Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Πασχάλης Τόσιος: "Μήνυμα προς γνωστούς δεξιόστροφους και καρεκλοκένταυρους αποδέκτες"



Μπορεί η περίοδος της πανδημίας να απασχολεί κυρίως την επικαιρότητα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ωστόσο, δεν παύει να έχει αρκετά πολιτικά φλερτ, ακόμη και αν δεν τα πιάνουν τα ραντάρ.

Τσίπρας για ανεργία: Να μη χαθεί σε 5 μήνες ό,τι καταφέραμε σε 5 χρόνια

Ο Αλ. Τσίπρας, μιλώντας στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην επικαιροποίηση του προγράμματος, με στόχο μεταξύ άλλων "να πιεστεί η κυβέρνηση και να ακούσει την κραυγή αγωνίας των εργαζομένων".

Γεννηματά: Η κυβέρνηση ακολουθεί τον δρόμο της αλαζονείας και του αυταρχισμού

Ανεβάζοντας του τόνους της αντιπολιτευτικής της κριτικής προς την κυβέρνηση, η Φώφη Γεννηματά με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα προειδοποιεί για το κίνδυνο ενός νέου διχασμού που είναι προ των πυλών με συνέπεια την πόλωση και νέα έξαρση του λαϊκισμού ενώ τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η

Ποδόσφαιρο: Πιθανή έναρξη στην Super League στις 14 Ιουνίου και φινάλε στις 29 Ιουλίου

Οι ομάδες έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις ανά γκρουπ μετά την πανδημία και σιγά σιγά επανέρχεται η κανονικότητα, τόσο στον αθλητισμό, όσο και πιο συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο.Όσον αφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Μάιος είναι ξεκάθαρα ο πιο κρίσιμος μήνας, αφού αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για την επανέναρξη της Super League.

Κορωνοϊός: Δέκα νέα κρούσματα, κανένας νέος θάνατος για δεύτερο 24ωρο

Covid-19: Κανένας νέος θάνατος - 2.642 κρούσματα στην Ελλάδα ...Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας και κανέναν νέο θάνατο για δεύτερο 24ωρο ανακοίνωσε το υπ. Υγείας.Σύμφωνα με την γραπτή ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2726, εκ των οποίων το 55,5% αφορά άνδρες.

Επαναλειτουργία καταστημάτων ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι σε συνέχεια σχετικής απόφασης της ελληνικής κυβέρνησης και στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων για τη συγκράτηση της εξάπλωσης του ιού COVID-19, το δίκτυο των περίπου 3.750 καταστημάτων ΟΠΑΠ επαναλειτουργεί από τις 11 Μαΐου 2020.

Αυτά είναι τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα από την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, συνολικά 1.072 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης (Πόθεν Έσχες) του έτους 2019 (χρήση 2018) των πολιτικών προσώπων και θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.

Του Φίλιππου Δεργιαδέ : Γαλάζια προπαγάνδα χωρίς τέλος…

Ούτε χώρα - μπανανία να είμαστε. Η «διαπλοκή»* πολιτικής- οικονομικής εξουσίας και ΜΜΕ έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Όχι μόνο είναι υπαρκτή και εμφανής και ξεχειλίζει από τα μπατζάκια της χώρας, αλλά θυμίζει άλλες, σκοτεινές εποχές, φεουδαλισμού και σκληρής ολιγαρχίας, όταν οι ευγενείς και

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 20,2% το προβάδισμα της ΝΔ, κυριαρχία Μητσοτάκη -Η αξιολόγηση των υπουργών

Στη νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll αποτυπώνεται το μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 20,2%, ενώ καταγράφεται και η κυριαρχία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ανοίγουν 66.010 επιχειρήσεις σήμερα - Ποιες ανεβάζουν ξανά ρολά

Ποια καταστήματα ανοίγουν από την Δευτέρα 11 Μαΐου - PatratoraΕπαναλειτουργούν από σήμερα, Δευτέρα, 66.010 λιανεμπορικές και άλλες επιχειρήσεις στo πλαίσιο της δεύτερης φάσης της άρσης των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας.