Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ : Αποφασισμένος να γίνει το Συνέδριο ο Αλέξης Τσίπρας, παρά την πανδημία

Εναλλακτικά σενάρια συμμετοχή συνέδρων μέσω διαδικτύου εξετάζουν στην Κουμουνδούρου βλέποντας την έξαρση της covid-19.

PCR τεστ: «Αδειάζει» Άδωνι ο ΙΣΑ - «Μόνοι τους αποφάσισαν τη μη συνταγογράφηση»

«Η απόφαση να μην συνταγογραφούνται τα PCR τεστ από την έναρξη της πανδημίας πάρθηκε χωρίς να ερωτηθούν οι Ιατρικοί Σύλλογοι» διαψεύδει ο ΙΣΑ

Με χρέη 661 εκατ. μπήκε το 2022 για Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Στην κορυφή της λίστας χρέους των κομμάτων της Ε.Ε. παραμένουν τα δύο ελληνικά κόμματα, με τις δανειακές υποχρεώσεις τους να έχουν εκτιναχθεί στα 343 εκατ. ευρώ και στα 318 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα, σύμφωνα με τους τελευταίους

Στα 36.246 τα νέα κρούσματα κορονοϊού – 78 νεκροί και 615 διασωληνωμένοι

Νέα “έκρηξη” σημειώθηκε στα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού, ενώ αύξηση καταγράφηκε και στον αριθμό των νεκρών το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Δευτέρας.

Προκήρυξη νέου προγράμματος ΟΑΕΔ για 4.000 θέσεις εργασίας με μισθό 933 ευρώ

Στην προκήρυξη νέου προγράμματος για την πρόσληψη 4.000 ανέργων ηλικίας 30 ετών και άνω με επιδότηση μισθού έως 75% προχωράει ο ΟΑΕΔ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : «Κυβερνητικός πρωτοχρονιάτικος μποναμάς δηλητήριο μειώνει έως και 268 ευρώ τις συντάξεις χηρείας και αναπηρίας».

Προπαραμονή πρωτοχρονιάς και στα μουλωχτά ο Υφυπουργός Εργασίας κ.Πάνος Τσακλόγλου με εγκύκλιο του πετσοκόβει έως και 268 ευρώ τις μελλοντικές συντάξεις χηρείας και αναπηρίας.