Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Κορονοϊός: "Μαύρη" μέρα με 63 νεκρούς και 443 διασωληνωμένους - 2.422 νέα κρούσματα - Ο "χάρτης" της διασποράς

Νέο σοκ από τα στοιχεία για την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας, που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τρίτης.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: "Όταν μας θολώνουν το όνειρο, όπλο μας ο λογισμός!"

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Σαράντα επτά χρόνια μετά, η εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέμβρη του 1973, εμπνέει κάθε πολίτη, που σέβεται και επιζητά Κοινωνική Δικαιοσύνη, Δημοκρατία και Ελευθερία.

Στέφανος Τζουμάκας: Ομιλία για το Πολυτεχνείο

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Ελλάδα, τη δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ σε ένα χώρο μαρτυρίας για να τιμήσουμε μια

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

Εγκρίθηκαν οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων μηνός Δεκεμβρίου 2020. Συγκεκριμένα, με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, εγκρίθηκε

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η αίτηση για επιδότηση έως 4.000 ευρώ για το ελαιόλαδο

Άνοιξε η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις αιτήσεις. Τα ποσά ενίσχυσης θα κυμανθούν από 300 έως 4.000 ευρώ ανάλογα τα στρέμματα.

Αλέξης Χαρίτσης: Υγειονομική βόμβα είναι οι 6.000 αστυνομικοί στην Αθήνα

 

Να αφεθούν ελεύθερα τα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ που προσήχθησαν, ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης.

Αλέξης Τσίπρας: Η Δημοκρατία και η ιστορική μνήμη δεν μπαίνουν σε καραντίνα

Το μήνυμα του Πολυτεχνείου φέτος, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα social media, σημειώνοντας ότι "η Δημοκρατία και η ιστορική μνήμη δεν μπαίνουν σε καραντίνα".

Επέτειος Πολυτεχνείου: Καθιστική διαμαρτυρία έκανε το ΜέΡΑ25

Καθιστική διαμαρτυρία έκανε πριν από λίγο αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25, με επικεφαλής τον Γιάνη Βαρουφάκη, επί της Β. Σοφίας, λίγο πριν από το Μέγαρο Μουσικής.

Κουτσούμπας: Ζωντανά και διαχρονικά τα αιτήματα του Πολυτεχνείου - Απαράδεκτη η απόφαση απαγόρευσης

Στεφάνι κατέθεσε για την επέτειο του Πολυτεχνείου ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Όπως είπε ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ στη δήλωσή του "τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι ζωντανά, διαχρονικά και επίκαιρα.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : Μέρα μνήμης και συνειδητής αναφοράς. Το Πολυτεχνείο και πάλι ενώνει. Η Δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα!

Το Πολυτεχνείο ήταν η κορυφαία στιγμή της αντίστασης στη δικτατορία και αποτελεί διαχρονικό και πάντα επίκαιρο σύμβολο του αγώνα για ελευθερία, ανεξαρτησία, δημοκρατία και κοινωνική απελευθέρωση.

Ο θάνατος των μικρομεσαίων παραγωγών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ)

Οι πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας αποτελούν την πέμπτη αναμόρφωση του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου και τις

Παύλος Γερουλάνος για την πορεία του Πολυτεχνείου: «Θέμα δημοκρατίας όταν σε κάποιες περιπτώσεις επικαλείσαι την πανδημία και σε κάποιες όχι»

Ο μόνος τρόπος να είναι η κυβέρνηση αποτελεσματική στην μάχη με τον κορονοϊό είναι να εμπνεύσει σε όλους μας τις θυσίες, την υπευθυνότητα και την συνεργασία που μια τέτοια περίσταση απαιτεί.

Διομήδης Κομνηνός: «Το αγόρι που νίκησε τα τανκς» - O πρώτος νεκρός του Πολυτεχνείου

Ο Διομήδης Κομνηνός ήταν «το αγόρι που νίκησε τα τανκ» - Σκοτώθηκε εν ψυχρώ το βράδυ της 16η Νοέμβρη του 73 από μία σφαίρα στην καρδιά