Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Συγκλονιστικές εικόνες από το Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα - Χιλιάδες πιστοί για το Αγιο Φως

Συγκλονιστικές εικόνες από το Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα - Χιλιάδες πιστοί για το Αγιο ΦωςΧιλιάδες πιστοί θέλησαν για μια ακόμη χρονιά να ζήσουν από κοντά το θαύμα της Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα.
Στιγμές κατάνυξης για μια ακόμη φορά στα Ιεροσόλυμα όπου ο Πανάγιος Τάφος «πολιορκήθηκε» από χιλιάδες πιστούς. Ο Πατριάρχης

Η αξιολόγηση φέρνει ανασχηματισμό -Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)Με το… μυαλό στον ανασχηματισμό είναι υπουργοί, βουλευτές αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι εκτιμούν πως από τη στιγμή που θα «κλείσει» η αξιολόγηση ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε μια γενναία ανανέωση του υπουργικού συμβουλίου.

"Φτερά" έκαναν 1,9 δισ. ευρώ από τις τράπεζες

Για τρίτο συνεχόμενο μήνα υποχώρησαν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες τον Μάρτιο. Η μείωση είναι αποτέλεσμα της μείωσης των καταθέσεων που διατηρούν τα φυσικά πρόσωπα σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου και προθεσμιακές καταθέσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, οι καταθέσεις

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για το Πάσχα

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για το Πάσχα«Το φετινό Πάσχα ας γίνει έξοδος από τον φόβο και την απόγνωση προς την ελπίδα και τη δημιουργικότητα» υπογράμμισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ο οποίος τέλεσε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής την ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Σε τρία κομμάτια η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα σκληρά μέτρα

Το πολιτικό κλίμα στις εκλογικές τους περιφέρειες θα έχουν την δυνατότητα να αφουγκραστούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή τους τις ημέρες του Πάσχα.
Στον ΣΥΡΙΖΑ , τόσο οι βουλευτές όσο και τα επιτελεία της κυβέρνησης και του κόμματος θα λάβουν σοβαρά υπόψη τις αντιδράσεις των πολιτών προκειμένου να χαράξουν την

Ποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν από τον Παπακωνσταντίνου να «δώσει» τον Βενιζέλο

Nikos Libertas / SOOCΤα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέγγισαν τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου για να «καρφώσει» τον Ευ. Βενιζέλο, «φωτογραφίζει» ο Βηματοδότης.
Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας, στο βιβλίο του με τίτλο

Στα Εξάρχεια τα γραφεία του κόμματος της Ζωής

Στα Εξάρχεια βρίσκονται τα γραφεία του νέου κόμματος της πρώην Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, της «Πλεύση Ελευθερίας».
Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το κόμμα της βρήκαν στέγη σε ένα κλασικό κτίριο στην οδό Ιπποκράτους, στη

Με φόντο τον επιτάφιο ο Αμβρόσιος καταράστηκε τον Φίλη και τους άθεους

Με φόντο τον επιτάφιο ο Αμβρόσιος καταράστηκε τον Φίλη και τους άθεουςΑξέχαστη θα μείνει στους πιστούς που ήταν παρόντες στη συνάντηση των επιτάφιων στο κέντρο του Αιγίου η καθιερωμένη ομιλία του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας Αμβροσίου, ο οποίος παρά τον θρήνο και την κατάνυξη των ημερών έστειλε... κατάρες κατά του

Το υπ. Αμυνας στέλνει μόνιμες δυνάμεις ανατολικά των Οινουσσών μετά από τις τουρκικές προκλήσεις

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)Επειτα από το μπαράζ των τουρκικών προκλήσεων το τελευταίο διάστημα, η ηγεσία του υπουργείου Αμυνας αποφάσισε τη μόνιμη παρουσία μικρής στρατιωτικής δύναμης στη νησίδα Πασάς, ανατολικά των Οινουσσών.