Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Κιλκισιακός: Διεξαγωγή Camp για τη στελέχωση της ανδρικής ομάδας


Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει τη διεξαγωγή Camp για τη στελέχωση της Ανδρικής ομάδας, την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, την πρώτη χρονιά εφαρμογής του νέου πενταετούς πλάνου του συλλόγου!

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση χειραγωγεί και εκβιάζει τα ΜΜΕ με δημόσιο χρήμα

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση χειραγωγεί και εκβιάζει τα ΜΜΕ με δημόσιο ...«Εν μέσω κρίσης η κυβέρνηση μοίρασε χρήματα στα Μέσα εν κρυπτώ, χωρίς κριτήρια και χωρίς να αποκαλύπτει πόσα χρήματα δόθηκαν και σε ποιους», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5».

Παράταση έως 30 Σεπτεμβρίου στην καταβολή της εισφοράς των αγροτών στον ΕΛΓΑ

Παράταση έως 30 Σεπτεμβρίου στην καταβολή της εισφοράς των αγροτών στον ΕΛΓΑΤην παράταση της προθεσμίας καταβολής των εισφορών στον ΕΛΓΑ αποφάσισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης μαζί με τον υφυπουργό, Κώστα Σκρέκα και τον υφυπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλλακάκη.

Π. Χρηστίδης: «Να δοθούν λεπτομέρειες για τα χρήματα σε ΜΜΕ στη διάρκεια της πανδημίας»

Την ανάγκη να υπάρξει διαφάνεια σχετικά με τα ποσά που δόθηκαν σε ΜΜΕ την περίοδο της πανδημίας επεσήμανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛΛ., ερωτηθείς από δημοσιογράφους. Προανήγγειλε ημερίδα που θα κάνει το κόμμα του για τα Μέσα Ενημέρωσης, την ελευθερία του τύπου και τη Δημοκρατία.

Σε εγρήγορση καλεί ο Γ. Βαρουφάκης για οικονομία και Λιβυκό

Την επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης τόσο στην οικονομία όσο και στο Λιβυκό επισήμανε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος κάλεσε τις δυνάμεις του κόμματος σε πλήρη ετοιμότητα, «γιατί δεν έχουμε το άλλοθι της άγνοιας σε αυτά που ετοιμάζουν σε βάρος του λαού μας».

Χαμός με το επίδομα 534 ευρώ για ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις

Οι πληρωμές για το επίδομα 534 ευρώ για τον μήνα Μάιο τελειώνουν. Γίνονται σήμερα και ολοκληρώνονται, αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή είναι εντελώς άγνωστο τι θα γίνει με τους ελεύθερους επιχειρηματίες και τις ατομικές επιχειρήσεις.

Παίρνει άδεια ο Άρης και παίζει κανονικά Ευρώπη τη νέα σεζόν

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ για τον Άρη, καθώς ενέκρινε τον φάκελό του και έτσι μπορεί να πάρει μέρος κανονικά τόσο στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν όσο και στην Ευρώπη, όπου

Ξεκάθαρος ο Μητσοτάκης: «Δεν θα γίνουν εκλογές πριν το τέλος της τετραετίας»


Με κατηγορηματικό τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε οποιοδήποτε σενάριο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες απαντώντας στην αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή ότι ίσως έχει σκοπό να δραπετεύσει και να πάει σε εκλογές πριν έρθουν τα μαντάτα και για ύφεση τα λουκέτα και την ανεργία.

Σοκ με Μίσιτς στον ΠΑΟΚ: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!

Ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπιστεί μια κύστη που έχει στη βουβωνική χώρα.

Χαλκιδική: Έκλεψαν σακίδιο με 28.000 ευρώ και φέτες χρυσού!

Έκλεψαν σακίδιο με 28.000 ευρώ και φέτες χρυσού στην ΧαλκιδικήΣτην εξιχνίαση κλοπής χρηματικού ποσού και ποσότητας χρυσού που έγινε το μεσημέρι της 15ης Μαΐου 2020 σε περιοχή της Χαλκιδικής, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών.

ΑΣΕΠ - Προσλήψεις: 31 θέσεις εργασίας στο Κιλκίς

undefinedΣτην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 31 ατόμων προχωρά το ΑΣΕΠ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Τμήματος Καθαριότητας της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κιλκίς και της διεύθυνσης

Παραίτηση Πέτσα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για την αδιαφάνεια στην κατανομή χρημάτων στα ΜΜΕ

Παραίτηση Πέτσα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για την αδιαφάνεια στην κατανομή ...Η παρουσία ανύπαρκτων και «θολών» ΜΜΕ στη λίστα Πέτσα σκιαγραφεί ένα νέο καθεστώς διαπλοκής και δοσοληψίας α λα ΚΕΕΛΠΝΟ που επιχειρεί να στήσει η κυβέρνηση της Ν.Δ..