Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Η κριτική για την ασυλία δεν αφορά τους επιστήμονες αλλά τους κρατικούς αξιωματούχους

«Η τροπολογία ασυλίας και η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά τους επιστήμονες, αλλά τους κυβερνητικούς αξιωματούχους που στελεχώνουν τις επιτροπές και αποφασίζουν για τη διαχείριση της πανδημίας» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εξαδάκτυλος: Αποποιούμαι την ασυλία

«Όχι» στην «ασυλία» που δίνει η τροπολογία που προβλέπει το ακαταδίωκτο για τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων λέει ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Φώφη Γεννηματά: Από ανάγκη ανοίγουμε, δεν υπάρχουν άλλες αντοχές στην ελληνική κοινωνία

«Εξ ανάγκης ανοίγουμε, γιατί προφανώς δεν υπάρχουν άλλες αντοχές από την ελληνική κοινωνία», υποστήριξε η Φώφη Γεννηματά.

Πότε παραγράφονται οφειλές από τέλη κυκλοφορίας

Με βάση την αρχή της αναλογικότητας το ΣτΕ αποφάσισε ότι δεν μπορεί να αναζητούνται χρέη από τέλη κυκλοφορίας, που δεν έχουν βεβαιωθεί, μετά την παρέλευση 5ετίας από τη λήξη του ημερολογιακού έτους, για το οποίο αυτά οφείλονται.

Κορονοϊός: 2.754 νέα κρούσματα, σχεδόν τα μισά στην Αττική - 819 οι διασωληνωμένοι - 76 νεκροί σε 24 ώρες

Σταθεροποιημένα εμφανίζονται τα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, το τελευταίο

Εργασιακό : Πρώτη 24ωρη απεργία στις 6 Μαΐου

Σύγκρουση στο εσωτερικό του συνδικαλιστικού κινήματος για το γιορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Έλληνας ο καλύτερος πιλότος στο NATO

Έλληνας, για άλλη μια χρονιά, είναι ο καλύτερος πιλότος στο ΝΑΤΟ και υπηρετεί στην 340 Μοίρα «Αλεπού». Πρόκειται για τον σμηναγό Αναστάσιο Ανδρονικάκη.

Αλέξης Τσίπρας: Στυγνή ομολογία ενοχής για την διαχείριση της πανδημίας το ακαταδίωκτο κυβερνητικών στελεχών

Για ασυλία που στην πραγματικότητα αφορά κυβερνητικά στελέχη και συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη που απαρτίζουν τις Επιτροπές κι ασκούν ισχυρές πιέσεις

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Έρχονται ισχυρές βροχές - Ποιες περιοχές θα “χτυπήσει” η κακοκαιρία

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το Σάββατο έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής, με ισχυρές βροχοπτώσεις κατά τόπους στην κεντρική και τη βόρεια χώρα.