Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Όλες τις πόρτες ανοιχτές αφήνει ο Βενιζέλος

Όλες τις πόρτες ανοιχτές αφήνει ο Βενιζέλος

Την ίδια στιγμή, ορίστηκε ο Η. Πλασκοβίτης και η Λ. Μενδώνη υπεύθυνοι συντονισμού των υπουργών προκειμένου να καταρτιστεί το προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.
Τη διεύθυνση του κόμματος αναλαμβάνει ο Ν. Σαλαγιάννης ο οποίος δε θα είναι ξανά υποψήφιος, ενώ αποφασίστηκε ο Β. Έξαρχος με τον Β. Γερανίδη να αναλάβουν τα ψηφοδέλτια.

Γιγαντοοθόνη στην Times Square "δείχνει" τις ομορφιές της Ελλάδας. Βίντεο


 
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία συμπατριωτών μας που ζούν στην Νέα Υόρκη, οι οποίοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα για να δείξουν στους Αμερικανούς πως η Ελλάδα παραμένει ένας φιλόξενος τόπος με μαγευτική ομορφιά.

Το τσιγάρο μπορεί να προκαλέσει αποβολή


Το τσιγάρο μπορεί να προκαλέσει αποβολή 

Ακόμα ένα λόγο για να κόψουν το τσιγάρο οι καπνίστριες δίνουν τα αποτελέσματα μίας νέας έρευνας στην Ιαπωνία: οι γυναίκες που καπνίζουν πριν μείνουν έγκυες αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο από τις μη καπνίστριες να βιώσουν την απογοήτευση μιας αποβολής όταν αποφασίσουν να κάνουν παιδιά.

Όργιο φοροδιαφυγής από γιατρούς και επιχειρήσεις.Δείτε αναλυτικά.


Όργιο φοροδιαφυγής από γιατρούς και επιχειρήσεις. Δείτε αναλυτικά 

Μέσα σε 2 ημέρες η Οικονομική Αστυνομία εντόπισε γιατρούς για τους οποίους η απόδειξη ήταν άγνωστη λέξη. Το ίδιο και για καφετέριες που είχαν σαν χόμπι την μη έκδοση αποδείξεων.

Οι έλεγχοι έγιναν στις 21 και στις 22/03 και χτύπησαν το τζακ ποτ της φοροδιαφυγής.

Συνεχίζει ανοδικά η ανεργία στη Γαλλία


 

Αυξήθηκε και το Φεβρουάριο ο αριθμός των ανέργων στη Γαλλία για δέκατο διαδοχικό μήνα προκαλώντας έντονο προβληματισμό στον Γάλλο πρόεδρο Nicolas Sarkozy ενόψει του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών στις 22 Απριλίου όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία. 

Το Birmingham «χόρεψε» στους ρυθμούς του Ζορμπά (Video)


Το Birmingham «χόρεψε» στους ρυθμούς του Ζορμπά 
Το Hellenic & Cypriot Society του Birmingham στην Αγγλία τράβηξε τα βλέμματα σε κεντρικό σημείο της πόλης, με ένα flashmob στους ρυθμούς του Ζορμπά!

Βραβεία σε μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Λιτοχώρου


Κεντρική Μακεδονία Βραβεία σε μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Λιτοχώρου 

Βραβεία σε μαθήτριες και μαθητές που αρίστευσαν κατά τη σχολική περίοδο 2010 - 2011 απονεμήθηκαν στο γυμνάσιο και στο λύκειο Λιτοχώρου κατά την ημέρα της σχολικής εορτής για την 25ης Μαρτίου.

Επρόκειτο για βραβεία που θα δίνονταν την ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών (30/1/2011), ωστόσο λόγω δυσμενών καιρικών δεν πραγματοποιήθηκαν οι σχετικές εκδηλώσεις.

610 προσλήψεις εποχικών στο δήμο Θεσσαλονίκης


Κεντρική Μακεδονία 610 προσλήψεις εποχικών στο δήμο Θεσσαλονίκης 

Προσλήψεις 610 ατόμων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας ανακοίνωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης προκειμένου να καλύψει κατεπείγουσες εποχικές ανάγκες της Διεύθυνσης Καθαριότητας. Ειδικότερα, θα καλυφθούν: 469 θέσεις εργατών ΥΕ, 13 οδηγών δικύκλων ΔΕ, 70 οδηγών απορριμματοφόρων και φορτηγών καθαριότητας ΔΕ,

Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλβανών στα Γιαννιτσά


Κεντρική Μακεδονία Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλβανών στα Γιαννιτσά 

Σπείρα Αλβανών διαρρηκτών που «χτυπούσε» στην περιοχή της Πέλλας εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας Γιαννιτσών. Οπως ανακοινώθηκε συνελήφθησαν τέσσερα άτομα ενώ εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής τέσσερις διαρρήξεις σε σπίτια και μία σε αποθήκη.

Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ


Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ : Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς,  στις τελευταίες τιμητικές θέσεις.Ο ίδιος αποκάλυψε στο Πρωινό του Mega, πως  

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς,  στις τελευταίες τιμητικές θέσεις.

Ο ίδιος αποκάλυψε στο Πρωινό του Mega, πως δεν έχει το χρόνο να έχει θεσμικές αρμοδιότητες αυτήν την περίοδο, αλλά επιθυμεί με το λόγο του ως δημόσιο πρόσωπο, να αποτελέσει μια πολύ καλή πολιτική παρέμβαση.

Η 6η Μαΐου η πιθανότερη ημερομηνία εκλογών για το ΠΑΣΟΚ


Η 6η Μαΐου η πιθανότερη ημερομηνία  εκλογών για το ΠΑΣΟΚ : Τον καλύτερο δυνατό συντονισμό όλων των υπουργών, ώστε να ολοκληρωθεί το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης ζήτησε ο Ευ.Βενιζέλος, από τα στελέχη του κόμματος που μετέχουν  

Τον καλύτερο δυνατό συντονισμό όλων των υπουργών, ώστε να ολοκληρωθεί το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης ζήτησε ο Ευ.Βενιζέλος, από τα στελέχη του κόμματος που μετέχουν στην κυβέρνηση.

«Έχουμε μπροστά μας έξι εβδομάδες εντατικής δουλειάς» είπε ο κ. Βενιζέλος. Βάσει της συζήτησης που έγινε, η εντύπωση που κυριαρχεί είναι πως πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών είναι η 6η Μαίου και βάσει αυτού η Βουλή πιθανότατα θα είναι ανοικτή έως τη Μ.Τρίτη.

Δεν θα ανοίξει εκλογικά κέντρα η ΝΔ


 

Την απόφαση να μην λειτουργήσουν εκλογικά κέντρα του κόμματος σε καμία πόλη, ανακοίνωσε σήμερα η ηγεσία της ΝΔ, θέλοντας να δείξει ότι συμβαδίζει με το κλίμα της εποχής.
«Η οικονομική κρίση που διέρχεται ο τόπος και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες επιβάλλουν αντίστοιχη προσαρμογή στην προεκλογική δραστηριότητα των κομμάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΝΔ και προσθέτει ότι τα υφιστάμενα γραφεία των οργανώσεων του κόμματος μπορούν να εξυπηρετήσουν και τις προεκλογικές ανάγκες.

Υπναράδες και ξενύχτηδες κινδυνεύουν εξίσου από καρδιολογικά προβλήματα


 

Όταν πρόκειται για την υγεία της καρδιάς τους, οι άνθρωποι πρέπει να βρίσκουν τη χρυσή τομή ανάμεσα στον πολύ και στον λίγο ύπνο, σύμφωνα με νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία διαπίστωσε ότι οι ενήλικες που κοιμούνται λιγότερο από έξι ώρες και αυτοί που κοιμούνται περισσότερο από οκτώ ώρες το βράδυ κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν καρδιολογικά προβλήματα.

Εναλλακτική θεωρία για την δημιουργία της Σελήνης


Εναλλακτική θεωρία για την δημιουργία της Σελήνης : Εδώ και χρόνια οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η Σελήνη δημιουργήθηκε μετά από μία σφοδρή σύγκρουση ενός μεγάλου ουράνιου σώματος όσο ο Αρης πάνω στη Γη,  

Εδώ και χρόνια οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η Σελήνη δημιουργήθηκε μετά από μία σφοδρή σύγκρουση ενός μεγάλου ουράνιου σώματος όσο ο Αρης πάνω στη Γη, πριν από περίπου 4,5 δισ. χρόνια.

Ωστόσο, από μια νέα χημική ανάλυση των σεληνιακών πετρωμάτων, όσον αφορά στην ποσότητα του τιτανίου, διαπιστώθηκε ότι είναι υπερβολικά όμοια με την αντίστοιχη των γήινων πετρωμάτων, κάτι που δεν δικαιολογείται αν το φεγγάρι είχε σχηματιστεί από δύο διαφορετικά σώματα, τη Γη και το άλλο που έπεσε πάνω της.

Τιτανοβόας: O βασιλιάς των φιδιών Είχε μήκος 15 μέτρα και ζύγιζε 1,2 τόνους!


 
Ενα ντοκυμαντέρ που γυρίστηκε για λογαριασμό του Smithsonian Channel αποκαλύπτει όλα όσα αφορούν τον Τιτανοβόα, τον βασιλιά των φιδιών. Ο Τιτανοβόας ζούσε πριν από περίπου 60 εκατομμύρια έτη, είχε μήκος 15 μέτρα και ζύγιζε περίπου 1,2 τόνους!

Eurostat: Τρίτη από το τέλος η Ελλάδα στη χρήση Η/Υ


Το 97% των νέων ηλικίας 16-24 έχει χρησιμοποιήσει ηλεκτρονικό υπολογιστή 

Το τρίτο χαμηλότερο ποσοστό (59%) μετά τη Ρουμανία (50%) και τη Βουλγαρία (55%) κατέχει η Ελλάδα στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών (ηλικίες από 16 έως 74 ετών), σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat. 

Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται η Σουηδία (96%), η Δανία, το Λουξεμβούργο και η Ολλανδία (94%). 

«Τεστάρετε» τις γνώσεις σας στους Η/Υ


 

Τη διάθεση μιας νέας διαδικτυακής εφαρμογής για την αξιολόγηση των γνώσεων χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, με την ονομασία Skillage, ανακοίνωσε σήμερα η Microsoft. Με τον τρόπο αυτόν, η εταιρία εμπλουτίζει τις δράσεις της για την ενίσχυση του ψηφιακού αλφαβητισμού και την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των νέων που αναζητούν εργασία. 

Τα ορφανά του «Τιτανικού»


 

Στις 12 Απριλίου εορτάζονται τα 100 χρόνια από το ναυάγιο του «Τιτανικού». Ακόμη μία προσωπική ιστορία αποκαλύπτεται σήμερα συγκλονίζοντας τους αναγνώστες.

Οι Michel κι Edmond Navratil ήταν οι τελευταίοι που εγκατέλειψαν τον «Τιτανικό» λίγο πριν βυθιστεί. Τους έβαλε στην τελευταία σωστική λέμβο που κατέβαινε στη θάλασσα ο πατέρας τους, τον οποίο δεν είδαν ποτέ ξανά... Ο Michel ήταν τεσσάρων χρονών κι ο Edmond 2. Έγιναν γνωστά ως «Louis και Lola» και ήταν τα μόνα παιδιά που σώθηκαν χωρίς γονιό ή κηδεμόνα. 

ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ

Την ένταξη ασφαλισμένων εμπόρων σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγόρια του ΟΑΕΕ προβλέπει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης που ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο. Αναφερόμενος σήμερα στο θέμα ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) κ. Β. Κορκίδης έκανε λόγο για ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των εμπόρων.

Εγκαίνια του Πανελλήνιου Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης για παιδιά

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σάς προσκαλεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 στις 12.00 το μεσημέρι στην Έναρξη Λειτουργίας του Πανελλήνιου Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης (Κ.Α.Κ.Ε.) για παιδιά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω της λειτουργίας του Πανελλήνιου Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης για Παιδιά διασυνδέει τα κατά τόπους Κέντρα:

Βενιζέλος: Μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα

Βενιζέλος: Μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα

Υποδεχόμαστε με πολύ χαρά την Φώφη Γεννηματά που θα είναι μαζί μας όλη αυτή την περίοδο που είναι μια περίοδος έντασης για το καλό του τόπου και βέβαια για να πετύχει η παράταξη στους πολιτικούς και εκλογικούς στόχους που έχει θέσει, όχι προς δικό της όφελος και συμφέρον, αλλά για το καλό του τόπου, γιατί η στρατηγική της αυτοδύναμης Ελλάδας είναι η στρατηγική που εκφράζει την βαθιά υπαρξιακή ανάγκη όλων των Ελλήνων και όλων των Ελληνίδων», δήλωσε ο

Δεν επιστρέφω στο ΠΑΣΟΚ"

«Δεν ισχύουν οι πληροφορίες που λένε για επιστροφή μου στο ΠΑΣΟΚ» είπε ο Γιώργος Φλωρίδης μιλώντας στον Real fm και την Κάτια Μακρή.
«Ο χώρος του ΠΑΣΟΚ διέρχεται μία τεράστια κρίση θα μπορούσε να την αντιμετωπίσει κάνοντας ένα απολογισμό της ιδεολογικής του πορείας, της κυβερνητικής του θητείας τα τελευταία δύο χρόνια και να περιγράψει το πρόγραμμά του για την έξοδο από την κρίση

Ανακαλεί την παραίτηση

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο να ανακαλέσει την παραίτηση που είχε υποβάλει προ μηνός από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.
Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος δέχθηκε και προφανώς στρατεύεται πλήρως στον προεκλογικό αγώνα της παράταξης, ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς της "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ"

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ανακοινώνει τα μέλη της Προσωρινής Νομαρχιακής Επιτροπής της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ για τo Nομό Κιλκίς .
Η Προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή θα συντονίσει τις δραστηριότητες των μελών και των οργανώσεων του κόμματος μέχρι την σύγκληση του πρώτου συνεδρίου της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» εντός του 2012.

Προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς

Η γεωργία αποτελεί ευκαιρία για τους νέους?


Στο greenagenda φιλοξενούμε  έναν νέο άνθρωπο που αποφάσισε  να δουλέψει στη γη. Μια νέα γυναίκα   την Αλεξάνδρα Τερζίδου   η οποία μας διέθεσε τον χρόνο  για  να μας εξηγήσει τους λόγους  που πήρε αγροτεμάχια από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κύπρος: «Επικίνδυνη» η τουρκική κίνηση για άνοιγμα της Αμμοχώστου


 
Επικίνδυνη κίνηση χαρακτήρισε ο δήμαρχος της κατεχόμενης Αμμοχώστου Αλέξης Γαλανός, το σχεδιαζόμενο από τουρκικής πλευράς άνοιγμα της κλειστής περιοχής της πόλης και κάλεσε την κυπριακή κυβέρνηση να αντιδράσει και να προβεί αμέσως σε παραστάσεις προς τα Ηνωμένα Έθνη.

Την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης ανακοίνωσε ο Ερντογάν στον Ομπάμα, σε συνάντησή τους στη Σεούλ. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών
Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός της Τουρκίας του ανακοίνωσε ότι θα επαναλειτουργήσει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης και συνεχάρη τον κ. Ερντογάν «για τις προσπάθειες που ο ίδιος έχει κάνει στο εσωτερικό της Τουρκίας για να προστατεύσει τις θρησκευτικές

Συμμορία εκπόρνευσης γυναικών έκανε τατουάζ bar code στα θύματα του!


Συμμορία εκπόρνευσης γυναικών έκανε τατουάζ bar code στα θύματα του! : Σοκ, αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η είδηση ότι η  αστυνομία είναι στα ίχνη μιας συμμορίας εκπόρνευσης γυναικών στην Ισπανία που κάνει τατουάζ στα θύματα του  

Σοκ, αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η είδηση ότι η  αστυνομία είναι στα ίχνη μιας συμμορίας εκπόρνευσης γυναικών στην Ισπανία που κάνει τατουάζ στα θύματα του ένα bar code σαν αυτά που έχουν τα τρόφιμα στα ράφια των σουπερ μάρκετ!!!

Οι γυναίκες που «πιάνονται» στην φάκα της εγκληματικής οργάνωσης κακοποιούνταν, και κρατούνταν δεμένες.

Από το κελί υψίστης ασφαλείας στην… έδρα


 

Χιλιάδες εγκληματίες στη Μεγάλη Βρετανία, μεταξύ τους παιδόφιλοι, έμποροι ναρκωτικών και καταδικασμένοι για βίαια εγκλήματα, την περασμένη χρονιά έκαναν αίτηση για να γίνουν… δάσκαλοι!

Οι αιτήσεις, που αριθμούν ούτε λίγο ούτε πολύ τις 4.000 και πλέον, νούμερο που προκαλεί σοκ τόσο στις Αρχές όσο και στη βρετανική κοινή γνώμη, απορρίφθηκαν μετά τον έλεγχο των ποινικών μητρώων των αιτούντων.

ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.Ο φόβος έδιωξε τον κόσμο


Στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης η αστυνομία είχε δημιουργήσει μια «νεκρή ζώνη» περίπου 200 μέτρων δεξιά και αριστερά της εξέδρας 
Χωρίς παρατράγουδα αλλά και χωρίς κοινό έγινε η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα. Χιλιάδες αστυνομικοί παρατάχθηκαν γύρω από την πλατεία Συντάγματος αποκλείοντας τον χώρο όπου βρίσκονταν οι επίσημοι. Λίγοι συγκεντρωμένοι που επιχείρησαν να σπάσουν το μπλόκο απωθήθηκαν προς την Ερμού 
Με λιγότερους θεατές από κάθε άλλη φορά λόγω των πρωτοφανών μέτρων ασφαλείας έγινε χθες η στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Οι αστυνομικοί ήταν περισσότεροι από τους πολίτες που κατέβηκαν στην Πλατεία Συντάγματος, αφού ο φόβος των επεισοδίων, αλλά και οι περιορισμοί που είχε βάλει η Αστυνομία, αποθάρρυναν όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά την παρέλαση.

Πήγε το αυτοκίνητό του για σέρβις και ο μηχανικός βρήκε κρυμμένο εκρηκτικό μηχανισμό!


Κεντρική Μακεδονία Πήγε το αυτοκίνητό του για σέρβις και ο μηχανικός βρήκε κρυμμένο εκρηκτικό μηχανισμό! 

Δεν πίστευε στα μάτια του ο μηχανικός αυτοκινήτων που έκανε σέρβις στο αυτοκίνητο ενός 41χρονου στη Θεσσαλονίκη. Ανακάλυψε εκρηκτικό μηχανισμό που ήταν κρυμμένος στη μηχανή του αυτοκινήτου!

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί σε συνεργείο αυτοκινήτων στην οδό Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη. Το αυτοκίνητο που πήγε για σέρβις ένας 41χρονος Αλβανός έκρυβε στη μηχανή του ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό που ευτυχώς δεν εξερράγη.

Συνελήφθησαν 15 πολίτες στη Βέροια πριν την παρέλαση


Κεντρική Μακεδονία Συνελήφθησαν 15 πολίτες στη Βέροια...πριν την παρέλαση 
Πριν ακόμη ξεκινήσει η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου,στη Βέροια,έγιναν οι πρώτες προσαγωγές από την Αστυνομία, για την αποφυγή επεισοδίων. 

Οι 15 προσαγωγές έγιναν όταν ομάδα πολιτών προσπάθησαν να πλησιάσουν την εξέδρα των επισήμων.

Προσαγωγές στην παρέλαση των Σερρών


Κεντρική Μακεδονία Προσαγωγές και στην παρέλαση των Σερρών 

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας διεξήχθη η παρέλαση και στις Σέρρες για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Οι αρχές είχαν αποφασίσει προς αποφυγή των επεισοδιων να μεταφέρουν την εξέδρα τοποθετώντας τη για πρώτη φορά από την πλατεία Κρονίου, στο περιφρουρούμενο από αστυνομικούς, προαύλιο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Μαθητής ΜΟΥΤΖΩΣΕ τους Επισήμους στην Κατερίνη


Κεντρική Μακεδονία Μαθητής ΜΟΥΤΖΩΣΕ τους Επισήμους στην Κατερίνη 

"Μόδα" έγινε και η Μούτζα' των πολιτικών  στις παρελάσεις....Μετά τις πολλές πλέον Μούτζες τους τελευταίους μήνες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας...Λάρισα, Γιάννενα, Ηράκλειο, έφτασε και η στιγμή της Κατερίνης να δείξει ότι "ΞΕΡΕΙ" να Αντιδράει στις δυσκολίες της σημερινής εποχής... 

Πρωτοβουλίες Βενιζέλου για αύξηση της συσπείρωσης


Πρωτοβουλίες Βενιζέλου για αύξηση της συσπείρωσης 
Διαβάζουν τα γκάλοπ στην Ιπποκράτους. Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των κορυφαίων καλεί σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ αύριο αναμένεται να συνεδριάσει η Εκλογική Επιτροπή. Επισπεύδει την αξιολόγηση των στελεχών που θα συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια 
Την προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ, χωρίς ωστόσο να αφήνει περιθώρια στα κυβερνητικά στελέχη του για αποκλίσεις από τους στόχους, μέχρι τις εθνικές κάλπες θα «προκηρύξει» σήμερα ο Ευ. Βενιζέλος.

Η ΝΔ επιλέγει μετωπική σύγκρουση με τον Πάνο Καμμένο


Η ΝΔ επιλέγει μετωπική σύγκρουση με τον Πάνο Καμμένο : Σε μετωπική σύγκρουση με τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου  Καμμένου προχωρεί η ΝΔ, μπροστά στη δημοσκοπική δυναμική που εμφανίζει  το νεϊδρυθέν κόμμα, ναρκοθετώντας  
Σε μετωπική σύγκρουση με τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου προχωρεί η ΝΔ, μπροστά στη δημοσκοπική δυναμική που εμφανίζει το νεϊδρυθέν κόμμα, ναρκοθετώντας το πεδίο μέσα στο οποίο σχεδιάζει να κινηθεί προεκλογικά η Λεωφόρος Συγγρού.

Πυρ ομαδόν κατά του Πάνου Καμμένου, με αναφορές στο πολιτικό παρελθόν του, εξαπέλυσαν χθες βουλευτές και γαλάζια στελέχη, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά ότι αρχίζει μια σκληρή μάχη με προσωπικά χαρακτηριστικά.

Σαν Σήμερα...


26 μαρτιου

Γεγονότα

1780: Εκδίδεται η πρώτη κυριακάτικη εφημερίδα στη Μ. Βρετανία υπό τον τίτλο The British Gazette And Sunday Monitor.
1896: Ο Λεωνίδας Πύργος γίνεται ο πρώτος έλληνας ολυμπιονίκης στην ιστορία των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων. Στον τελικό του ξίφους ασκήσεως διδασκάλων νικά τον γάλλο Περονέ και κατακτά το χρυσό μετάλλιο.

Παρουσιάζει την ΚΟ της ΔΗΜ.ΑΡ. ο Κουβέλης


Παρουσιάζει την ΚΟ της ΔΗΜ.ΑΡ. ο Κουβέλης 

Την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα στις 11 το πρωί ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης. 

Παράλληλα, πρόκειται να αποσταλεί και σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, προκειμένου να αναγνωριστούν στη ΔΗΜΑΡ τα δικαιώματα που απορρέουν από τον Κανονισμό Λειτουργίας του Κοινοβουλίου. 

Ιχθυοπώλης δώρισε 1.000 κιλά ψάρια σε συμπολίτες του


 
Δωρεάν περίπου 1.000 κιλά ψάρια στους περαστικούς πρόσφερε σήμερα ένας ιχθυοπώλης από την Ιεράπετρα για το γιορτινό τραπέζι την ημέρα του Ευαγγελισμού.
«Λυπάμαι να τα πετάξω την ώρα που ο κόσμος πεινάει, προτιμώ να τα χαρίσω να ευχαριστηθεί ο κόσμος» ανέφερε ο ιχθυοπώλης Ν. Κουγιουμτζάκης, που μιλώντας στο «Ράδιο Λασίθι» ανακοίνωσε την απόφαση του να χαρίσει τα ψάρια που είχε ψαρέψει την προηγούμενη ημέρα.

Ηλεκτροσόκ καταναλωτών από τη ΔΕΗ


 
Ηλεκτροσόκ επιφυλάσσει η ΔΕΗ σε πολλά νοικοκυριά που ήδη έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν τους πρώτους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς ρεύματος, καθώς βρίσκονται αντιμέτωπα με αυξήσεις που φθάνουν ακόμη και το 30%, δηλαδή πολύ ψηλότερα από το μεσοσταθμικό 12,2% που είχε ανακοινωθεί.

Προσχέδιο περικοπών 11,5 δισ. ευρω στο Δημόσιο ετοιμάζει ο Παπαδήμος – Στην Αθήνα από την Δευτέρα και πάλι η τρόικα


 

- Οι περικοπές θα ξεκινήσουν από τις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια - Θα αναθεωρηθεί και το νέο σύστημα προαγωγών - Αποχωρούν μέσω της εφεδρείας 15.000 υπάλληλοι - "Κλειδί" χαρακτηρίζεται από τη τρόικα η μείωση των φαρμακευτικών δαπανών



Προσχέδιο περικοπών στο Δημόσιο και στο κράτος πρόνοιας ύψους τουλάχιστον 11,5 δισ ευρώ θα πρέπει να έχει ο Λουκάς Παπαδήμος έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας, έτσι ώστε αμέσως μετά τις εκλογές η επόμενη κυβέρνηση να καταλήξει στο νέο "πακέτο" μέτρων για την επόμενη διετία, όπως ακριβώς προβλέπει το νέο μνημόνιο.

Έρχονται κλιμάκια της Τρόικας και ετοιμάζουν τα μέτρα μετά τις εκλογές.Κόβονται φοροαπαλλαγές και αφορολόγητο


 
Δεν χάνουν χρόνο, ούτε αφήνουν στην τύχη τους για μετά τις εκλογές τα νέα μέτρα οι ελεγκτές της Τρόικας. 
Σήμερα καταφτάνουν στην Αθήνα τα κλιμάκια των ειδικών απεσταλμένων που θα υποδείξουν από πού θα περικοπούν δαπάνες και ποιες αποκρατικοποιήσεις θα «τρέξουν» πρώτες.

Νέος πόλεμος για τις «γκρίζες ζώνες» στα ταξί


 
Mε πληθυσμικά και περιβαλλοντικά - κυκλοφοριακά κριτήρια θα χορηγούνται οι νέες άδειες ταξί, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο πολυνομοσχέδιο Βορίδη. Αυτή η ρύθμιση πυροδοτεί νέο πόλεμο ανάμεσα στους ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες ταξί. Στο πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνονται κι άλλα άρθρα, τα οποία ικανοποιούν κλαδικά αιτήματα των αυτοκινητιστών ΚΤΕΛ και των ιδιοκτητών φορτηγών δημοσίας χρήσεως.

Σε συνέλευση καλεί τους πολίτες το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης


Τους πολίτες καλεί η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης σε συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί


αύριο, Τρίτη 26 Μαρτίου 2012, στις 18:30, στο ξενοδοχείο Grand Hotel (Μοναστηρίου 305-307), με θέμα: «Πολιτική και Οργανωτική προετοιμασία για της Εθνικές Εκλογές».

Εισηγητής θα είναι ο Κώστας Ασκούνης.

Πως μπορούν να έχουν κέρδη επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας από συναλλαγές με την Τουρκία

Με ποιούς τρόπους μπορούν οι επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας να εξάγουν με επιτυχία τα προϊόντα τους στην Τουρκία και να βλέπουν τα κέρδη τους να αυξάνονται

Απάντηση σε αυτό, αλλά και σε άλλα παρόμοια ερωτήματα, θα δοθούν στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης με τίτλο,

Διαγραμμένοι δύο ταχυτήτων στο ΠΑΣΟΚ- Ποιοι κόβονται και ποιοι επιστρέφουν στα ψηφοδέλτια


Διαγραμμένοι δύο ταχυτήτων στο ΠΑΣΟΚ- Ποιοι κόβονται και ποιοι επιστρέφουν στα ψηφοδέλτια
Κρίσιμη εβδομάδα αυτή που αρχίζει σήμερα για το ΠΑΣΟΚ, καθώς εκτός της ανακοίνωσης της εκλογικής επιτροπής, ο Ευ. Βενιζέλος καλείται να ξεκαθαρίσει το θέμα των διαγραμμένων βουλευτών, θέμα που προκαλεί διαφωνίες κορυφαίων στελεχών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περιπτώσεις των βουλευτών που καταψήφισαν άρθρα ή επί της αρχής το δεύτερο Μνημόνιο, θα εξεταστούν κατά κατηγορίες.

Μαζεύει το μαγαζί ο Βενιζέλος


Μαζεύει το μαγαζί ο Βενιζέλος




 
 
Επιχείρηση ταχείας ανασύνταξης του ΠαΣοΚ έχει θέσει σε εφαρμογή ο κ. Ευ. Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ τις τελευταίες ημέρες είχε μια σειρά συναντήσεις με βουλευτές, μέλη της κυβέρνησης και στελέχη του κόμματος και συζήτησε μαζί τους τα σχέδιά του για την προεκλογική περίοδο αλλά και για μετά τις εκλογές. Ο κ. Βενιζέλος δεν κρύβει από τους συνομιλητές του ότι αυτό που τον απασχολεί δεν είναι το εσωτερικό τοπίο στο ΠαΣοΚ αλλά να μη χαθεί χρόνος για τη χώρα. Εκτιμά ότι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι κρίσιμη και πως το πρόγραμμα σταθερότητας θα πρέπει να εφαρμοστεί

Μυστήριο με πτώμα στον Λαγκαδά

Το πτώμα ενός 78χρονου βρέθηκε από περίοικο σήμερα το πρωί εντός της αυλής αγροικίας του, στον οικισμό Μεσόκωμο Ζαγκλιβερίου Λαγκαδά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο ηλικιωμένος έφερε πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι.