Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Το ΝΑΤΟ αγόρασε πυρομαχικά από την ΕΑΣ: Συμφωνία για εφοδιασμό της Συμμαχίας

Υπεγράφη την Τετάρτη 30 Απριλίου, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου και της Αναπληρωτή Υπουργού Φώφης Γεννηματά, συμφωνία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ), για την κατασκευή από τα ΕΑΣ σύγχρονων πυρομαχικών με την

Επίθεση Πάνου Σκουρλέτη για τη συζήτηση περί νομίσματος

«Το θέμα του νομίσματος δεν είναι ούτε στις προθέσεις μας ούτε στις προγραμματικές μας θέσεις και τις διακηρύξεις μας και πρόσθεσε, θα μας πείτε ψεύτες αν δεν βάλουμε ως προαπαιτούμενο στο τραπέζι το θέμα της κατάργησης του μνημονίου και το θέμα της αποκοπής του χρέους».
Τα παραπάνω δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης,

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του»

Εάν η Νέα Δημοκρατία και η Ελιά συγκεντρώσουν στις ευρωεκλογές μικρότερο άθροισμα από το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ «πώς θα κρατηθεί η κυβέρνηση;» αναρωτήθηκε σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ 99,5 την Πέμπτη o βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
«Αν αύριο δεν πάει καλά η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ και η Ελιά -που μας

Το ψηφοδέλτιο της Άντζελας Γκερέκου στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Μεγάλο Ιόνιο» εξήγησε γιατί επέλεξε αυτό το όνομα για τον συνδυασμό λέγοντας : «Θέλουμε να εκφράσουμε την μεγάλη ιστορία του τόπου. Γιατί πιστεύουμε στις τεράστιες δυνατότητες των Ιονίων. Γιατί οραματιζόμαστε ένα πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας, που αγκαλιάζει όλα τα Ιόνια, όλους τους ανθρώπους του. Κάποτε γράψαμε ιστορία, δείχνοντας στην Ελλάδα το

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ : O Yποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ελια στη Πιερία

Πέθανε η «Αρχόντισσα του Πόντου» σε ηλικία 105 ετών – Διέδωσε σε όλο τον κόσμο την Γενοκτονία

Η Σάνο Χάλο (Ευθυμία Βαρυτιμίδου), «Αρχόντισσα του Πόντου» και «Γιαγιά όλων των Ποντίων» όπως την αποκαλούσαν οι απανταχού Πόντιοι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 105 ετών.
Η Χάλο έζησε το 1920 τη γενοκτονία των Ποντίων. Εχασε όλη την οικογένειά της, επέζησε μόνο αυτή καθώς οι γονείς της, για να τη σώσουν από το θάνατο, την εμπιστεύθηκαν σε μια άλλη οικογένεια.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρει τη συζήτηση για επιστροφή στη δραχμή

Οσο η κλεψύδρα αδειάζει και ο χρόνος προς τις εκλογές λιγοστεύει τόσο φουντώνει η κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τους καβγάδες για τις υποψηφιότητες στα ευρωψηφοδέλτια των δύο κομμάτων η πολιτική διαμάχη επέστρεψε σε ένα από τα γνωστά πεδία μάχης, αυτό της επιστροφής στη δραχμή.

Εχουν καρδιά οι τραπεζίτες; Το απίστευτο ανέκδοτο του Μάριο Ντράγκι

Δείπνο της Μπούντεσμπανκ, 27 Φεβρουαρίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Φραγκφούρτης. Μπροστά στην αφρόκρεμα της γερμανικής οικονομίας, ο διοικητής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι ξεκινά κάπως πρωτότυπα την ομιλία του.«Παρατηρώ ότι οι σκελετοί γύρω μας δεν έχουν καρδιά. Αυτό μου θυμίζει ένα ανέκδοτο. Ενας ηλικιωμένος φτάνει στο νοσοκομείο για μια μεταμόσχευση καρδιάς. Οι γιατροί τού προτείνουν το όργανο ενός οκτάχρονου παιδιού. ''Όχι'', λέει

Ανατροπή : κερδίζει ο Σουλτς τον Γιούνκερ

Λόγω της κακής επίδοση του Ζαν –Κλον Γιούνκερ στην τηλεοπτική αναμέτρηση των υποψηφίων ο αντίπαλός του Μάρτιν Σούλτς, κάνει την ανατροπή και ενισχύει τη θέση του.
Όπως αναφέρεται στο έντυπο ευρωπαϊκής ενημέρωσης Europolitics, ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Σαμαράς: Ναυαρχίδα για την ανάπτυξη ο τουρισμός

Στις προοπτικές που ανοίγει ο τουρισμός για την επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη στάθηκε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην 22η ανοικτή γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ, το βράδυ της Τετάρτης.
«Το 2013 ήταν χρονιά ρεκόρ το 2014 θα σπάσουμε αυτό το ρεκόρ, η κοσμογονία έχει αρχίσει» ανέφερε ο πρωθυπουργός και απευθυνόμενος στους ανθρώπους του τουρισμού είπε:

Το μήνυμα Βενιζέλου για την Πρωτομαγιά

«Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά αποτελεί μια νέα αφετηρία για τους εργαζόμενους και τους άνεργους» τονίζει σε μήνυμα του για την εργατική Πρωτομαγιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.Όπως σημειώνει, «βγαίνοντας η χώρα μας από την κρίση και τα μνημόνια, με τις θυσίες του ελληνικού λαού, τούς δίνεται η δυνατότητα και το δικαίωμα, όχι μόνο να αγωνίζονται, αλλά να

Επίσκεψη υποψηφίου ευρωβουλευτή της Ελιάς Kυριάκος Πιερρακάκης στην Τρίπολη





Στην Τρίπολη ήρθε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελιά», Κυριάκος Πιερρακάκης, όπου αφού επισκέφτηκε διάφορους παραγωγικούς φορείς της περιοχής, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Ο κ. Πιερρακάκης τόνισε πως τα μεγάλα ερωτήματα αφορούν πώς θα βρεθούν δουλειές για ένα