Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Αλέξης Τσίπρας: Οι τράπεζες «έχουν ξαναγυρίσει στην ασύδοτη λειτουργία τους απέναντι στους εργαζόμενους»

Τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς που βρίσκονται «στις επάλξεις αγωνιστικών κινητοποιήσεων» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων.

Αποζημίωση ΕΛΓΑ: Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να αυξηθεί το ανώτατο όριο

Μέχρι το τριπλάσιο του προβλεπόμενου ορίου των 70.000 ευρώ μπορεί να υπολογιστεί η αποζημίωση που καταβάλει ο ΕΛΓΑ στους δικαιούχους για

Πανελλήνιες 2021: Η παράνοια του συστήματος Κεραμέως με παραδείγματα - Πώς μένουν έξω αριστούχοι

Το δαιδαλώδες και εν τέλει πολύ άδικο σύστημα αγωγής αφήνει εκτός ΑΕΙ υποψήφιους οι οποίοι έγραψαν από αρκετά έως πολύ καλά.

Η Έφη Αχτσιόγλου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Η πρώην Υπουργός Εργασίας και τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Γέννησε το πρωί της Τετάρτης σε μαιευτήριο της Αθήνας.

Τα δύο σενάρια για τον κατώτατο μισθό

Δύο σενάρια για τον κατώτατο μισθό των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ".

Κατατέθηκε η τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Στη Βουλή κατατέθηκε η τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων κατηγοριών εργαζομένων. Η τροπολογία προβλέπει υποχρεωτικό εμβολιασμό για τρεις κατηγορίες εργαζομένων:

Πρωταθλητές NBA οι Μιλγουόκι Μπακς - Μυθική εμφάνιση από τον Αντετοκούνμπο με 50 πόντους

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει το ματς της ζωής του, οι Μπακς επικράτησαν με 105-98 των Σανς, έκαναν το 4-2 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές του ΝΒΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 1971.