Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Η πόλη των Σερρών φιλοξενεί τον κορυφαίο αγώνα Rally Raid

Από τις 29 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου η πόλη των Σερρών θα υποδεχτεί τους κορυφαίους αναβάτες Rally Raid οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον αγώνα Serres Rally 2012. Πρόκειται για μία μεγαλειώδης διοργάνωση που διεξάγεται στα πλαίσια του έργου Cross Border Wheels το οποίο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα - πρώην Γιουγκοσλαβική

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Πάσαλιτς

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται
από το μεσημέρι ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς για λογαριασμό του Άρη έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα με την βίζα του εξαιτίας του οποίου καθυστέρηση την έλευσή του.
Ο 25χρονος Βόσνιος γκαρντ που δεν συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" έθεσε ως στόχο μία θέση στην πρώτη

Αλεξίου και Γαλάνη τραγουδούν στη Θεσσαλονίκη

Δύο μεγάλες φωνές
που ενώνονται σε μία. Τόσο απλά, τόσο πολύτιμα. ΟΙ δύο κυρίες του ελληνικού τραγουδιού κλείνουν την περιοδεία τους στη Θεσσαλονίκη, στις 29 Σεπτεμβρίου, με μια μεγάλη συναυλία

ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΝ ΝΔ...

Επίθεση από εξαγριωμένους κατοίκους δέχθηκε έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κόλλιας, την ώρα που έμπαινε στο στρατόπεδο για να επιοθεωρήσει τους χώρους. Οι συγκεντρωμένοι εκσφενδόνισαν  μπουκάλια προς τον

ΜΙΛΗΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΟΛΑΝΤ...

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε σήμερα το απόγευμα  τηλεφωνική συνομιλία με το Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ενόψει της αυριανής συνάντησης του Γάλλου προέδρου με τον Έλληνα πρωθυπουργό

Σαφές το φαβορί αλλά και οι... γκαφατζήδες

Σαφές το φαβορί αλλά και οι... γκαφατζήδες

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η εκλογή νέου γραμματέα της Ν.Δ., που θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη, 30 Αυγούστου. Και λέμε σταυρόλεξο, διότι μπορεί με την υποψηφιότητα Κεφαλογιάννη να υπάρχει σαφέστατο φαβορί, αλλά ο τρόπος που χειρίστηκαν το ζήτημα του αντικαταστάτη του Ανδρέα Λυκουρέντζου έχει δημιουργήσει τριβές, έριδες και ομαδίτσες λίγες ημέρες πριν η Πολιτική Επιτροπή εκλέξει τον επόμενο γραμματέα.

Καμία σχέση το ρόστερ του Άρη με πέρυσι! Δείτε τις αλλαγές!

Μεγάλες αλλαγές θα έχει ο Αρης τη νέα σεζόν, σε σχέση με την ομάδα που παρουσίασε στο περυσινό πρωτάθλημα

Ο βασικός κορμός αποτελεί παρελθόν (Σηφάκης, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Φατί, Καστίγιο, Μίσελ, Νέτο), ενώ εξαιτίας της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην ομάδα (μπορεί να αποκτήσει μόνο τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών) και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ο Αρης πήρε μόνο νεαρούς παίκτες (εξαίρεση ο Πουλίδο).
Ο Μάκης Κατσαβάκης καλείται να διαχειριστεί ένα νεανικό ρόστερ με παίκτες χωρίς μεγάλη

Μήνυμα Νικήτα σε "αυτοαποκαλούμενα στελέχη της Συγγρού"


Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες είχε ραδιοφωνική συνέντευξη του πρώην Δημάρχου της Αθήνας

Mήνυμα προς «κάποια αυτοαποκαλούμενα στελέχη της Λεωφόρου Συγγρού», που κάνουν χρήση του ονόματος του Αντώνη Σαμαρά εν’ όψει της εκλογικής αναμέτρησης για τη Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, έστειλε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας, ο υποψηφίος για γραμματεας της Ν.Δ. Νικήτας Κακλαμάνης.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ ξόδεψε η ΝΔ στις τελευταίες εκλογές για εισιτήρια ετεροδημοτών!


Περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ δαπάνησε η ΝΔ σε εισιτήρια, για να ψηφίσουν οι ετεροδημότες στις τελευταίες εκλογές


Συνολικά σε έσοδα από την κρατική επιχορήγηση έφτασε στα 6.626.576,92 ευρώ, δίνοντας σχεδόν το 1,3 για έξοδα μετακίνησης!
Όπως φαίνεται, Κυβέρνηση στις τελευταίες εκλογές έβγαλαν οι ετεροδημότες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που

Το μεγάλο "μπαμ" με Λάζαρο Παπαδόπουλο θέλει να κάνει ο Άρης!

Το μεγάλο "κόλπο" με την απόκτηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου επιχειρεί να κάνει η ΚΑΕ Άρης

Σύμφωνα με πληροφορίες του "AllAboutARIS.com", η "κίτρινη" ΚΑΕ κατέθεσε σήμερα επίσημη πρόταση στον Ελληνα σέντερ και περιμένει την απάντησή του μέσα στις επόμενες μέρες.

ΚΚΕ: Να ξεσηκωθεί ο λαός



Να ξεσηκωθεί καλεί τον λαό το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του με αφορμή την συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ και τις δηλώσεις που έκαναν.

"Τις δεσμεύσεις για τις οποίες έκαναν λόγο οι Σαμαράς – Μέρκελ ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να τις θεωρεί και δικές του", υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου τοη ΚΚΕ και προσθέτει: "Έχει συμφέρον να ξεσηκωθεί, να προχωρήσει σε

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EMPORIKI

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας εκτιμάται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο ζήτημα της πώλησης της Εμπορικής Τράπεζας, από την μητρική Credit Agricole, καθώς συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του γαλλικού ομίλου. Μετά την. πάροδο περίπου επτά ετών από τότε που το πλειοψηφικό πακέτο της Εμπορικής πέρασε σε γαλλικά χέρια, έρχεται όπως δείχνουν οι μέχρις στιγμής

ΜΕΡΚΕΛ: ΘΕΛΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

 
Αυτό που δεν είπε, χθες, με τον Φρ. Ολάντ, είπε σήμερα, αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Δεν ζητάμε χρήματα, ζητάμε ανάκαμψη, δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός.
Σε αυστηρό τόνο, η Γερμανίδα Καγκελάριος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελληνική κυβέρνηση με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Mεγάλο ματς και Μπαρτσελόνα- Ρεάλ 3-2 για το ισπανικό Σούπερ Καπ (vid)

Mεγάλο ματς και Μπαρτσελόνα- Ρεάλ 3-2 για το ισπανικό Σούπερ Καπ (vid)
Μπαρτσελόνα και Ρεάλ προσέφεραν σούπερ θέαμα
στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Οι Καταλανοί ήταν κυρίαρχοι, απάντησαν με 3 τέρματα στο γκολ του Ρονάλντο όμως ο Βαλντές "χάρισε" στη βασίλισσα την ελπίδα για το δεύτερο ματς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

 Η Μπαρτσελόνα του Βιλανόβα δεν έχει μεγάλες διαφορές από αυτή

Απλήρωτοι 8 μήνες οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ



Ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Σαλαγιάννης είχε αναφέρει στους υπαλλήλους ότι μετά τις 20 Αυγούστου το θέμα θα

Αύξηση 106% στα κέρδη του ΟΛΘ το πρώτο εξάμηνο


Αύξηση εσόδων και μείωση δαπανών κατέγραψε ο ΟΛΘ το α' εξάμηνο, με τα καθαρά κέρδη της εταιρείας να είναι αυξημένα κατά 106,08% και τα έξοδα να είναι μειωμένα κατά 13,58% σε σύγκριση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2011.

Συγκεκριμένα, παρά την οικονομική κρίση και την ύφεση, τα προ φόρων κέρδη της εταιρείας διαμορφώθηκαν σε 12.705.482 ευρώ, έναντι 6.248.973 ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2011.

Χαμόγελα Μέρκελ κατά την άφιξη Σαμαρά στην Καγκελαρία Ξεκίνησαν οι κρίσιμες συνομιλίες του έλληνα πρωθυπουργού με την Α. Μέρκελ




Χαμόγελα Μέρκελ κατά την άφιξη Σαμαρά στην Καγκελαρία



 
 
Με χειραψία και χαμόγελα υποδέχτηκε η Άνγκελα Μέρκελ τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην καγκελαρία. Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, ενώ το Σάββατο ο Έλληνας πρωθυπουργός συναντάται με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ στο Παρίσι.

ΑΠΘ: Ανοιχτή γραμμή εξυπηρέτησης φοιτητών

Ανοιχτή γραμμή εξυπηρέτησης φοιτητών θα λειτουργήσει και φέτος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), προκειμένου οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του Ιδρύματος να βοηθηθούν στην αναζήτηση και εύρεση στέγης.

Για τον σκοπό αυτό είναι στη διάθεση των ιδιοκτητών

Αγώνας ποδηλασίας βουνού στο Κιλκίς, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς με την στήριξη του Δήμου και της Περιφέρειας Κιλκίς διοργανώνει ανοιχτό αγώνα ορεινής ποδηλασίας (Μountain Βike) την 2α Σεπτεμβρίου 2012 με εκκίνηση και τερματισμό τον λόφο του Αγίου Γεωργίου.
Ώρα εκκίνησης 11π.μ 


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Στα Σπάτα ο Κατίδης- "Κλείνει" με την ΑΕΚ

Στα Σπάτα φέρεται να βρίσκεται από το πρωί ο Γιώργος Κατίδης, o οποίος έχει συνάντηση με τον Θωμά Μαύρο...
για την μεταγραφή του διεθνή μέσου του Άρη στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με το sport24.gr, ο Κατίδης βρίσκεται από χτες το βράδυστην Αθήνα και το πρωί μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ όπου τον περίμενε ο Θωμάς Μαύρος για τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Εν όψιν της 3ης του Σεπτέμβρη Προσκλητήριο στελεχών


Ορίστηκαν οι νέοι τομεάρχες στο ΠαΣοΚ

Προσκλητήριο σε όλα τα στελέχη του Κινήματος από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα θα απευθύνει το ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο του νέου Μουσείου Μπενάκη στις 3 Σεπτεμβρίου, γενέθλια ημέρα του ΠΑΣΟΚ.
Στην εκδήλωση που θα γίνει με αφορμή τη Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη, το ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει μεγάλη κινητοποίηση όπου θα καλεστούν όλα τα ιστορικά στελέχη και όσοι έχουν διατελέσει

25χρονος σκοτώθηκε το πρωί σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε στις 06.50 σήμερα το πρωί ένας 25χρονος Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Παλαιού Σταθμού, έναντι του ΚΤΕΛ, στο ρεύμα εξόδου. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ο 25χρονος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και ο ίδιος να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο σημείο

Μια νέα ασθένεια επικίνδυνη όσο το AIDS ανακάλυψαν ερευνητές στην Ασία


Μια νέα ασθένεια επικίνδυνη όσο το AIDS ανακάλυψαν ερευνητές στην Ασία. Τα αίτια της μυστηριώδους ασθένειας, που δεν έχει καν ακόμη επίσημο όνομα, προκαλεί ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος αναγνωρίστηκε και τα αίτιά της παραμένουν άγνωστα, με τους επιστήμονες να σηκώνουν μέχρι στιγμής τα χέρια ψηλά για μια πιθανή θεραπεία.

«Φύλλο και φτερό» στη Βουλή τα «πόθεν έσχες» όλων από το 1974..




Στο μικροσκόπιο οι φορολογικές δηλώσεις όλων των κοινοβουλευτικών, καθώς και των συζύγων και τέκνων τους.
Από το μικροσκόπιο της Βουλής θα περάσουν τα «πόθεν έσχες» εκείνων που ασχολήθηκαν και ασχολούνται με την πολιτική από τη Μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη έρευνα.

Εβδομάδα χαμηλών τιμών



«Εβδομάδας χαμηλών τιμών ΔΕΘ» διοργανώνουν οι καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες-καταναλωτές, με το διευρυμένο συνεχές ωράριο που λειτουργεί η αγορά της Θεσσαλονίκης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, « να απολαύσουν ειδικές χαμηλές τιμές στις αγορές τους», συμμετέχοντας στη γιορτή της

31χρονος "άνοιγε" αυτοκίνητα στη δυτική Θεσσαλονίκη

Εξιχνιάσθηκαν 18 περιπτώσεις διαρρήξεων Ι.Χ. αυτοκινήτων στις περιοχές της Μενεμένης.
Κορδελιού, Εύοσμου και Αμπελοκήπων. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε 31χρονος Έλληνας , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 31χρονος από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2011, διέρρηξε συνολικά δεκαοχτώ Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στις περιοχές της

Μπουτάρης: Ρατσιστές όσοι δήμαρχοι δεν θέλουν μετανάστες στα στρατόπεδα των δήμων τους

Κριτική στους συναδέλφους του δημάρχους, οι οποίοι αντιδρούν στο γεγονός ότι οι παράνομοι μετανάστες
συγκεντρώνονται σε στρατόπεδα της περιοχής τους, άσκησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. «Ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μετανάστες, καθώς δεν υπάρχουν στρατόπεδα ή άλλοι χώροι, όμως εγώ δεν θα έλεγα όχι στo να φιλοξενήσω μετανάστες. Όσοι το κάνουν

Σήμερα το πρωί η κρίσιμη συνάντηση Σαμαρά – Μέρκελ

Συνάντηση με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς, συνεχίζοντας τις προσπάθειες να πείσει τους Ευρωπαίους εταίρους ότι η χώρα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της
και προχωρώντας παράλληλα στις απαραίτητες

"Νεκρή" η αγορά ακινήτων – Ποια είναι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη

Κλινικά νεκρή είναι η αγορά διαμερισμάτων, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) που αφορούν τις συναλλαγές του πρώτου εξαμήνου του 2012. Σε όλη τη χώρα τα απούλητα σπίτια υπολογίζονται σε 120.000
Οι συναλλαγές -εκτιμήσεις επί οικιστικών ακινήτων που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση του τραπεζικού συστήματος για οποιοδήποτε λόγο (χρηματοδότηση για αγορά, εγγραφή εξασφάλισης για μη στεγαστικά δάνεια,

Ζητά παρέμβαση Βενιζέλου



Το μέλος της πολίτικης γραμματείας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος με ανακοίνωση του υποστηρίζει ότι δεν μπορεί η κοινωνία να αντέξει νέα μέτρα περικοπών. Καλεί μάλιστα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο να αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι οι εργαζόμενοι  δε θα ανεχτούν από το ΠΑ.ΣΟ.Κ ένα ακόμη πισωγύρισμα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.

Συνεχή ραντεβού Λοβέρδου



Δε σταμάτησε ούτε στιγμή τις επαφές, συναντήσεις και σχεδιασμούς, ο Ανδρέας Λοβέρδος, που σύμφωνα με την ιστοσελίδα parapolitikia.gr, δεν έκανε διακοπές.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν στο parapolitika.gr ότι ο κ. Λοβέρδος έχει αυτό τον καιρό πολλές επαφές, τηλεφωνικές, αλλά και προσωπικές, με στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, από την

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ με 5,80 μ. ο Φιλιππίδης

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ με 5,80 μ. ο Φιλιππίδης
 
Το άλμα που περίμενε εδώ και καιρό τόσο ο ίδιος όσο και ο
 προπονητής του κ. Δημήτρης Κυτέας πέτυχε την Πέμπτη το βράδυ στο μίτινγκ του Ντάιμοντ Λιγκ στη Λωζάνη οΚώστας Φιλιππίδης

Άρης: Έφτασε και υπογράφει ο Κοέλιο

Τον Πορτογάλο μεσοαμυντικό υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" τα μέλη διοίκησης Αλέκος Κατσιαούνης και Αντώνης Ζαμπέτας, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις
ο Νούνο Κοέλιο, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον Άρη. Γνωρίζω ότι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, έχει πολλούς και θερμούς φιλάθλους. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα και

Στους δρόμους οι αιρετοί- Δεν αποκλείουν ακόμη και παραιτήσεις οι δήμαρχοι

Κλειστοί θα παραμείνουν οι δήμοι όλης της χώρας την ερχόμενη Πέμπτη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας

για τις περικοπές στα κονδύλια της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σήμερα συνήλθε η γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, η ενέκρινε το παρακάτω ψήφισμα:

Καταδικάζει τα επεισόδια στην Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" προχώρησε σε γραπτή δήλωση αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ραπίντ Βιέννης στην
οποία αναφέρει:

Στάθηκε στο ύψος του



Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Ατρόμητος με τη Νιούκαστλ στο Περιστέρι στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ καλά απέναντι στους Άγγλους, οι οποίοι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και θα πάνε χωρίς άγχος στον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτης.
Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς προηγήθηκε στο 24 με τον

Η πρόκριση στα χέρια του



Η υπόθεση πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ παραμένει στα  χέρια του ΠΑΟΚ μετά την πρώτη αναμέτρηση με τη Ραπίντ Βιέννης, στο πλαίσιο των πλέι οφ της διοργάνωσης.
Στον αγώνα που «σημαδεύτηκε» από τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν εντός του γηπέδου της Τούμπας λίγο πριν την ώρα έναρξης (21:30), ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 2-1 των Αυστριακών, που προηγήθηκαν με τον Άλαρ στο 25΄. Στο 69΄ ο Αθανασιάδης ισοφάρισε για τους Θεσσαλονικείς, ενώ