Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ενόχληση του Αλέξη Τσίπρα - -Επιτροπή και «καμπανάκι» στους διαφωνούντες

Μία τετραμελής επιτροπή Δεοντολογίας θα ασχολείται πλέον με τα ζητήματα που προκύπτουν από τον δημόσιο λόγο και τις «παραφωνίες» των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : Να υπάρξει άμεση βοήθεια στην Άσσο - Είναι μια υγειονομική βόμβα


"Το βασικό ερώτημα για τον κ. Βρούτση είναι γιατί η κυβέρνηση με πρόσχημα την πανδημία έρχεται να καταλύσει τις εργασιακές σχέσεις, δηλαδή δεν στηρίζει όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη τους μισθούς αλλά την ανεργία και γιατί επίσης βλέπουμε συνεχώς να έχουμε είτε υπερωρίες που δεν πληρώνονται.

ΣΥΡΙΖΑ: Μη διανοηθεί η κυβέρνηση να επαναλάβει τα αίσχη της λίστας Πέτσα

Ο ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί την κυβέρνηση να μην υπάρξει νέα «λίστα Πέτσα». Οποιαδήποτε καμπάνια ενημέρωσης οφείλει να γίνει με διαφάνεια, τονίζει.

Παύλος Γερουλάνος: Ο μεγάλος περίπατος δεν βγήκε


Οι δρόμοι που χρήζουν αναβάθμισης στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι η Πανεπιστημίου αλλά η Αθηνάς, το τέλος της Ερμού, η Κολοκοτρώνη, η Καραγεώργη Σερβίας και η Μητροπόλεως
.

Βουλή: Το τηλεφώνημα Σαμαρά ανέβαλε κάθε συζήτηση για τη Βόρεια Μακεδονία

Ο Πρόεδρος της Βουλής επιβεβαίωσε ότι η συζήτηση για τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία θα παραπεμφθεί στις ελληνικές καλένδες, μετά και από το τηλεφώνημα του κ. Σαμαρά στον κ. Τασούλα.

Ηλιόπουλος: Οι επιλογές Μητσοτάκη θέτουν σε κίνδυνο την υγεία όλων

Επίθεση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, με αφορμή και το επικείμενο τηλεοπτικό μήνυμα του πρώτου.

ΜέΡΑ25: Στη δημοσιότητα τα ονόματα της Κεντρικής Επιτροπής

Το ΜέΡΑ 25 έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της πρώτης Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που αποτελείται από 142 μέλη. Σε σχετική ανακοίνωση εκφράζεται απόλυτη ικανοποίηση για την

Απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί - Πραγματοποιούν συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας

Έξω από το υπουργείο Υγείας έχουν συγκεντρωθεί από τις 12 το μεσημέρι οι νοσοκομειακοί γιατροί διαμαρτυρόμενοι για τις "τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές". 

Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για τον κορονοϊό - Στις 6 το απόγευμα

Νέο τηλεοπτικό μήνυμα για τον κορονοϊό θα απευθύνει προς τους πολίτες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 6 το απόγευμα. Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, "δεν θα πει για lockdown", ούτε θα ανακοινώσει πρόσθετα μέτρα.

Γιάννης Μαγκριώτης : Οι πολίτες είναι χωρίς προστασία, γι’ αυτό πρέπει οι ίδιοι να αντιδράσουν για να υπερασπιστούν τη δημοκρατία, τη διαφάνεια και την αξιοπρέπειά τους.


Ένας διάσημος δημοσιογράφος σε ένα μεγάλο κανάλι, ένας υπουργός, ένα ρεπορτάζ για μια μεγάλη εταιρεία, σε ένα παιχνίδι χειραγώγησης των πολιτών.

Δημμήτρης Σακελλάρης : Η κυβέρνηση της ΝΔ αδυνατεί να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα την πανδημία κι αναζητά σωσίβιο στην ατομική ευθύνη.


Αντί να ενισχύσει δημόσιες μεταφορές, παιδεία και υγεία ώστε και ο συνωστισμός στα μέσα μεταφοράς να περιορίζεται και μικρότερες τάξεις να δημιουργηθούν και περισσότερες κλίνες ΜΕΘ να υπάρξουν, κατηγορεί τους πολίτες.

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Η ΝΔ δεν δικαιούται να κατηγορεί άλλους για χυδαιότητα


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει με σημερινή του δήλωση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ,  Τσακαλώτος.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Μεγάλη πληρωμή σήμερα σε 234.344 δικαιούχους

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ξεκινά την πίστωση 16,6 εκατομμυρίων ευρώ από την Επιστροφή Δημοσιονομικής Πειθαρχίας.