Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

"Έφυγε" ο ο προπονητής του Άρη Γιώργος Περσιανλής

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Γιώργος Περσιανλής.Όπως αναφέρει το "pressaris.gr" τον άτυχο τεχνικό, που υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή οι γιατροί, που κατέφθασαν άμεσα στο «Κλ. Βικελίδης», όμως, αν και το κατάφεραν, έπαθε συνεχείς ανακοπές, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να

Τελικό: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 4-0

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το ντέρμπι κορυφής στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι πρωταθλητές συνέτριψαν με 4-0 τον "δικέφαλο του Βορρά" και αποσπάστηκαν έξι βαθμούς αποδεικνύοντας με εμφατικό τρόπο ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Ε.Βενιζέλος: « Έρχεται και η ανάσταση κ. Κουβέλη»

Μετα την ομιλια του κ. Βενιζέλου, αμέσως ζήτησε το λόγο να λάβει ο προεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης. Εκει για πρώτη φορά Κουβέλης και Βενιζέλος μίλησαν όπως θα ήθελαν να μιλήσουν εδω και καιρό.
Τον λόγο ζήτησε ξανά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης προκειμένου να απαντήσει στην εισήγηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση

Βολτίτσες στην πλατεία…

Στην πλατεία Συντάγματος κατέβηκε η κα. Κωνσταντοπούλου μεσούσης της συζήτησης για την πρόταση μομφής.
 Απ ότι φαίνεται κατά την αντίληψής της- αλλά και την μέχρι τώρα διαγωγή της- η κοινοβουλευτική διαδικασία είναι μια καλή ευκαιρία για show είτε φόντο είναι τα έδρανα της βουλής, είτε

Σημεία ομιλίας Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθ. Τσαυτάρη, στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ


«Είναι πράξη ανευθυνότητας να υποβαθμίζεται μια καταγεγραμμένη συστηματική προσπάθεια»
«Η Εθνική Ανασυγκρότηση είναι εθνικό ζήτημα. Χρειάζεται συνεννόηση και ομόνοια»
«Σήμερα οτιδήποτε το εθνικό περνάει από το παραγωγικό για να είναι βιώσιμη η ανασυγκρότηση της χώρας»
• Στο πλαίσιο της νέας ΚΑΠ πετύχαμε τη χρηματοδότηση του τομέα με εξίσου σημαντικούς πόρους, 20 και πλέον δις €.

Ημίχρονο στο ντέρμπι- Προηγείται ο Ολυμπιακός του ΠΑΟΚ 1- 0

Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκη" με το σκορ στο 1-0 υπέρ των "ερυθρολεύκων". Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή της μπάλας και περισσότερες τελικές προσπάθειες, όμως χωρίς κάποια ουσιαστική ευκαιρία.

Προσωπική επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα: 'Ατιμη η πράξη του συκοφάντη - Οργανωμένα συμφέροντα κινούνται πολύ κοντά σου

Κορυφώνεται η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Λίγο πριν τις 19:00 ξεκίσαν οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.
Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής αμέσως μετά τον Φώτη Κουβέλη. Χαρακτήρισε εθνικά ανεύθυνη της πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. "Η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας, την ώρα που επιχειρείται η έξοδος από το μνημόνιο" δήλωσε και συνέχισε "Τώρα που πρέπει να σταλεί παντού, και εσωτερικά και εξωτερικά, μήνυμα

Παφίλης: Θα υπερψηφίσουμε την πρόταση δυσπιστίας

«Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση και ψηφίζουμε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας με το δικό μας σκεπτικό» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, διευκρινίζοντας τη στάση που θα τηρήσει το Κομμουνιστικό Κόμμα κατά την ψηφοφορία που διαξαχθεί τα μεσάνυχτα στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας.

ΟΜΙΛΙΑ Φ. ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ EΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Κάποιος θα μπορούσε να εκλάβει τη σημερινή συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης ως μια απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ να διεκδικήσει ψήφο εμπιστοσύνης στην δική του πρόταση για έξοδο από την κρίση, στο δικό του οικονομικό πρόγραμμα. 
Μακάρι να υπήρχε και ψήφος εμπιστοσύνης προς την Αξιωματική Αντιπολίτευση αν αυτό είναι να συμβάλλει στην διαμόρφωση ευρύτερων πολιτικών συναινέσεων για να αντιμετωπιστούν έκτακτες συνθήκες όπως οι τωρινές. 

Τσαυτάρης: Οι αγρότες θα γίνουν η πραγματική ατμομηχανή της οικονομίας

«Συνεννόηση και ομόνοια» σύστησε στην ομιλία του ο Αθ. Τσαυτάρης, υποστηρίζοντας πως «οι αγρότες μπορούν να ξαναγίνουν με τον ιδρώτα τους η πραγματική ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας» και διαπιστώνοντας πως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αγροτική ανάπτυξη, δεν είναι ασύμβατες με τις κυβερνητικές.

Όχι σε συνάντηση με εκπρόσωπο του ψευδοκράτους

Η Ελλάδα, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και προκειμένου να διευκολυνθεί η απευθείας επαφή του Ελληνοκύπριου διαπραγματευτή με την Τουρκική κυβέρνηση, συμφώνησε να υπάρξει συνάντηση στο αντίστοιχο επίπεδο του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΞ με τον διαπραγματευτή της τουρκοκυπριακής κοινότητας που προβλέπεται από το Σύνταγμα του 1960 της Κυπριακής

"Σηκώνουν" τις εισφορές απο τα ασφαλιστικά ταμεία

Ανάληψη των εισφορών τους από τα ταμεία πρόνοιας και επικουρικής ασφάλισης του ιδιωτικού τομέα αλλά και των ΔΕΚΟ κάνουν οι εργαζόμενοι εν όψει των αλλαγών που όπως φαίνεται έρχονται στο ασφαλιστικό εντός του 2014 και θα είναι σαρωτικές.

Σχέδιο για ρύθμιση «κόκκινων» δανείων

Η αναζήτηση τρόπων και μεθόδων για την αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων των τραπεζών εισέρχεται στην τελική ευθεία. Tα «κόκκινα» δάνεια αποτελούν ένα είδος «πληγής» για τις τράπεζες αλλά και την κοινωνία, η οποία βάλλεται από δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη.

Θεσσαλονίκη: Άρχισε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ

«Ανοιξε» η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης των νέων οργάνων στη ΝΔ Θεσσαλονίκης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις δημοτικές εφορευτικές επιτροπές των οργανώσεων του κόμματος και η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων θα ολοκληρωθεί στις 14:00 της Τρίτης, 12 Νοεμβρίου.

Θ.Μωραϊτης: Δίνω ψήφο ανοχής και όχι εμπιστοσύνης

Κι άλλος ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Θάνος Μωραΐτης ασφυκτιά μέσα στο κουστούμι της συγκυβέρνησης και δηλώνει ότι απόψε στη Βουλή δίνει «ψήφο ανοχής» και όχι εμπιστοσύνης.«Ο Α. Σαμαράς είναι πρωθυπουργός με παραχώρηση του ΠΑΣΟΚ, δεν μας κάνει τη χάρη, αν νιώθει ότι δεν μπορεί να διαπραγματευθεί, υπάρχουν κι άλλες λύσεις», είπε ο Θ. Μωραΐτης που προκάλεσε αίσθηση στη Βουλή, καθώς έρχεται σε αντίθεση με τις

Του Χρόνη Μακρίδη : Να επικρατήσει η συνεννόηση


Ο λαός μας πολύ έξυπνα έχει διατυπώσει την άποψη ότι «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται». Τί βλέπει όμως να γίνεται αυτές τις ημέρες, που εξειδικεύονται τα μέτρα προκειμένου να πάρουμε την «δόση»;Τώρα που κορυφώνεται η διαπραγμάτευση με την τρόικα; Από την μια μεριά ο πρωθυπουργός βάζει τα ΜΑΤ να αδειάσουν  το κτίριο της ΕΡΤ ολοκληρώνοντας το λάθος του Ιουνίου και από την άλλη ο κ.Τσίπρας να

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί κορυφαία κοινοβουλευτική πράξη σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής. Δύο μέρες τώρα οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφεραν να μας εξηγήσουν γιατί υπέγραψαν την πρόταση μομφής. Η συγκεκριμένη υπογραφή όμως είναι ιδιαίτερα σοβαρή γιατί αν η πρότασή τους γίνει δεκτή, η χώρα οδηγείται σε εκλογές. Αυτό θέλουν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Ειλικρινά δεν ξέρω.

Το «άδειασμα» του Τσίπρα στον Λαφαζάνη- Τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα για την αμφισβήτηση

Δεν πέρασε απαρατήρητο στη βουλή το «άδειασμα» του Αλέξη Τσίπρα στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, πάνω στο θέμα της ΕΡΤ. Και αρκετοί σχολίαζαν πως με αυτή του την ενέργεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον βουλευτή που τον αμφισβήτησε για τα όσα είπε στο Τέξας.
Αρχικά ο κ. Λαφαζάνης σε υψηλούς τόνους απαίτησε την εμφάνιση του

Πήρε φωτιά το διαδίκτυο για το σχόλιο του Δημήτρη Καρύδη για ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Ταράζει και παλι ο γραμματέας επικοινωνιας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης απευθυνόμενος μεςω του Διαδικτύου σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ . Γραφει λοιπόν κ. Καρύδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ αγκαλιά – Στρατούλης, Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή- στήνουν σκηνικό έντασης έξω από την ΕΡΤ, την ώρα που παίζουν τα δελτία ειδήσεων στα κανάλια.

Μανιάτης: Όχι στο εμφυλιοπολεμικό κλίμα

«Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα πρέπει να χειριστούμε όλοι τις κρίσιμες καταστάσεις, που περνάει ο λαός, η χώρα ολόκληρη», ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

Το παράπονο... της Τζολί

Η διάσημη ηθοποιός Angelina Jolie συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη με την απόφασή της να
υποβληθεί σε μαστεκτομή για να προστατευτεί από τις πιθανότητες να εμφανίσει καρκίνο.
Ο καιρός πέρασε και μόλις σε έξι μήνες από την επέμβαση η πανέμορφη Αντζελίνα υποβλήθηκε σε
επέμβαση όπου της τοποθετησαν επιθεματα σιλικόνης και στα δύο στήθη.

Για τις Bad Bank αποφάσισαν οι Γερμανοί

Συμφώνησαν στη δημιουργία ενός οργανισμού αποτελούμενου από τους ευρωπαίους υπουργούς Οικονομικών, που εκείνος -και όχι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή- θα αποφασίζει πότε θα κλείνουν αφερέγγυες τράπεζεςΟι συντηρητικοί της Άγκελα Μέρκελ και οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD), έφτασαν σε συμφωνία για τον μηχανισμό εξυγίανσης προβληματικών τραπεζών, όπως μεταδίδει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του το