Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Όταν η συντέλεια δεν ήρθε... ούτε το 1910!


Οι συντέλειες πάνε κι έρχονται, αλλά η Γη παραμένει στη θέση της. Το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου 2012 σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια φέρνει στο νου το 1910, όταν ο κομήτης Χάλεϊ θα κατέστρεφε τη Γη.


5,3 δισ. κινητά κυκλοφορούν στον πλανήτη!


Κατά τη διάρκεια του 2012 το 94% των ανθρώπων, δηλαδή 6,7 δισεκατομμύρια, είχαν συνδρομή... σε κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. 

Στο περιοδικό "Tomi Ahonen Almanac" του 2013, θα κυκλοφορήσουν αναλυτικά όλα τα στατιστικά δεδομένα για τη χρήση των κινητών τηλεφώνων μέσα στο έτος που φεύγει. Πολλοί από τους αριθμούς και τα δεδομένα που θα δημοσιευτούν έχουν ήδη διαρρεύσει και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Το 2013 θα είναι το πιο ζεστό έτος στην ιστορία


Το επόμενο έτος, η παγκόσμια θερμοκρασία θα είναι υψηλότερη από τον μακροπρόθεσμο μέσο όρο κατά 0,57 βαθμούς,- προβλέπουν οι Βρετανοί μετεωρολόγοι. 

«Είναι πιθανό ότι το 2013 θα είναι ανάμεσα στα 10 ιδιαίτερα ζεστά έτη από το 1850. Προβλέπεται ότι θα είναι πιο ζεστό από το 2012», - είπαν οι μετεωρολόγοι, εξηγώντας ότι το επόμενο έτος θα είναι πιο ζεστό από το μέσο ετήσιο όρο κατά 14 ° C. 

ΤτΕ | Υποχρεωτική και η ιδιωτική ασφάλιση για όλους


Υπέρ της «αυτόμα­της (ή υποχρεωτικής) εγγραφής όλων των εργαζομένων στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εται­ρείες -παράλληλα με την αυ­τόματη εγγραφή στον ΕΟΠΥΥ- τάσσεται η Τράπεζα της Ελλάδος στην τελευταία έκθεση της. 

Σ' αυτήν αφιερώ­νεται ένα δεκασέλιδο ένθετο, στο οποίο η ΤτΕ αναλύει εκτε­ταμένα τα θετικά αποτελέσμα­τα της πρόσφατης ασφαλιστι­κής μεταρρύθμισης (2010) στη βιωσιμότητα των Ταμείων και καταλήγει στην ανάγκη δυναμι­κής αξιοποίησης της επαγγελ­ματικής και, κυρίως, της ιδιω­τικής ασφάλισης στην Ελλάδα.

Οι δύσκολες ώρες του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στον Κορυδαλλό


Απογοητευμένος από τους νομικούς του συμβούλους εμφανίζεται ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και κυρίως από αυτούς που τον διαβεβαίωναν ότι δεν θα προφυλακιστεί. 



Μέσα στον Κορυδαλλό συναντά καθημερινά τους δικηγόρους του οι οποίοι βλέπουν κατά μόνας, αφού σε αυτή τη φάση σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής εμφανίζεται να έχουν μοιραστεί σε δύο στρατόπεδα με μάλλον προβληματικές σχέσεις μεταξύ τους. 

Το κρυφό σχέδιο για τον εντοπισμό όσων χρωστούν το χαράτσι


Σχέδιο SOS είχε επεξεργαστεί το υπουργείο Οικονομικών για την περίπτωση που ο Άρειος Πάγος δεν ανέτρεπε τη δικαστική απόφαση η οποία απαγόρευε ουσιαστικά στη ΔΕΗ να εισπράττει το χαράτσι (ΕΕΤΗΔΕ) στα ακίνητα μαζί με τους λογαριασμούς τους ηλεκτρικού ρεύματος.

Χτυπούσε την πόρτα και μοίραζε λεφτά στην Καβάλα.


Μία ιστορία ανιδιοτελούς προσφοράς από Ελληνίδα που ζούσε πολλά χρόνια στο εξωτερικό και επέστρεψε στην Καβάλα βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Με τη συνδρομή του δήμου η γυναίκα έγινε "το καλό πνεύμα των Χριστουγέννων" για δέκα οικογένειες.

Ζήτησε από... τον δήμαρχο να της υποδείξει δέκα οικογένειες της πόλης, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στη συνέχεια, με απόλυτη διακριτικότητα, με τη συνοδεία ενός δημοτικού υπαλλήλου, επισκέφθηκε τις οικογένειες δίνοντας ένα σεβαστό ποσό για κάθε οικογένεια.

Συλλυπητήρια ΠΑΣΟΚ για τον Γιώργο Κίσσονα



Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζει το ΠΑΣΟΚ για το θάνατο του Γιώργου Κίσσονα ιδρυτικό μέλος του κόμματος. Διαβάστε την ανακοίνωση.
«Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει τη βαθειά του λύπη για τον θάνατο του Γιώργου Κίσσονα. Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του ΠΑΚ, διευθυντής των κεντρικών γραφείων του ΠΑΚ με έδρα τη Ρώμη,

"Aυλαία" σήμερα για τους "32" του Κυπέλλου - Όλη η προσοχή στο Κλ. Βικελίδης

Με τις τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται τον Πλατανιά (17:00), έχοντας
σαφές μειονέκτημα για την πρόκριση μετά την ήττα με 3-1 στο πρώτο ματς της Κρήτης. Την ίδια ώρα στην Ξάνθη, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχοντας προβάδισμα με 1-1 στις Σέρρες αντιμετωπίζει τον Γάζωρο. Στις 20:00 ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα. Τέλος το πιο

Κίνημα "δεν πληρώνω" και για τα τέλη κυκλοφορίας

Τα μέλη του Κινήματος ενάντια στο μνημόνιο δραστηριοποιούνται κατά της καταβολής των τελών κυκλοφορίας...
είναι τα μέλη του Κινήματος ΕΣε συνέντευξη τύπου που έδωσαν στην Ηλεία προέτρεψαν τους πολίτες τη Δευτέρα στις εννέα το πρωί, να συγκεντρωθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να καταβάλλουν μόλις ένα ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας

Μπίστης κατά Κουβέλη για την Κεντροαριστερά...




Ο Νίκος Μπίστης, που παραιτήθηκε από υπεύθυνος Διεύρυνσης της ΔΗΜΑΡ μετά την απόφαση του Φώτη Κουβέλη να πει «όχι» στη συμμετοχή στο Φόρουμ Διαλόγου για την Κεντροαριστερά, δεν χαρίζεται στον πρόεδρο του κόμματός του.
Με άρθρο του στην ιστοσελίδα «Μεταρρύθμιση» (η οποία θεωρείται το άτυπο think tank των «εκσυγχρονιστών») ο Μπίστης ασκεί σκληρή κριτική στον Φώτη Κουβέλη. «Η λογική του μικρού κόμματος που επειδή έγινε μικρομεσαίο κάθεται πάνω στο ποσοστό

Ανασχηματισμός μετά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ



Οριστικό τέλος στα σενάρια περί εκλογικού αιφνιδιασμού εκ μέρους του Πρωθυπουργού από το πρώτο εξάμηνο του 2013 έβαλε ο Α. Σαμαράς κατά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της περασμένης Τρίτης, ενώ ατύπως συμφωνήθηκε με τους Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη ότι ο ανασχηματισμός «παγώνει» τουλάχιστον μέχρι το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, τον Φεβρουάριο.

Λεμπ: Ο επενδυτής που πόνταρε στην Ελλάδα και κέρδισε 500 εκατ. δολάρια


lemp-o-ependytis-poy-pontare-stin-ellada-kai-kerdise-500-ekat-dolariaΣτην Ελλάδα έγινε ευρύτερα γνωστός το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο λόγος για τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Third Point LLC, Ντάνιελ Λεμπ, ο οποίος αποκόμισε μεγάλα κέρδη από το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου.

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ "ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ" ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με πληροφορίες, η ανατιπαραβολή της λίστας Λαγκάρντ που έφτασε πριν δύο μέρες στην Ελλάδα, με τη λίστα που υπήρχε εδώ και δύο χρόνια, ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα για τους καταθέτες στο. εξωτερικό. Στο στόχαστρο του εισαγγελέα βρίσκονται περίπου 2.000 κάτοχοι τραπεζικών λογαριασμών της HSBC στην Ελβετία για την πιθανότητα

Πού θα περάσουν τα Χριστούγεννα οι πολιτικοί αρχηγοί;


Εκτός της πρωτεύουσας θα περασουν τις γιορτές των Χριστουγέννων οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί

οι οποίοι είτε θα επισκεφτούν τις εκλογικές τους περιφέρειες είτε τα εξοχικά τους είτε κάποιο μέρος του εξωτερικού, όπως για παράδειγμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ήδη βρίσκεται στη Λατινική Αμερική.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα βρίσκεται μέχρι την παραμονή των

Δεκτή η παραίτηση Μπάγιεβιτς

Παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Σερβοέλληνας τεχνικός


Παρελθόν από τον Ατρόμητο θα πρέπει να θεωρείται ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Σπανός αναμένεται να κάνει δεκτή την παραίτησή του.

Η απογοήτευση ήταν έντονη στο στρατόπεδο του Ατρομήτου μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς να υποβάλλει την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου.

Νικήτας Κακλαμάνης: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έκανε οικογένεια ...


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Crash δίνει απαντήσεις και σε μία πιο προσωπική ερώτηση.
Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος της Αθήνας, απέδωσε τη μη δημιουργία οικογένειας στο γεγονός ότι σαν γιατρός στην εποχή του άρχιζες να βγάζεις χρήματα μετά τα 40. Όχι όμως μόνο αυτό. Όπως αναφέρει: «Όταν φτάσεις πια σε μια τέτοια ηλικία και έχεις μάθει να ζεις μόνος σου, τότε είναι πάρα πολύ δύσκολο να βάλεις