Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Παραιτήθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Την παραίτησή του υπέβαλε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας Δημήτρης Κεχαγιάς μετά την καταγγελία που έγινε από την ΠΟΕΔΗΝ για τη διακίνηση εγγράφου συναίνεσης για τον εμβολιασμό των υγειονομικών.

Ελλάδα- Ισραήλ: Συμφωνία για δημιουργία Σχολής Πολεμικής Αεροπορίας

Συμφωνία 1,68 δισεκατομμυρίων δολαρίων για 20 χρόνια θα υπογραφεί απο Ελλάδα και Ισραήλ για τη δημιουργία εκπαιδευτικού κέντρου για την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία. Τι θα περιλαμβάνει.

Τσίπρας: Ανατριχιαστική η ομολογία Γεωργιάδη ότι η Θεσσαλονίκη θρηνεί νεκρούς γιατί αγνόησαν τους ειδικούς

«Η ομολογία του Υπουργού Ανάπτυξης πως η Θεσσαλονίκη θρηνεί τόσους νεκρούς από την πανδημία γιατί η κυβέρνηση αγνόησε τους ειδικούς που είχαν ζητήσει

«Πράξεις για την Μακεδονία»: «Τ΄ είχες Γιάννη, τ΄είχα πάντα ...» ή, αλλιώς, επιδοτήσεις μόνο για ορισμένους και μυημένους... »

Ανακοινώθηκαν πρόσφατα τα αποτελέσματα του προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και, δυστυχώς, όσα είχαμε

Κύπελλο Ελλάδος: Δεν «έβγαλε» ντέρμπι η κλήρωση - Πρόκριση άνευ αγώνα για Παναθηναϊκό και Λαμία

Στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Γ' φάσης του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, από την οποία αναδείχθηκαν τα έξι ζευγάρια

Παραδοχή Γεωργιάδη: "Από σεβασμό στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα πριν του Αγ. Δημητρίου"

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναγνώρισε το λάθος της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη, όπου στη λειτουργία του Αγίου Δημητρίου παρατηρήθηκε το αδιαχώρητο. Αγνοήθηκαν οι εισηγήσεις των ειδικών.

Αντώνης Κοτσακάς, Πάνος Ρήγας, Νίκος Σκορίνης : Νέα τάση στον ΣΥΡΙΖΑ - Ριζοσπαστική Εναλλακτική Ενότητα (ΡΕΝΕ)

Σχέδιο αρχών / κατευθύνσεων για τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σε κορμό της προοδευτικής παράταξης.

Βολές εκ των έσω για το «ευέλικτο» κυβερνητικό σχήμα

 


Βολές κατά της κυβέρνησης για τον σημερινό ανασχηματισμό ήρθαν και εκ των έσω με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας,, να είναι μάλιστα από τους πρώτους που αντέδρασε.