Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Πρόγραμμα 8 δισ. ευρώ για διάσωση της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας

Με πρόγραμμα 8 δισ. ευρώ θα στηρίξει τη γαλλική ...Το σχέδιό του για τη διάσωση της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία έχει δεχθεί πολύ μεγάλο πλήγμα από την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, συνολικής αξίας 8 δισ. ευρώ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

ΣΥΡΙΖΑ: Πόσες απευθείας αναθέσεις έργων έγιναν στην πανδημία;

Βουλή: Η κόντρα Μητσοτάκη και Τσίπρα για τον κορονοϊό – Όλα όσα ...Ερώτηση προς όλους τους Υπουργούς κατέθεσε η Γραμματέας τη Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και 60 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας αναλυτικά στοιχεία σε σχέση με το ποιες και πόσες απευθείας αναθέσεις έχει κάνει η Κυβέρνηση με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού covid-19;

Τέλος εποχής για Τσιόδρα-Χαρδαλιά - Σταματούν οι ενημερώσεις για τον κορονοϊό

Το τέλος των live ενημερώσεων για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό στη χώρα μας, όπως τις είχαμε συνηθίσει όλο αυτό τον καιρό, ανακοίνωσαν ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς, το απόγευμα της Τρίτης.

Αυτά είναι τα 15 νέα πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ

Στα ΚΕΠ εντάσσονται δεκαπέντε πιστοποιητικά αρμοδιότητας του υπουργείου Δικαιοσύνης που έως σήμερα χορηγούνταν μόνο από τα Ειρηνοδικεία και τα Πρωτοδικεία. Αυτό προβλέπει η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα και του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά.

Χρήστος Παπαστεργίου: Όχι στις «επικοινωνιακές κορώνες»

Χωρίς σχέδιο, και με επικοινωνιακές κορώνες ο Περιφερειάρχης Κ.Μ. κ. Τζιτζικώστας «δρομολογούν από κοινού» με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης τρία έργα (τις αναπλάσεις της Πλατείας Αριστοτέλους, της Λεωφόρου Νίκης και της

Μιχάλης Καρχιμάκης : Αφήστε τον Δημάκη να σπουδάσει.

Αφήστε τον Βασίλη Δημάκη να σπουδάσει !
Είμαι απόφοιτος του ίδιου τμήματος στο οποίο είναι και σήμερα φοιτητής ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης.Ο Βασίλης όμως έκανε διπλάσια προσπάθεια από εμένα να φτάσει εκεί που είναι. Έπρεπε να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό, να

Μένουμε Όρθιοι 2: Το μεγάλο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στη μεσαία τάξη

Αν κάτι έγινε απολύτως ξεκάθαρο από την ανακοίνωση του προγράμματος "Μένουμε 'Ορθιοι 2" από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Ζάππειο τη Δευτέρα, είναι ότι αυτή τη φορά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φάνηκε ότι δεν θέλει να χαρίσει τη μεσαία τάξη στη Νέα Δημοκρατία.

Βαρουφάκης: Ο πρωθυπουργός αποτυγχάνει να προβλέψει το παρελθόν

Σε υψηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους, ο Γιάνης Βαρουφάκης κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για αστοχία προβλέψεων και εκτιμήσεων για την οικονομία.
Η σχετική δήλωσή του επικεφαλής του ΜέΡΑ 25

Άρης: Πέφτουν οι υπογραφές με Ένινγκ

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μίχαελ Ένινγκ παραμένει στον πάγκο του Άρη και την επόμενη σεζόν.Ο Γερμανός τεχνικός έχει συμφωνήσει στους περισσότερους όρους του συμβολαίου του με τον Θόδωρο Καρυπίδη και εκείνο που είχε απομείνει ήταν λεπτομέρειες στο οικονομικό σκέλος.

Μητσοτάκης: Μέχρι 15 Ιουνίου θα ανοίξουν τα χερσαία σύνορα



Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα ανοίξουν τα χερσαία σύνορα της χώρας για τον οδικό τουρισμό, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα εργαστεί για να διασωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της τουριστικής σεζόν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Απίστευτες εικόνες στη Χαλκιδική: «Λευκό» τοπίο… από το χαλάζι

Απίστευτες εικόνες στη Χαλκιδική: «Λευκό» τοπίο... από το χαλάζιΕντυπωσιακές είναι οι εικόνες από την Χαλκιδική, καθώς το τοπίο από το χαλάζι που στρώθηκε στους δρόμους θα θυμίζει χειμώνα και... χιονόστρωση.