Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Καμμένος: Οι 153 θα αυξηθούν, δε χρειάζεται οικουμενική

Το μήνυμα ότι «δεν χρειάζεται ούτε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ούτε οικουμενική», καθώς «η πλειοψηφία των 153 βουλευτών θα αντέξει και θα αυξηθεί», στέλνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος. 
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα

Στα ύψη η δημοτικότητα του Φ. Ολάντ μετά τις επίθεσεις

Τα ποσοστά του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ είναι ιδιαίτερα αυξημένα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχθηκε το Παρίσι, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Ifop την οποία δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Le Journal du Dimanche».
Συγκεκριμένα, ο Φρανσουά Ολάντ κέρδισε 7 μονάδες και το 27% των Γάλλων δηλώνουν ότι είναι πολύ ικανοποιημένοι από τις ενέργειες και τη

Εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ για τις συντάξεις

Το ΙΣΤΑΜΕ αναλαμβάνει στη κρίσιμη αυτη περίοδο, μια σημαντική πρωτοβουλία Ανοικτού Κοινωνικού Διαλόγου για το Ασφαλιστικό που κυριολεκτικά < καίει> και δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια εκ αιτίας των χειρισμών της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ σε εκατομμύρια συμπολίτες μας.

Ομπάμα: Θα τελειώσουμε το Ισλαμικό Κράτος, θα καταλάβουμε τα εδάφη τους, δεν τους φοβόμαστε

«Θα τους τελειώσουμε. Θα ανακτήσουμε τα εδάφη όπου βρίσκονται, θα σταματήσουμε τη χρηματοδότησή τους, θα συλλάβουμε τους επικεφαλής τους, θα εξαρθρώσουμε τα κυκλώματά τους» δήλωσε σήμερα ο Μπαράκ Ομπάμα για το Ισλαμικό Κράτος.

«Οχι» Θεοδωράκη σε Τσίπρα για εθνικό διάλογο: Γιατί ένας δημαγωγός ανακαλύπτει τη συνεννόηση;

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει με ανάρτησή του στο Facebook  ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Γιατί ένας δημαγωγός ανακαλύπτει τη συνεννόηση;» διερωτάται ο κ. Θεοδωράκης με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού σε κυριακάτικη εφημερίδα. Ο κ. Θεοδωράκης επικρίνει τον Αλέξη Τσίπρα για το κάλεσμα

Μαριέττα Γιαννάκου: Αν συμφωνήσουν οι υποψήφιοι, ευχαρίστως να γίνω μεταβατική πρόεδρος στη ΝΔ

Διατεθειμένη να γίνει μεταβατική πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε η Μαριέττα Γιαννάκου.
Απαντώντας στην πρόταση που έκανε με ανακοίνωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημείωσε «Ευχαρίστως να βοηθήσω στη διαδικασία», όμως η κ. Γιαννάκου πρόσθεσε ότι αυτή η

ΣΥΡΙΖΑ: «Η χώρα χρειάζεται μια σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση»

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει την σημερινή αναβολή της εκλογής πρόεδρου στη Νέα Δημοκρατία λόγω τεχνικού προβλήματος.
«Η ΝΔ, δυστυχώς, αδυνατεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία ανάδειξης νέας ηγεσίας», αναφέρει το κόμμα και προσθέτει ότι «στις κρίσιμες στιγμές

Καζάνι που βράζει η ΝΔ μετά το φιάσκο των εκλογών

Καζάνι που βράζει είναι η Νέα Δημοκρατία μετά το σημερινό φιάσκο στην εκλογική διαδικάσια, που προκλήθηκε από κάποιο ηλεκτρονικό πρόβλημα στο σύστημα, το οποίο είχε εντοπιστεί από χθες.
Ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας προσερχόμενος στο εκλογικό κέντρο ζήτησε την

Μητσοτάκης: Να αναλάβει την προεδρία του κόμματος η Μαριέττα Γιαννάκου -Να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι

«Η αποτυχία διεξαγωγής της εκλογής νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μια μαύρη σελίδα για την ιστορία του Κόμματός μας» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη σε όλους τους

Εκτακτο: Αναβάλλονται οι εκλογές στη ΝΔ -Μύλος οι υποψήφιοι

Αναβλήθηκαν οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, αφού τα πολλά τεχνικά προβλήματα δεν επέτρεψαν να ξεκινήσει η διαδικασία στις 7 το πρωί όπως ήταν προγραμματισμένο. Μύλος με τους υποψηφίους, βροχή οι καταγγελίες, φιάσκο η διαδικασία.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Τις πληγείσες περιοχές της Λευκάδας επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στο οποίο συμμετείχαν ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μέλος του
Πολιτικού Συμβουλίου και Υπεύθυνος Υποδομών και Δικτύων, ο Σωτήρης Ζαρπαλάς μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και

Σκουρλέτης: Η οικουμενική κυβέρνηση νοθεύει τους κανονές Δημοκρατίας

Την άποψη ότι δεν μπορούν να προκύψουν από την παρούσα Βουλή «σχήματα που νοθεύουν τους κανόνες της Δημοκρατίας», διατυπώνει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Kontranews: «δεν είμαι οπαδός των οικουμενικών κυβερνητικών σχημάτων,

Ποτάμι: Η ομαλότητα δυναμιτίζεται από τα ψέματα, την ατζαμοσύνη και τις ιδεοληψίες ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Η διαπίστωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας ότι «η χώρα πρέπει να προχωρήσει ομαλά» μας βρίσκει, προφανώς, όλους σύμφωνους, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.
Σημειώνει ότι η ομαλότητα, όμως, έχει δυναμιτισθεί και δυναμιτίζεται συνεχώς από τα ψέματα, την ατζαμοσύνη και