Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Δείτε πως θα αποζημιωθείτε για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΘ

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης για τον τρόπο με τον οποίο θα αποζημιωθούν για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών, παντός τύπου ισχύος μηνών Μαΐου ή/και Ιουλίου ή/και Αυγούστου 2016 για κάθε ημέρα

Πέθανε ο Ανδρέας Μπάρκουλης -Ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου

Πέθανε ο Ανδρέας Μπάρκουλης -Ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφουΈφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο εμβληματικός ζεν πρεμιέ του Ελληνικού κινηματογράφου.
Άφησε την τελευταία του πνοή στο Αγία Ολγα όπου νοσηλευότανε τις τελευταίες εβδομάδες. 
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε νυμφευτεί τρεις φορές κι

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε επίσημη ταυτότητα στον Καραμανλή για το Συνέδριο

karamanlis_idΗ εικόνα που διέρρευσε με υπερηφάνεια η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν χωράει αμφισβήτηση. Η από καιρό φημολογούμενη αδελφική σχέση του «καραμανλικού» Στρατοπέδου με το κυβερνών κόμμα και τα στελέχη του επισημοποιείται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ : ΓΙΑΤΊ ΑΝΑΖΗΤΟΎΜΕ ΗΡΩΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ ολοκληρώθηκαν με πολύ χορό, πολλά χρώματα και ένα μήνυμα για το περιβάλλον που καταστρέφεται, που είχε και αρκετή αυτοκριτική.


Η  Βραζιλία, όπως κάθε διοργανώτρια χώρα, προσδοκούσε λάμψη,  οικονομικά, πολιτικά και γεωπολιτικά οφέλη.
Όμως, η ηθική πολιτική και οικονομική κρίση, που ξέσπασε την

«Παρέμβαση Μ. Τζελέπη για τις ανησυχητικές καταγγελίες για το έργο σίτισης μεταναστών στον Ν. Σερρών»

100 Χρόνια Σουρωτή 1916-2016

Πλακώνονται στο ΣΥΡΙΖΑ: Μέλη της Νομαρχιακής, πήραν έργο ύψους 750.000 ευρώ

stampoyli_1Σε σοβαρές καταγγελίες κατά κομματικών στελεχών της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, που αφορούν στην υπόθεση διαγωνισμού σίτισης των προσφύγων που φιλοξενούνται στις περιοχή, προέβη η βουλευτής του νομού Αφροδίτη Σταμπουλή.

Φιλικό Ηρακλή Θεσσαλονίκης με Κιλκισιακό

"Ο Κιλκισιακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή φιλικού με τον ιστορικό Ηρακλή, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Πρόκειται φυσικά για το πιο δυνατό τεστ της ομάδας μας

Σύγχυση για τον Αν. Μπάρκουλη

Σύγχυση για τον Αν. ΜπάρκουληΣύγχυση επικρατεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την υγεία του Ανδρέα Μπάρκουλη  καθώς αν και έγκυρες πηγές απόψε έλεγαν ότι ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή, η οικογένειά του δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο.