Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Σαν σήμερα 14 Ιουλίου



Γεγονότα


1099: Κατά τη διάρκεια της Α' Σταυροφορίας, οι στρατιές των ευρωπαίων χριστιανών πολεμιστών εισβάλλουν στην οχυρωμένη Ιερουσαλήμ και αρχίζουν τις σφαγές των μουσουλμάνων κατοίκων της.

1790: Γιορτάζεται η πρώτη επέτειος από την πτώση της Βαστίλης με μεγάλη παρέλαση 50.000 Εθνοφρουρών στο Παρίσι. Η σύνθεση του Φρανσουά Ζοζέφ Γκοσέκ «Te Deum» εκτελείται για πρώτη φορά.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΑ Στην «πλάτη» του Βενιζέλου όλο το βάρος του ΠΑΣΟΚ


Στην «πλάτη» του Βενιζέλου όλο το βάρος του ΠΑΣΟΚ
Η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας και της Οργανωτικής Γραμματείας Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πήρε την απόφαση να αναλάβει ο ίδιος όλο το βάρος για να οδηγήσει το κόμμα εκεί που ο ίδιος ονειρεύεται.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ...

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα συμπληρωθεί η λίστα με τα ονόματα που θα κληθούν μα αναλάβουν νευραλγικές θέσεις στον κρατικό μηχανισμό ( επιχειρήσεις, οργανισμοί, γενικές γραμματείες υπουργείων κλπ), καθώς το Μαξίμου επιθυμεί να καταδείξει διεθνώς ότι η χώρα είναι αποφασισμένη να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

ΜΙΑ «ΑΝΑΣΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΚΥΠΡΟΣ Με στάση πληρωμών κινδυνεύει η Λευκωσία



Με στάση πληρωμών κινδυνεύει η Λευκωσία
Τελικά η Κύπρος δεν θα αποφύγει το μηχανισμό στήριξης. Μπορεί να μην αποφύγει και κάτι άλλο: Τη χρεοκοπία. Είχε κάτι το ανατριχιαστικό χθες ότι τόσο ο υπουργός Οικονομικών Ν. Σιαρλής όσο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου έκριναν σκόπιμο να υπογραμμίσουν ότι η Κύπρος μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες της και ότι «δεν πρόκειται να κάνει στάση πληρωμών.

Γιαννιώτας: Πάμε να τους δείξουμε τί εστί Έλληνας!

Σίγουρος πως η Εθνική Νέων θα κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωταθλήμα εμφανίστηκε ο μεσοεπιθετικός του Άρη
Γιάννης Γιαννιώτας. "Παίζαμε 10 εναντίον 14", είπε για τον ημιτελικό με την Αγγλία. Μιλώντας στη SportDay, ο Γιαννιώτας είπε:«Δεν έχω παίξει πιο δύσκολο ματς στη ζωή μου, άλλωστε δεν έχω και μεγάλη εμπειρία σε τέτοιο

Επιθεση Φλωρίδη στο ΠΑΣΟΚ



Σε πλήρη ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις του κ. Γ. Φλωρίδη, με την ηγεσία του πρώην κόμματος στο οποίο χρημάτισε και πρωτοκλασάτο στέλεχος. Ο πρώην υπουργός, οποίος βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις αυτή την περίοδο για τη δημιουργία ενός νέου κεντρώου πολιτικού σχηματισμού, εξαπολύει σφοδρότατη επίθεση εναντίον των τριών κομμάτων που στηρίζουν την

ΖΕΥΓΑΡΙΑ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΣΤΗ SHOWBIZ Οι επώνυμοι έρωτες και χωρισμοί του καλοκαιριού


Οι επώνυμοι έρωτες και χωρισμοί του καλοκαιριού
To καλοκαίρι μπήκε δυναμικά και οι «άτακτοι» Έλληνες celebrities μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας με τους έρωτες και τους χωρισμούς τους. Έρωτες φλογεροί, χωρισμοί επεισοδιακοί και όλα αυτά υπό το «ξάγρυπνο» φλας των παπαράτσι.

ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ

Τουλάχιστον χίλιοι διαδηλωτές του κινήματος των «αγανακτισμένων» διαμαρτυρήθηκαν την Παρασκευή στη Μαδρίτη κατά των περικοπών, ύψους 65 δισ. ευρώ, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, φωνάζοντας «παραιτήσου, παραιτήσου» έξω από την έδρα του κυβερνώντος δεξιού κόμματος.
«Μας έβαλαν το χέρι στην τσέπη, οέ, οέ,οέ», φώναξαν ρυθμικά οι διαδηλωτές, πλαισιωμένοι από είκοσι και πλέον φορτηγά της

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛ. ΣΤΑΛΟΝΕ

Νεκρός στο σπίτι του στο Χόλιγουντ βρέθηκε την Παρασκευή ο 36χρονος Σαγκ Σταλόνε, ο μεγαλύτερος γιος του διάσημου ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε. Τον 36χρονο βρήκε νεκρό η οικιακή βοηθός. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο σημάδι εγκληματικής ενέργειας.