Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ποιότητα , απόλαυση ,αγώνες ποδοσφαίρου και καλές τιμές στο Νews and coffee στο Κιλκίς - DELIVERY τηλ. 2341026558 - ΔΕΙΤΕ

News and coffee-Ο ΚΑΦΕΣ ΣΑΣ(illy)ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ 

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΑΥΡΑ. 

Υπέρ της Συνταγματικής Αναθεώρησης η ΔΗΜΑΡ! «Να μη χαθεί άλλη μία πενταετία και να κυριαρχήσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΑΡ!Συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά την εκλογή της από την Κεντρική Επιτροπή, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ και εγκρίθηκαν ομόφωνα οι θέσεις της για μία σειρά από θέματα της καθημερινότητας, μεταξύ των οποίων το ζήτημα

Με αλλαγές ο Άρης κόντρα στον Αήττητο Σπάτων

Την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπάτων στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:15) για τη δεύτερη αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ολοκλήρωσε σήμερα ο Άρης.

Επτά χιλιάδες στρέμματα καμένης έκτασης στη Σάρτη Χαλκιδικής


Επτά χιλιάδες στρέμματα καμένης έκτασης στη Σάρτη ΧαλκιδικήςΣε 7.000 στρέμματα υπολογίζεται η έκταση στη Χαλκιδική που κάηκε από την πυρκαγιά των προηγούμενων ημερών στη Σάρτη. Αυτό ανέφερε ο επικεφαλής του αυτοτελούς τμήματος πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης, κάνοντας ενημέρωση για το θέμα στην

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΟΧΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΟΧΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΣημεία Συνέντευξης Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής στο ραδιόφωνο 247  και στους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Αντώνη Φουρλή.
Όλοι έχουν καταλάβει πλέον ότι έχουμε αυτόνομη πορεία

Παύλος Γερουλάνος: Η Αθήνα αυτή τη στιγμή χάνει πολλούς επιχειρηματίες, που φεύγουν μακριά από το κέντρο της πόλης

Συνέντευξη στο OPEN TV στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7.00» στους δημοσιογράφους Γιάννη Σαραντάκο και Ιορδάνη Χασαπόπουλο, παραχώρησε την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.
Όπως επισήμανε ο Παύλος Γερουλάνος:

Ποιες περιοχές «πνίγονται» στα Airbnb -126.000 σπίτια σε όλη τη χώρα

Μικρολίμανο /Φωτογραφία: ShutterstockΠερισσότερα από 126.000 καταλύματα είχαν διατεθεί για βραχυχρόνια μίσθωση μέχρι το τέλος Ιουνίου 2018 μέσα από διάφορες πλατφόρμες, με την Αττική να κατέχει τη μερίδα του λέοντος. 

TAGS ALPHA ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο όμιλος Βαρδινογιάννη αγοράζει τον Alpha

Αποτέλεσμα εικόνας για TAGS ALPHA ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο όμιλος Βαρδινογιάννη αγοράζει τον AlphaΌπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος όμιλος εξαγόρασε την πλειοψηφία των μετοχών από τον Δημήτρη Κοντομηνά και μέσα στο προσεχές διάστημα και θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

ΟΑΕΔ: Ενισχύσεις και επιδόματα για όσους δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας

Αυτά είναι τα 3 επιδόματα που παρέχει ο ΟΑΕΔ σε περίπτωση που δεν δικαιούστε τακτική επιδότηση ανεργίας ή εποχικό επίδομα.

Κιλκίς: Νέα αστυνομική καταδίωξη για τη σύλληψη διακινητή αλλοδαπών

Δύο άτομα συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.Πιο συγκεκριμένα, 20χρονος από τη Συρία εντοπίστηκε σε επαρχιακό δρόμο του Πολυκάστρου