Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Αυξήσεις στο ρεύμα: Τα μέτρα για "φρένο" στις επιβαρύνσεις - Τι εξετάζεται για το Κοινωνικό Τιμολόγιο

Μια σειρά από μέτρα προκειμένου να "φρενάρουν" τις επιπτώσεις της αύξησης των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας στους ευάλωτους καταναλωτές εξετάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργεια. 

Copernicus: Βιώσαμε το θερμότερο καλοκαίρι στην Ευρώπη

Με θερμοκρασίες ρεκόρ να καταγράφονται σε μεσογειακές χώρες λόγω των μαινόμενων πυρκαγιών, το καλοκαίρι που μόλις τελείωσε ήταν το πιο ζεστό, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή υπηρεσία Copernicus αναφορικά με την κλιματική αλλαγή.

Με εντολή Μαξίμου, οι ιδιώτες παιδίατροι θα συμμετάσχουν στον εμβολιασμό

Ο εμβολιασμός των παιδιών άνω των 12 χρόνων για τη λοίμωξη Covid-19 θα μπορεί να γίνεται και από τους ιδιώτες παιδιάτρους στα ιατρεία τους, έπειτα από απόφαση που ελήφθη σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νέα αναβολή στη δίκη του Ιβάν Σαββίδη για το επεισοδιακό ΠΑΟΚ – ΑΕΚ το 2018

Η απουσία βασικών μαρτύρων του κατηγορητηρίου οδήγησε σε νέα αναβολή στη δίκη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος οπλοφορώντας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στον πολυσυζητημένο αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, τον Μάρτιο του 2018.

Η τελευταία ομιλία της Μέρκελ στη γερμανική Βουλή: Τι είπε για το διάδοχό της, τα εμβόλια και τα... πειραματόζωα

Σε προεκλογική αντιπαράθεση εξελίσσεται η τελευταία πριν από τις εκλογές της 26ης Σεπτεμβρίου συνεδρίαση του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου, με θέμα την «κατάσταση στη Γερμανία».

Δημήτρης Τζανακόπουλος : Ανίκανη η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αντιμετωπίσει την ακρίβεια

«Το κυβερνητικό δόγμα περί αυτορρύθμισης της αγοράς κατέρρευσε μέσα στα καρτέλ», τόνισε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Το παρασκήνιο της “μεταγραφής” του Χρήστου Στυλιανίδη στην κυβέρνηση

Πώς και γιατί έγινε η επιλογή του Κυπρίου πρώην Επιτρόπου και του πρώην αρχηγού της Αεροπορίας για την ηγεσία του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας από τον Κ. Μητσοτάκη.