Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Κοινωνικός Τουρισμός 2019: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για δωρεάν διακοπές

Όσοι δικαιούνται επιδότηση για Κοινωνικό Τουρισμό 2019 του ΟΑΕΔ πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση. Οι κατηγορίες των ωφελούμενων.Οι δικαιούχοι και τα ωφελούμενα μέλη τους

ΕΛΓΑ: Καταβάλλει αύριο, 6,5 εκατ. ευρώ σε 5.295 δικαιούχους

Περισσότερα από 6,5 εκατ. ευρώ θα καταβάλλει αύριο, Πέμπτη ο ΕΛΓΑ. Σύμφωνα με τον οργανισμό, θα πληρώσει αποζημιώσεις 6.016.346,35 ευρώ σε συνολικά 5.236 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Αναλυτικά:

Μητσοτάκης: Μόνο η ΝΔ μπορεί να φέρει την προοδευτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητσοτάκης: Μόνο η ΝΔ μπορεί να φέρει την προοδευτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα«Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί μία μεγάλη προοδευτική αλλαγή στην Ελλάδα. Η ΝΔ έχει συγκεκριμένο σχέδιο ανάταξης της χώρας κι εγώ είμαι εδώ για να ενώσω τους Ελληνες και όχι να τους διχάσω».

Πληρωμές 4,2 εκατ. ευρώ σε 399 δικαιούχους

undefined
Πληρωμή 4,2 εκατ. ευρώ πραγματοποίησε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων.

Ρωσία: Έφτασαν οι πρώτοι Τούρκοι στρατιωτικοί για να εκπαιδευτούν στους S-400

undefined
Η Τουρκία έστειλε στρατιωτικούς στη Ρωσία για να εκπαιδευτούν στον χειρισμό των συστημάτων πυραυλικής άμυνας S-400, γράφει η ρωσική εφημερίδα Kommersant, επικαλούμενη την εφημερίδα Millyet, στην οποία έδωσε τη σχετική πληροφορία ο Τούρκος