Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

«Δεν έχουμε την ίδια γλώσσα, αλλά είμαστε όλοι παιδιά του θεού»

«Δεν έχουμε την ίδια γλώσσα, αλλά είμαστε όλοι παιδιά του θεού»Το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο της Λάρισας, επισκέφτηκε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, ο οποίος συνομίλησε με οικογένειες προσφύγων, αγκάλιασε τα

Ήττα της Εθνικής 2004 από τους θρύλους της Ίντερ

Υπέροχες μνήμες ξύπνησε το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας του 2004, παρότι η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι από τους «θρύλους» της Ίντερ με 4-2 (1-1 καν. διάρκεια).

Μπάιντεν: Η ανόρθωση της Ελλάδας επιβάλλει παραγραφή χρέους

mpainten-i-anorthwsi-tis-elladas-epiballei-paragrafi-xreous«Η συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ είναι σημαντική, όπως έγινε προ 70 ετών όταν ο Τρούμαν έκανε το δόγμα του» είπε στην ομιλία του στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο του "CONCORDIA", που συνέρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη και δη στην Αθήνα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΤΑ 38 ΔΙΟΔΙΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η Εγνατία οδός, είναι το πιό μεγάλο δημόσιο έργο της χώρας.
Χρηματοδοτήθηκε κυρίως με Κοινοτικούς πόρους και ολοκληρώθηκε σε 15 χρόνια, που για τα Ελληνικά δεδομένα, είναι χρόνος ρεκόρ.
Ο οριζόντιος άξονας, είναι 670 χιλιόμετρα Αυτοκινητόδρομου και μαζί με τις 7 καθέτους, προς τις Βαλκανικές χώρες, ξεπερνά τα 1400 χιλιόμετρα.
Η κατασκευή της υποστηρίχθηκε κυρίως για γαιοστρατηγικους λόγους,

Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη : «Οι νέοι μπροστά, πολιτικές για τη νέα γενιά»

Αποτέλεσμα εικόνας για νεολαια πασοκΗ Νεολαία ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης στο δρόμο για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 8/6, στις 19.30 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων).
Στην εκδήλωση με τίτλο «Οι Νέοι Μπροστά. Πολιτικές για τη Νέα Γενιά» προσκεκλημένοι ομιλητές είναι οι:

Χυμός με Αλόη Βέρα - Kaloe Gel

Αντιμετώπιση αφθώδους πυρετού: Πλάνο υπάρχει, λείπουν όμως οι κτηνίατροι

Αποτέλεσμα εικόνας για αγελάδεςΤα κρούσματα αφθώδους πυρετού στα παράλια της Τουρκίας, απέναντι από τα νησιά του B. Αιγαίου, που σημειώθηκαν στις 8 Μάη του 2017, ήταν το έναυσμα για να έρθει ξανά στο προσκήνιο η ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα ώστε να προληφθεί οποιοδήποτε νόσημα εκδηλωθεί στο ζωικό κεφάλαιο

Τέλος ο Μυροφορίδης από τον Απόλλωνα, προ των πυλών του Άρη

Το τέλος της συνεργασίας του Παύλου Μυροφορίδη με τον Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώθηκε σήμερα.Παράλληλα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του sdna.gr, ο Μυροφορίδης έχει επίσημη πρόταση πλέον από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θοδωρή Καρυπίδη.

Ο Μ. Τζελέπης καλεί τον Σπίρτζη σε ανοιχτό διάλογο για την δημιουργία τριών νέων σταθμών διοδίων στον Οδικό άξονα Προμαχώνας-Σέρρες-Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Πώς υπολογίζονται οι ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών από το 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για εισφορες αγροτωνΤις αλλαγές στη βάση υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών από 1ης Ιανουαρίου 2018 για τους μη μισθωτούς ασφαλισμένους, μεταξύ αυτών και τους αγρότες, περιγράφει απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος.

Εξελίξεις: Ο Ερντογάν στέλνει στρατό στο Κατάρ, στην τουρκική βάση

«Απογοητευμένος» ο Ερντογάν από τις κοινές περιπολίες Κούρδων και Αμερικανών Ως κίνηση υποστήριξης στο Κατάρ, την ώρα που κάποιες από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της Μέσης Ανατολής το βάζουν στη γωνία, εκλαμβάνεται αυτή στην οποία προχωρά η Τουρκία: Την ανάπτυξη Τούρκων στρατιωτών σε τουρκική στρατιωτική βάση στη εν λόγω χώρα.

Φώφη Γεννηματά: Φτάνει πια με τα μεγάλα λόγια τις αυταπάτες και τις απάτες

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ  :  Πάμε σε εκλογή. Οι κάλπες στη βάση είναι το επόμενο μεγάλο βήμα.Ομιλία Φ. Γεννηματά Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Ημερίδα με θέμα: «Ορυκτός πλούτος-Ασφαλιστικό σύστημα- Απασχόληση»

Τζιτζικώστας: Απαράδεκτη η απόφαση για λειτουργία 38 διοδίων στην Εγνατία

Αποτέλεσμα εικόνας για τζιτζικωσταςΑπαράδεκτη χαρακτηρίζει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας την απόφαση «της κυβέρνησης και της Εγνατία Οδός ΑΕ να κατασκευάσουν και να λειτουργήσουν συνολικά 38 σταθμούς διοδίων στο μεγαλύτερο οδικό άξονα της Βόρειας Ελλάδας». 

Βαρδινογιάννης: Ολοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της χώρας

Βαρδινογιάννης: Ολοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της χώραςΜήνυμα ενότητας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης απηύθυνε ο πρόεδρος της Motor Oil Βαρδής Βαρδινογιάννης από το βήμα της γενικής συνέλευσης του Ομίλου.Οπως είπε ο κ. Βαρδινογιάννης «προβλήματα υπάρχουν διεθνώς και όχι μόνο στην Ελλάδα. Τα δικά μας πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί».

Παπανδρέου: H Ευρώπη μπορεί να ξυπνήσει μετά το Brexit

Παπανδρέου: H Ευρώπη μπορεί να ξυπνήσει μετά το BrexitΤην εκτίμηση ότι «η Ευρώπη μπορεί να ξυπνήσει και να αφυπνιστεί μετά το Brexit» εξέφρασε, μιλώντας στο συνέδριο του Concordia ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, υποστηρίζοντας ότι η Ευρώπη

Δόθηκαν πίσω οι τρεις βαθμοί στον Ηρακλή!

Δόθηκαν πίσω οι τρεις βαθμοί στον Ηρακλή!Μετά το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, και η Super League δικαίωσε τον Ηρακλή για τις οφειλές προς τον Πουρτουλίδη, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της. Κάτι που σημαίνει ότι επιστρέφει στον «γηραιό» τους

Στα 6,20 ευρώ το ζώο η συνδεδεμένη ενίσχυση στα αιγοπρόβατα

Αποτέλεσμα εικόνας για αιγοπροβαταΔημοσιεύθηκε στην Διαύγεια η απόφαση που καθορίζει το ύψος της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του πρόβειου και αίγειου κρέατος, τόσο για τις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές όσο και για τα πεδινά.  H πληρωμή των συνδεδεμένων ενισχύσεων τόσο