Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Προσεχώς …ανακοινώσεις προσχώρησης στελεχών !

Προσπάθεια επαναπροσέγγισης στελεχών που είχαν αποχωρήσει στο παρελθόν από το ΠΑΣΟΚ κάνει η Χαριλάου Τρικούπη, με τον νέο της εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστίδη, να προχωρά μάλιστα στην προαναγγελία ανακοινώσεων προσχώρησης στελεχών το αμέσως επόμενο διάστημα.
«Υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι αθόρυβα, ήδη από την

Η «στενή ομάδα» της Φώφης και ο ρόλος του Κώστα Λαλιώτη

Μετά την εκλογή οργάνων να έχει προκύψει από τη συνεδρίαση της ΚΠΕ προ δεκαημέρου και την πλήρωση θέσεων-κλειδιά του ΠΑΣΟΚ, από την ίδια την Φώφη Γεννηματά, την προηγούμενη εβδομάδα, τα πάντα είναι έτοιμα στην Χαριλάου Τρικούπη, για το επόμενο βήμα.
Αυτό δεν είναι άλλο από την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, παράλληλα με την προσπάθεια το κόμμα

Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία: Ορατές οι διαφορές -Να πάμε γρήγορα σε συνέδριο

Το στίγμα των επόμενων κινήσεων του κυβερνώντος κόμματος έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και άνοιξε το δρόμο για συνέδριο, γρήγορα.
Ο πρωθυπουργός, άνοιξε το δρόμο για συνέδριο, προτρέποντας άπαντες να περιφρουρήσουν την ενότητα του κόμματος.
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ:

Μιχάλης Καρχιμάκης : Εκείνο που προέχει είναι η ανάκτηση της εσωτερικής μας αξιοπρέπειας

«Εκείνο που προέχει είναι η ανάκτηση της εσωτερικής μας αξιοπρέπειας μέσα από την υλοποίηση των αναγκαίων μεταρρυθμιστικών πολιτικών που θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο ώστε να μην αναγκαζόμαστε να υπογράφουμε τέτοιες συμφωνίες», δήλωσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης, στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών σε συνέντευξή του

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Η πτώση της απορροφητικότητας από 90% στο μηδέν μέσα σε επτά μήνες

Η προγραμματική περίοδος ΕΣΠΑ 2007 – 2013 ολοκληρώνεται στις 31.12.2015. Μέχρι και το Δεκέμβριο του 2014, η απορροφητικότητα των κονδυλίων είχε ξεπεράσει το 90%, δηλαδή 5,8 δις. ευρώ, με αποτέλεσμα όχι απλώς την ενίσχυση εκατοντάδων χιλιάδων μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών και επαγγελματιών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και τη δημιουργία αντίστοιχου αριθμού θέσεων εργασίας, κυρίως για τις

Πότε θα δοθούν οι συντάξεις σε ΙΚΑ, ΟΓΑ και ΟΑΕΕ

Προς αποφυγή παρερμηνεύσεων, σχετικά με τις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων, το υπουργείο Εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να γνωστοποιήσει τις ημερομηνίες καταβολής αυτών.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση, την προσεχή Πέμπτη 30 Αυγούστου θα

Eλλη Στάη: Ευθύνη του πρωθυπουργού να μάθουμε όλη την αλήθεια

Το θέμα ξεφεύγει κατά πολύ από τη γελοιότητα που έτσι κι αλλιώς εμπεριέχει. Μιλάω για τα σχέδια Βαρουφάκη και κάποιων άλλων που όλο αυτό το διάστημα, μετά (αλλά όπως φαίνεται και πριν από τις εκλογές ) εκπονούσαν για να μας «σώσουν» από τη βάσανο της Ευρώπης, του ευρώ και ίσως του εαυτού μας...

Επιστροφή στη Ρηγίλλης για τη Νέα Δημοκρατία

H απόφαση για επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στα ιστορικά γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης είναι ειλημμένη καθώς ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στη νέα μίσθωση του κτιρίου που ανήκε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.
Σύμφωνα με το  το real.gr, το νέο ενοίκιο θα είναι αρκετά «κουρεμένο» έτσι

Βαγγέλης Βενιζέλος : Η θανατηφόρα εκκρεμότητα της χώρας

Έξι μήνες μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 και αφού η ελληνική κοινωνία έζησε την πρωτόγνωρη εμπειρία ενός δημοψηφίσματος που έθεσε παραπειστικές ερωτήσεις και έδωσε αυτοακυρωμένες απαντήσεις, η χώρα βρίσκεται σε μια κατάσταση πολύ χειρότερη από αυτήν στην οποία βρισκόταν πριν την προκήρυξη των εκλογών, στα τέλη

ΠΑΣΟΚ: Να δοθούν εξηγήσεις για το ποινικά κολάσιμο plan B

Μετά τον σάλο που ξέσπασε από την αποκάλυψη ότι μέλη της κυβέρνησης είχαν καταρτίσει plan B για επιστροφή στη δραχμή και έξοδο από το κοινό νόμισμα, το ΠΑΣΟΚ ζητά επίσημες εξηγήσεις από το Μαξίμου.
Το κόμμα κάνει λόγο για «ιδιαίτερα ανησυχητικές πληροφορίες για την προετοιμασία και υλοποίηση του Plan B και του σχεδίου για το Grexit».

Tου Χρόνη Μακρίδη : Έχουμε ανάγκη από υπερβάσεις!

Μετά το δημοψήφισμα και τις ψηφοφορίες των προαπαιτουμένων της 5ης αξιολόγησης και λίγο πριν την έναρξη των διαπραγματεύσεων για το τρίτο μνημόνιο γινόμαστε μάρτυρες ενός παιχνιδιού πινγκ πογκ μεταξύ του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα και της συνιστώσας «Αριστερή Πλατφόρμα» μετά του κ. Λαφαζάνη, του κ. Βαρουφάκη και της ΠτΒ κ. Κωνσταντοπούλου.
Μπαλάκι σε αυτό το παιχνίδι όλος ο ελληνικός λαός και κυρίως εκείνο το