Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Το ΚΙΝΗΜΑ «πυροβολεί» Παπαγγελόπουλο! «Τρία πλιά και ένα τσόνι… Ας γυρίσει καλύτερα στην ΕΥΠ»

Mε αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλου | Γραφείο Τύπου | 25.08.2016Μετά τον κ. Τσακαλώτο και ο κ. Παπαγγελόπουλος υπέκυψε στη γοητεία της ρήσης «τρία πλιά και ένα τσόνι». 
Ας γυρίσει καλύτερα στην ΕΥΠ όπου υπηρετούσε επί

ΠΑΣΟΚ για Παπαγγελόπουλο: Κοίτα ποιος μιλάει για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη

Σκληρή κριτική στη δήλωση Παπαγγελόπουλου ότι η Κομισιόν παρεμβαίνει στην ελληνική Δικαιοσύνη με την επιστολή της για το θέμα Γεωργίου ασκεί το ΠΑΣΟΚ.
Στο σχόλιο του το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι ο αναπληρωτής

Σκληρή απάντηση Παπαγγελόπουλου σε Κομισιόν για την ΕΛΣΤΑΤ

Σκληρή απάντηση Παπαγγελόπουλου σε Κομισιόν για την ΕΛΣΤΑΤ - Κεντρική ΕικόναΣκληρή απάντηση στην Κομισιόν η οποία χθες παρενέβη στην υπόθεση Γεωργίου και την δικαστική της εξέλιξη έδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Στην δήλωσή του αναφέρει ότι η

Άρης: Το πρόγραμμα για το Basketball Champions League

Η νεοσύστατη διοργάνωση της FIBA, το Basketball Champions League έδωσε στη δημοσιότητα τις οριστικές ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, έτσι και ο Άρης γνωρίζει πλέον τις ημερομηνίες  που θα κλήθει να δώσει τους αγώνες.

Το μόνο που απομένει είναι οι ώρες των αγώνων, οι οποίες

Κατρούγκαλος: Με απόδοση λογαριασμού εφεξής οι επιδοτήσεις στον ΟΑΣΘ

Tην πεποίθηση πως η μεταφορά αποτελεί κοινωνικό αγαθό και πρέπει να επιδοτείται και δεν πρέπει να ρυθμίζει η αγορά και μόνο το εισιτήριο, εξέφρασε, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος εξερχόμενος από την τριμερή συνάντηση, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο υπουργείο Εργασίας με τους

Γεννηματά: Πρόβα τζενέραλε για την αριστερή διαπλοκή

Ενα αιχμηρό σχόλιο για τις τηλεοπτικές άδειες έκανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά με αφορμή τη σημερινή γενική πρόβα για τη δημοπρασία της 30ης Αυγούστου, που πραγματοποιείται

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά τα καταστήματα τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με την οποία προτείνει να παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές 11 και 18 Σεπτεμβρίου που θα είναι σε λειτουργία η ΔΕΘ. Στην ανακοίνωση του ο Ε.Σ.Θ χαρακτηρίζει ευκαιρία την περίοδο της Διεθνούς Εκθεσης για τις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις και καλεί τα καταστήματα να διοργανώσουν πάρτι τιμών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: 8 δις και 70.000 θέσεις εργασίας περιμένουν τον Τσίπρα στο Ελληνικό

Ερώτηση στον Πρωθυπουργό σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό κατέθεσε ο Βουλευτής Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Στην ερώτησή του ο κ. Κωνσταντινόπουλος εκφράζει την έντονη ανησυχία

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΤΟΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη συνάντηση του Προεδρείου της ΟΤΟΕ με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη.
Η ΟΤΟΕ ζήτησε να ενημερωθεί αφενός για τις θέσεις και τις ενέργειες της Κυβέρνησης σε σχέση με τις πρόσφατες εξελίξει

100 Χρόνια Σουρωτή 1916-2016

Του Γιάννη Σιδέρη : Αμηχανία στην κυβέρνηση από την ηχηρή παρέμβαση της Κομισιόν

Αμηχανία στην κυβέρνηση από την ηχηρή παρέμβαση της Κομισιόν
Με εμφανή αμηχανία και μη αποκρυπτόμενη δυσαρέσκεια, αντιμετώπισε η κυβέρνηση την παρέμβαση της Κομισιόν υπέρ του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Αντρέα Γεωργίου, θεωρώντας ότι ήταν - και ήταν - μια κίνηση ανορθόδοξη.

Κυβερνητικοί κύκλοι, μιλώντας, απέδωσαν την  πρωτοφανή ενέργεια της Επιτροπής, στις διασυνδέσεις που μπορεί να έχει

Όταν τα ζώα θέλουν να δροσιστούν - Πανέμορφες Εικόνες

Όταν τα ζώα θέλουν να δροσιστούν - Πανέμορφες ΕικόνεςΠολλές φορές χρειάζονται τη βοήθεια των ανθρώπων για να δροσιστούν!

Ελληνική παραλία στην κορυφή της Ευρώπης

Ελληνική παραλία στην κορυφή της ΕυρώπηςΤο Travel+Leisure δημοσίευσε τη λίστα με τις 10 ομορφότερες παραλίες της Ευρώπης. Και οι 10 έχουν εντυπωσιακό τοπίο και απίστευτη θέα, αλλά εκτός αυτό στη λίστα θα βρείτε εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους παραλίες.

Παππάς: Προχωράμε στις άδειες περιφερειακών και θεματικών καναλιών

pappasΟ υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, με ανάρτηση στο twitter, προανήγγειλε την έναρξη της διαδικασίας αδειοδότησης των θεματικών και περιφερειακών καναλιών.Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Παππάς, έγραψε στο

Γιατρός στη Θεσσαλονίκη δεν έκοψε 119 αποδείξεις- Τι έδειξαν οι έλεγχοι της οικονομικής αστυνομίας

Γιατρός στη Θεσσαλονίκη δεν έκοψε 119 αποδείξεις- Τι έδειξαν οι έλεγχοι της οικονομικής αστυνομίας
Στοχευμένους ελέγχους, πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σε επιχειρήσεις και ιατρεία της Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας.Στο πλαίσιο αυτό κλιμάκιο αστυνομικών, πραγματοποίησε έλεγχο σε επιχείρηση