Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Γ. Παπανδρέου: Στεκόμαστε απέναντι στους νεοφασίστες που επιχειρούν να ξαναγράψουν την ιστορία

Αποτέλεσμα εικόνας για Γ. Παπανδρέου:
"Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με αδιαφορία την υποκίνηση ή πραγματοποίηση βίαιων πράξεων ενάντια σε άτομα ή κοινότητες λόγω διαφορετικής θρησκείας ή εθνότητας", τονίζει στο μήνυμά

Τσίπρας: "Να είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση για το φασισμό"

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης ΤσίπραςO Aλέξης Τσίπρας τοποθετήθηκε για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος χρησιμοποιώντας στίχο του Νίκου Γκάτσου.
Παράλληλα, κάλεσε σε επαγρύπνηση απέναντι στο φασισμό με

Ακόμη ένα τζακ ποτ στο Τζόκερ

Φωτογραφία: ΕurokinissiΤζακ ποτ σημειώθηκε και στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ.
Στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν 4 επιτυχίες που κερδίζουν από 22.674 ευρώ. Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα στην επόμενη κλήρωση του Τζόκερ, τους υπερτυχερούς θα περιμένουν πάνω από 2,6 εκατ. ευρώ.
Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 

Επίδομα ενοικίου: Πόσα χρήματα θα πάρετε και πότε

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για το επίδομα ενοικίου 2019, η καταβολή για το οποίο θα έχει αναδρομική ισχύ από 1.1.2019.

Γιαννιτσά: Έλληνες πιάστηκαν στα χέρια με Σκοπιανό και του πήραν τις πινακίδες

Άγριος καβγάς μεταξύ δύο Ελλήνων και ενός Σκοπιανού σημειώθηκε στα Γιαννιτσά Σύμφωνα με το thestival.gr, όλα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, όταν ένας Έλληνας οδηγός διαπληκτίστηκε σε φανάρι με Σκοπιανό για ασήμαντο λόγο.

Βγάζει το καπέλο στον Τζόκοβιτς ο Ναδάλ

Ο Ισπανός τενίστας Ράφα Ναδάλ έφτασε στην... πηγή του Αυστραλιανού Όπεν, αλλά δεν ήπιε… νερό. Παρ’ όλα αυτά, εγκωμίασε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Θρήνος στο τελευταίο "αντίο" στον Θέμο Αναστασιάδη

Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον εκδότη, δημοσιογράφο και παρουσιαστή Θέμο Αναστασιάδη η οικογένεια του, οι φίλοι του, οι συνεργάτες του και πλήθος κόσμου.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τζόκοβιτς μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν

Λίγο μετά την κατάκτηση του έβδομου Αυστραλιανού Όπεν της καριέρας του, ο Σέρβος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Βούτσιτς: Η Σερβία θα αναγνωρίσει πρώτη τη γείτονά της με το νέο όνομα

Η Σερβία θα είναι μια από τις πρώτες χώρες που θα αναγνωρίσουν τον νότιο γείτονά της με τη νέα συνταγματική ονομασία του, δήλωσε ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε δημοσιογράφους στο Νόβισαντ.

Ο Τσίπρας στον Economist υπόσχεται αναδιανομή -Θα αυξήσουμε μισθούς, θα καταπολεμήσουμε την αδήλωτη εργασία

Αποτέλεσμα εικόνας για Economist«Είμαι πεπεισμένος ότι το 2019 θα είναι μια ιστορική χρονιά, όχι μόνο γιατί συμβολίζει το τέλος της Ελλάδας της κρίσης, αλλά και γιατί θα σημάνει την αφετηρία μιας νέας Ελλάδας, της Ελλάδας των ανθρώπων της, της Ελλάδας των πολλών»,

Λιανοκλάδι: Τρένο εκτροχιάστηκε και τούμπαρε στον σταθμό

Τρένο εκτροχιάστηκε στο ΛιανοκλάδιΚαρδιοχτύπησαν οι επιβάτες τρένου που έκανε δρομολόγιο από την Αθήνα προς τη Λαμία, καθώς βαγόνι του εκτροχιάστηκε και τούμπαρε.

Θεοχαρόπουλος: Πολιτικά ακατανόητη η συμπεριφορά της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής

Αποτέλεσμα εικόνας για Θανάσης ΘεοχαρόπουλοςΑπαντήσεις σε όσους τον κατηγορούν ότι στήριξε την κυβέρνηση επειδή ψήφισε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, έδωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στη Φώφη Γεννηματά.  

Κατέκτησε το Australian Open ο Νόβακ Τζόκοβιτς

O Νόβακ Τζόκοβιτς κατακτά για έβδομη φορά τη Μελβούρνη, κυριαρχώντας 3-0 του Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό του Australian Open.

Καμίνης για τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Η Ελλάδα δεν αντέχει νέο διχασμό»

Αποτέλεσμα εικόνας για ÎšÎ±Î¼Î¯Î½Î·Ï‚Η επόμενη ημέρα της εφαρμογής της Συνθήκης των Πρεσπών πρέπει να φέρει αποκλιμάκωση της έντασης η οποία χαρακτήρισε το προηγούμενο διάστημα, τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Προσθέτει ότι η συμφωνία εξελίσσεται σε εσωτερικό πεδίο

Δικαιωμένος από την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών δηλώνει ο Νίκος Κοτζιάς

Κοτζιάς για τη Συμφωνία: Δικαίωση των προτάσεών μου | in.grΗ υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή αποτελεί και προσωπική δικαίωση και για τον ίδιο, επισήμανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Σε μήνυμά του στο Twitter αναφέρει ότι η Συμφωνία ήταν το αποτέλεσμα «ατέλειωτων ωρών μελέτης,