Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Χαρίτσης: Να παραιτηθεί άμεσα ο Φλωρίδης

«Η κυβέρνηση αυτή, η κυβέρνηση της Δεξιάς, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να φύγει. Να πέσει. Να τελειώνουμε με το καθεστώς της ανομίας και της προσβολής προς τη Δημοκρατία μας.

Φάμελλος: Να δεσμευτείτε ότι θα επιτρέψετε να ελεγχθεί ο Καραμανλής από τη Δικαιοσύνη – Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν απευθείας τον Μητσοτάκη

Να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε μία προανακριτική για τον κ. Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη δικαιοσύνη κάλεσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Γιάννης Μπρατάκος

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.

ΣΥΡΙΖΑ: Να δεσμευτεί η ΝΔ για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη

Να δεσμευτεί η ΝΔ ότι «θα ψηφίσει τη συγκρότηση προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη» ώστε να ενεργοποιηθεί το άρθρο του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών, ζήτησε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση στη Βουλή.

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού Διερεύνησης Ατυχημάτων ενώ εκκρεμεί το πόρισμα για τα Τέμπη

Παραιτήθηκε ο Aθανάσιος Μπίνης, από την προεδρία του Εθνικού Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών (ΕΟΔΑΣΑΑΜ).

Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Πέθανε σε ηλικία 73 ετών το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Πέθανε σε ηλικία 73 ετών από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης. Γνωστός ως «Ιταλός», είχε συμβάλλει στη συγγραφή της ιδρυτικής διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ που παρουσίασε την 3η Σεπτέμβρη του 1974 ο Ανδρέας