Κωνσταντίνος Γιαμπουδάκης βάζει φωτιά στην πυριτιδαποθήκη και ανατινάζει την ανατολική πτέρυγα της μονής, καταπλακώνοντας Χριστιανούς και Τούρκους.

Αννα Διαμαντοπούλου: Χρειάζεται Πρωθυπουργός υψηλού κύρους και αποδοχής


Η χώρα χρειάζεται Πρωθυπουργό υψηλού κύρους και αποδοχής, στο εσωτερικό και το εξωτερικό, υποστήριξε η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου και εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει γρήγορη κατάληξη των διεργασιών για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.
«Η αγωνία των πολιτών δεν πρέπει να μετατραπεί σε απελπισία. Οι εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις επιβάλλουν άμεση λύση, με σεβασμό στη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα», ανέφερε σε δήλωση της η κ. Διαμαντοπούλου.

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου -Σαρκοζί


Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου -Σαρκοζί
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.
Σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση οι δύο άνδρες «συζήτησαν για τις εξελίξεις στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη, ενώ ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Γάλλο Πρόεδρο για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε και τις εξελίξεις που ακολούθησαν, προκειμένου να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, ώστε να διασφαλιστεί η υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και η πορεία της χώρας στην Ευρωζώνη» .

ΝΔ: Η κωλυσιεργία στον σχηματισμό κυβέρνησης οφείλεται στο ΠΑΣΟΚ


ΝΔ: Η κωλυσιεργία στον σχηματισμό κυβέρνησης οφείλεται στο ΠΑΣΟΚ

Αισιοδοξία ότι σήμερα θα βρεθεί λύση στο θέμα της μεταβατικής, όπως την ονομάζει, κυβέρνησης εκφράζεται από τη ΝΔ. Σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους τα ξημερώματα, ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι δεν θα βάλει την υπογραφή του σε κοινό κείμενο δεσμεύσεων, όπως ζήτησε την Τρίτη  το Eurogroup.

Στη ΝΔ είναι βέβαιοι ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποσύρει το σχετικό αίτημα. Προσθέτουν ότι ο κ. Σαμαράς έχει δεσμευτεί δημοσίως και επανειλημμένως ότι εφόσον τη θεωρεί αναπόφευκτη, θα υπογράψει τη δανειακή σύμβαση και αυτό αρκεί.

Γ. Προβόπουλος: «Επιτακτική ανάγκη για νέα κυβέρνηση»



«Είναι επιτακτική η ανάγκη ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης άμεσα», προειδοποιεί ο κεντρικός τραπεζίτης, Γ. Προβόπουλος.

Η πολιτική αβεβαιότητα δημιούργησε πρόσθετα προβλήματα για την οικονομία και το τραπεζικό σύστημα, συμπληρώνει ο ίδιος.

Σάλος για τους χημικούς ψεκασμούς : οι καρκίνοι πολλαπλασιάστηκαν...


Σάλος έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο και έντυπο τύπο σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια,οπου δε λέει να κοπάσει.. φυσικά και εδω στα μέρη μας ,τα περί του του μυστηρίου μέχρι στιγμής.. φαινομένου -εναέριοι χημικοί ψεκασμοί - και οι επιπτώσεις τους στη δημόσια υγεία και κατ επέκταση σε ολόκληρο το οικοσύστημα . Ένα ζήτημα όπου αρχίζει να προβληματίζει για τα καλά , και το θέμα βοά αρκετά στη κοινή γνώμη αυτές τις

Η Κομισιόν ζητεί άμεσα μέτρα από την Κύπρο

Έκκληση προς την Κύπρο να υιοθετήσει άμεσα μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης απευθύνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εκτιμώντας ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας θα διαμορφωθεί στο 4,8% το 2012.

Τα στοιχεία που αποκαλύπτει σε σημερινό της άρθρο η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», αναφορικά με τις προβλέψεις της Κομισιόν για το 2012, δείχνουν ότι η Κύπρος μπαίνει πλέον σε «βαθιά νερά» επιτήρησης από τις Βρυξέλλες.

Παίζει δυνατά το «χαρτί» Βενιζέλου με (ή χωρίς) Σκουρή



 
  
Παίζει δυνατά το «χαρτί» Βενιζέλου με (ή χωρίς) Σκουρή
Στα ονόματα που παίζουν για το νέο Πρωθυπουργό, προστέθηκε- σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- και το όνομα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού οικονομικών Ευ. Βενιζέλου. Και αυτό γιατί Παπανδρέου και Σαμαράς έδειξαν να καταλήγουν στη λύση πολιτικού προσώπου.

Financial Times: Γιατί οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να διώξουν την Ελλάδα!


Ήταν η πιθανότητα που όλοι φοβούνταν αλλά κανείς δεν τολμούσε να ξεστομίσει –μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Ξαφνικά, η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, τέθηκε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. «Θα μείνετε ή θα φύγετε;» Πολλοί Ευρωπαίοι δεν ενδιαφέρονται πια. Θα έπρεπε όμως. Οι ηγέτες τους ενδιαφέρονται.
Και να γιατί:

Κατερίνη: Έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 350.000 ευρώ

Χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας έκλεψαν, χθες το βράδυ, άγνωστοι από 57χρονο κοσμηματοπώλη στην Κατερίνη. Όπως έγινε γνωστό, δύο δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έσπασαν το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του 57χρονου, την ώρα που αυτό ήταν σταθμευμένο, και αφαίρεσαν από το πορτ-μπαγκάζ του οχήματος μία βαλίτσα κι ένα σακβουαγιάζ που περιείχαν χρυσαφικά και κοσμήματα, εκτιμώμενης αξίας περίπου 350 χιλιάδων ευρώ.

Συνάντηση του ΔΣ της ΚΕΔΕ και των προέδρων και μελών των Εκτελεστικών Επιτροπών των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, οι πρόεδροι και τα μέλη των Εκτελεστικών Επιτροπών των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων της χώρας πραγματοποιούν κοινή συνάντηση στην Αθήνα, τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου, στις14.00 (ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ). Στη συνάντηση θα συζητηθούν τα επείγοντα οικονομικά και θεσμικά προβλήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και η εύρυθμη λειτουργία των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων.

Blogger στην Huffington Post: Η Ελλάδα θα ξαναγίνει μεγάλο έθνος!

Ότι δεν κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί που έχουν καταφέρει η Ελλάδα να θεωρείται το «μίασμα» της Ευρώπης, το κάνει μια Βρετανίδα blogger που υπογράφει άρθρο στην Huffington Post.
«Χωρίς την Ελλάδα δε θα υπήρχε Ευρώπη. Όλα μας τα συστήματα, οι δομές, η γλώσσα έχουν ελληνικό DNA. Οι Έλληνες είναι οι γίγαντες, στους ώμους των οποίων χτίσαμε την Ευρώπη»αναφέρει στην αρχή του άρθρου

Νέος υποψήφιος πρωθυπουργός ο Βασίλειος Σκουρής

Νέος υποψήφιος πρωθυπουργός ο Βασίλειος ΣκουρήςΤο όνομα του Βασίλειου Σκουρή, καθηγητή Δημοσίου Δικαίου και Προέδρου του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στο Λουξεμβούργο, ακούστηκε τις τελευταίες ώρες για τη θέση του νέου πρωθυπουργού στη μεταβατική κυβέρνηση.

ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ NORD STREAM

Μακροχρόνιο δεσμό μεταξύ Ευρωπαίων και Ρωσίας δημιουργεί ο υποθαλάσσιος αγωγός Nord Stream, ο οποίος μεταφέροντας φυσικό αέριο από τη Ρωσία, αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες εκατομμυρίων ευρωπαϊκών νοικοκυριών, τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ

Σημαντική μείωση των τραπεζικών καταθέσεων

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκε και τον Σεπτέμβριο η απόσυρση των καταθέσεων επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Μέσα σε ένα μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος, από τις τράπεζες αποσύρθηκαν περίπου 5 δισ. ευρώ, με αποτέλεσμα το συνολικό απόθεμά τους να εμφανίζει μείωση κατά 14% σε σχέση με πέρυσι.

Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν ερωτεύεστε;



Όταν ερωτεύεστε οι ορμόνες στο σώμα σας

παρουσιάζουν αξιοσημείωτες αλλαγές. Στους άνδρες,  ορμόνη τεστοστερόνη που μεταξύ άλλων αυξάνει την επιθετικότητα και τη σεξουαλική ορμή, μειώνεται.

Αντίθετα στις γυναίκες, η τεστοστερόνη που συνήθως βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα και είναι υπεύθυνη για τη σεξουαλική ορμή των

Η ευτυχια του να εισαι ανδρας!

· ΔΙΟΤΙ στατιστικά κάθε στιγμή σου αναλογούν τέσσερις διαθέσιμες γυναίκες.
· ΔΙΟΤΙ κανείς δεν χαζεύει το στήθος σου, όταν του μιλάς.
· ΔΙΟΤΙ μπορείς να...
αγοράσεις προφυλακτικά χωρίς ο περιπτεράς να σε φαντάζεται γυμνό.
· ΔΙΟΤΙ μπορείς να βρεις καλή δουλειά κι ας μην έχεις υπέροχα οπίσθια.
· ΔΙΟΤΙ καρφάκι δεν σου καίγεται που κανείς δεν πρόσεξε το καινούργιο σου κούρεμα.