Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Τσακαλώτος: Ένας «Τσιόδρας της οικονομίας» θα απέρριπτε την «ανοσία της αγέλης» στην αγορά

Τσακαλώτος: Αρχίζει να φαίνεται στην τσέπη των πολιτών η έξοδος ...Κριτική στην κυβέρνηση για την απόφασή της να συστήσει ομάδα κορυφαίων οικονομολόγων ασκεί με ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Τέλος από τον ΟΣΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Κώστας Σπηλιόπουλος

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Κώστας ΣπηλιοπουλοςΣε αποχώρηση από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ οδηγήθηκε κατά πληροφορίες, ο Κώστας Σπηλιόπουλος.Ακόμη δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν στην εξέλιξη αυτή, αλλά πληροφορίες μιλούν για δυσκολία στη συνεργασία με τον Υπουργό Μεταφορών κ. Καραμανλή.

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ - Οι τυχεροί αριθμοί

undefined

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:

19 νέα κρούσματα - Κανένας νέος θάνατος στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Μόλις 2 νέα κρούσματα - κανένας θάνατος το τελευταίο ...Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορονοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 02 Ιουνίου 2020 (ώρα 15:00), σύμφωνα με την ενημέρωση του υπ. Παιδείας την Τρίτη.

Του Μιχάλη Καρχιμάκη : «Πάγωμα» των χρεών για να βγούμε από την κρίση

Στην προηγούμενη μεγάλη οικονομική κρίση, πρώτη προτεραιότητα ήταν να σωθεί το κράτος από τη χρεοκοπία. Ένα κράτος φορτωμένο με τεράστια φανερά και κρυφά χρέη της διακυβέρνησης Καραμανλή.

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Κίνητρα για επενδύσεις σε προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης ζημιών από το χαλάζι



Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενθαρρύνει την πραγματοποίηση επενδύσεων σε προληπτικά μέτρα για την αποτροπή ζημιών από χαλάζι στις ελληνικές καλλιέργειες.

ΜέΡΑ25: 6 προτάσεις για την προστασία των πολιτών

Πρόταση για «ελπιδοφόρες λύσεις και τρόπους προστασίας των πολιτών» θα καταθέσει το ΜέΡΑ25, σύμφωνα με τον Γιάνη Βαρουφάκη που κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «προστατεύει τους εργολάβους των ενοικιαζόμενων εργαζόμενων και τα αρπακτικά ταμεία».

Τέλη Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται να διεξαχθεί αναβληθείσα Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ

Την πολιτική δουλειά για την για τη Σοσιαλδημοκρατία ξεκινούν στη Χαριλάου Τρικούπη που, καλώς εχόντων των πραγμάτων, προγραμματίζεται να διεξαχθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου

Αγριογούρουνα εμφανίστηκαν στη Θέρμη

Μετακινήσεις αγριογούρουνων σε περιοχές που περιλαμβάνονται στον βιότοπό τους σημειώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς τα συγκεκριμένα ζώα, αναζητώντας τροφή και νερό, κατευθύνονται σε τόπους που μπορούν να τους προσφέρουν ευνοϊκές συνθήκες διαβίωσης. 

Βοήθεια στο σπίτι: Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για 2.909 μόνιμες θέσεις σε δήμους

Άρχισε σήμερα η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 4Κ/2020 των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για 2.909 μόνιμες θέσεις στους δήμους για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι 18 Ιουνίου οι αιτήσεις για επιστροφή του 10% σε παραγωγούς

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι μέχρι και τις 18 Ιουνίου μπορούν να υποβληθούν οι αιτήσεις σχετικά με την επιστροφή στους δικαιούχους των ποσών που είχαν παρακρατηθεί από το Κράτος ως έξοδα είσπραξης σε ποσοστό 10%.